Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fizetésemelést kaptak a This Is Us sztárjai

2018. szeptember 26. 14:25 - Dzsudibí

gallery-1517314166-this-is-us-s2.jpg

A This Is Us harmadik évada ezen a héten indult, azonban más hírek is napvilágot láttak az NBC nagysikerű drámájával kapcsolatban. Ugyan a csatorna nem kívánta kommentálni a híreket, de úgy tűnik, hogy 5 főszereplőnek is sikerült újratárgyalnia a bérezést, és kialkudni egy jóval magasabb összeget, mint amit korábban kerestek részenként. Milo Ventimiglia (Jack), Mandy Moore (Rebecca), Sterling K. Brown (Randall), Chrissy Metz (Kate) és Justin Hartley (Kevin) a harmadik évad egyes részeiért már 250,000 jó ropogós amerikai dollárt gyűrhet a farzsebébe.

A szereplők gázsija egyébként az elején nem volt még egyforma, példának okáért Ventimiglia 115,000 dollárt, Hartley 75,000 dollárt, míg Metz 40,000 dollárt keresett epizódonként. 18 résszel számolva így a teljes évad során 4,5 millió dollárt tehetnek majd zsebre, ami persze még mindig eltörpül például a CBS-es Big Bang Theory sztárjainak gázsija mellett, de mindenképp jobban hangzik, mint 67,500 Ft havonta, amiből simán meg lehet élni, ugyebár. Az egyelőre nem tisztázott, hogy Susan Kelechi Watson (Beth) illetve Chris Sullivan (Toby) is ki tudott-e magának alkudni egy jobb szerződést. 

Címkék: nbc This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása