Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 4x15 - I lose people...

2018. szeptember 26. 09:00 - hektor_

Folytatódik az élő közvetítés a tetőről, Ahonnan Nincs Kiút: Al továbbra sincs meg, Morgan továbbra sem tudja, hogy menekülnek ki innen, Beer Guyból előtör a cinikus énje a harapás mentén, amit egyébként jobban bírok, mint a sör fontosságáról dünnyögő hippit. Mindeközben Aliciaék valóban Strandékat találták meg, a whiskeynek mondjuk már a seggére vert az öregfiú, de a parton háton heverészéssel nem lőttem mellé a multkori előrevetítésben. Megszólal a walkie, az Al-t kereső June az, hééé, jó hogy hívsz, anyukám, épp most futottam bele John haverodba, igaz elválaszt minket a víz, de nyugi, legalább már megvan mindenki – mondja Alicia. A jó hírek özönét Morgan hugyozza ketté az egyébként nem mellékes infóval: nem mondhatom meg, hol vagyunk, nem biztonságos az őrült feka nő miatt, de cserébe nem megyünk innen sehová, csapdába ragadtunk. Alicia biztosítja a bandát, mindenki nyugodjon le a picsába, jövök és megmentelek titeket!

f1.png

Míg Strandék azon tanakodnak, hogy jutnak ki, Morgannek eszébe jut a nagy ötlet, amit 6 nappal ezelőtt én is megmondtam volna ingyen: hát ahogy feljöttünk ide, úgy le is mehetünk #thatstruemagic. Aliciáék próbálnak keríteni valamit, amivel kimenthetik a szigetlakókat, de mivel óriás aligátor van a vízben, az úttesten teljesen indokolatlanul heverő kád maximum arra jó, hogy történeteket találjak ki magamban arról, hogy került oda. Martháról is kapunk pár vágóképet, szépen kilyuggatta a szügyét a multkor Wendell, így:

f2.png

Morgan azon kapja Beer Guyt, hogy a tető szélén ácsorog, de nem ugrani akar, csak lehugyozni róla, miközben a másik férfit hibáztatja, és nem akar velük menni. Jön Sarah, na Jimbo, mi lépünk, ide a sör recepteddel – Jim viszont nem akarja odaadni, mire a nő kiakad és engedjétek meg hogy ezt úgy ahogy van írjam ide:

You are a class-A asshole, an unpleasant jagoff, who fills every room he steps into with a philosophical fart.

A kategóriás volt az osztás is, de a recept mégiscsak kéne, úgyhogy próbál a lelkére hatni a nő azzal, hogy a söre a halála után is fennmaradna, de Beer Guy szerint a haldokló embernek leginkább az tenne jót most, ha Sarah megfordulna és a lehető leggyorsabban elhordaná az irháját a szeme elől, ha közben pedig kitörné a nyakát, az lenne a legjobb.

f3.png

f4.png

Mit ad Isten, Aliciáék találnak egy kenut egy kocsi tetejére kötve, yay, viszont amint odalépnek egy golyó robbantja szét a jármű ablakát, Martha meg kásás hangon óbégat hogy nem segíthettek nekik, Alicia viszont még a második lövése után is segítene a nőnek, aki egyszer csak eszméletlenül esik össze. Legalább a SWAT kocsi megvan, kell a fenének a kenu, ezzel robognak át a vízen a még mindig ott dekkoló Strandékért, akik ezek szerint Jézus nyomdokaiba lépve át is gyalogolhattak volna a vízen, aligátorok ide vagy oda, de mindegy.

f5.png

Morganék kiszállnak egy emeleten, tiszta a levegő, eljutnak a liftkezelő helységig ahol kiderül, a felvonók nyilván a végét járják már, úgyhogy némi szócséplés után az lesz hogy kedvenc fekánk ott marad az épületben hogy elterelje a zombik figyelmét azzal hogy egy hullát hajít le a tetőről egy kocsira, amiben megszólal a riasztó, ez alatt a többiek le tudnak lépni. John közben June-nal flörtöl a walkien, később felkel a csőhöz gyorskötegelőzött Martha és felelősségre vonja a kocsiban ülőket, miért mentették meg, nem kellett volna, ő ugyan nem gyenge – hát jóvan, barátom, legközelebb ott hagyunk megdögleni. June-ék viszont nem akarják ott hagyni Morgant, úgyhogy majdnem hiába a faszi önfeláldozása, hajszál híján sikerül meglépni a zombik elől, addig cirkuszol a szöszi hogy dekitalálokvalamit.

f6.png

Beer Guy kettesben marad Morgannel, meg is ígérteti vele hogy nem hagyja majd átváltozni ha a nem túl távoli jövőben eljön az a bizonyos idő, egyszer csak megszólal a walkie: June rájött hogy pár kilométerrel arrébb, zombiktól mentes környezetben is ki tudott találni valamit emberünk kimentésére, szerencsére épp volt kéznél egy tűzoltókocsi is – és még azt mondják, hogy az apokalipszisben nehéz az életük, hát látjátok hogy minden van itt, mi szem-szájnak ingere! Na, a teljes csapat felvonul az épület alján, a létra nyilván nem ér fel odáig, így Morgan lejjebb mászik a tetőről vett kábelek segítségével, persze amint letenné a seggét a panelre, egy zombi már át is mászott az ablakon és megtámadja, John szerencsére csukott szemmel is le tudja lőni a járkálót, hát még akkor ha ő csak az épület alatt van, míg a verekedők a tetején- de pont kilógott annyira az élőhalott feje, hogy eltalálja. Morgan gyorsan átugrik a létra végén lévő boxba, és már mehetnének is - de persze addig pöcsöltek, míg az összes utcán lévő zombi körbevette a kocsit.

f7.png

f8.png

Morgan ismét a mártírság útjára lépne, de ekkor Beer Guy, akire egyébként nem úgy tűnik hogy gondoltak, hogy tán őt sem kéne ott hagyni egyedül kicsekkolni a tetőn, belevakkant a walkieba: na akkor papírt, tollat elő, kedves Sarah, itt a sör recept. Lediktálja a nedű-vényt meg a titkos összetevőt, aztán kilép a tetőről..

A trükk ismét beválik, sziréna on, zombik off, pár könnycseppet azért elmorzsolhatott volna a banda, még ha „már úgyis tökmindegy” alapon is húzták ki őket a szarból, de kemény világ ez, nem lehet hüppögni minden apróságon. A SWAT kocsi hátulját kinyitva rádöbbennek hogy Martha pánikos farkasként rágta ki magát valahogy a kötelek szorításából, de nem tökölnek ezzel sokat, mennek és út közben sok gyökér név ötletdobozából kiválasztják végül a Jim sörének kijárót: Jimbos Beerbos. Na, megkeressük Al-t.

f9.png

f10.png

Martha pedig már sminkeli is a zombiként ébredő sörpápát.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb videók és a legviccesebb mémek!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.01.12. 02:43:29

Na jó, ne már, hogy nincs senki más az egész megyében, hát Aliciáék még berádióznak a tetőre is, hogy tényleg az az érzésünk legyen, hogy ez az egész egy 2 négyzetkilométeres helyen játszódik. A lánynak amúgy bárki bármikor elmondta, hogy Filthy Woman megkaparintotta a SWAT-os autót, vagy csak mondjuk visszakövették a vérnyomokat? Na mindegy, Al legalább visszakaphatná kedves járgányát és kazettáit, ha megtalálnák végre, de addig is a parton strandoló Strandék megmentésére jól jött a harckocsi, a leapadt vízen simán átrongyoltak vele.

Morgan vekengését hallgatni több jeleneten keresztül is (hogy ne mentsék meg) elég irritáló volt, Jimbo meg elég nagy seggfej lett a végére, de azért legalább a receptet elárulta a tetőről lelépése előtt. Abba ne menjünk bele, hogy FW kábé távolról egy recsegős walkie-n keresztül hallva elsőre úgy megjegyezte a szakkifejezésekkel teli útmutatót, hogy képes egy alkoholos filccel felírni a zombivá avanzsált Jimbo arcára, mert csak úgy miért ne, másik meg felírják egy rizsszemre a Bibliát. (ez a mondat, wow, hogyvoltot kéne írnom :D)

A tűzoltókocsi sejthető volt, mint MorganMentőMasina, azon viszont nagyon röhögtem volna, hogyha nincs riasztó valamelyik kocsiban, amit csalinak használtak a lejutáshoz, nemtom kint ez mennyire alapfelszereltség...:D

Na jöhet a grande finale!

#hétidézete nálam is az asshole-os, csak kiegészítve a végén a "*sigh* But your beer, man. It's poetry in a bottle." résszel :D
süti beállítások módosítása