Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x09 – Kő az útban

2018. szeptember 25. 10:00 - hektor_

Gabriel Atya erősen indít, kirabolja és kocsiba pakolja a fél spejzt Alexandriában, míg Rickék a Hilltopban vitatkoznak az ottani vezetővel. Gregory, A Pipogya szerint a polgárok úgysem mennének harcolni, azonban azok másképp gondolják: amint kijönnek Rickék a felesleges szócséplésből, néhányan máris önként jelentkeznek. Krisztus ezen felbuzdulva még megtoldja a jó hírt egy másikkal: ideje bemutatkoznotok Ezékiel Királynak!

w1.png

Snitt, meg is érkeznek a Királyságba, a bemutatás alatt Richardék igencsak magas lovon ülnek:

w2.png

Végül belemennek hogy a Király színe elé vigyék az idegeneket, találkoznak Morgannel, aki nagy ölelések közepette, az ígéretéhez híven letagadja, hogy tudja, hol van Carol. Na, elkezdődik az audiencia a Királynál, megint beszakadok az uralkodói műsoron, ez az egész lovagság, meghallgatás, szóhasználat, a háttérben a festmény egy várról ami a Disneyre hajaz, mind egy kiváló fricska a zombiapokalipszis kellős közepén. Rick kitálal a tervéről, mire őfelsége elkapja Jézust: a népem nem tud a megállapodásról a Megmentőkkel, beavattalak a bizalmamba, mi az hogy idegeneknek árulod el a titkaimat? Nyugi felség, mondja Rick, csak annyi lenne a tiszteletteljes kérésem hogy gyertek velünk csatába Neganék ellen, majd noszogatásnak elmond egy tanulságos mesét, amit gyerekkorában hallott az anyjától. Az uralkodó erre berekeszti a beszélgetést, holnap reggeli döntésre hivatkozva.

w3.png

Ben összefut Carollal az erdőben, este pedig elmeséli a Királynak – ekkor beszélgetnek a Rickékkel kötendő alkuról is, egész okos dolgokat oszt ez a Ben kölyök. Másnap Ezékiel körbevezeti a társaságot a Királyságban, az alkura azonban nem bólint rá, viszont felajánlja hogy mivel a Megmentők ide nem teszik be a lábukat, Daryl itt maradhat, ameddig csak akar. Daryl ebből nyilván nem kér, de mivel Rick megkéri rá, végül rábólint. Sasha haverkodni próbál Rositával, de a csaj lekapcsolja:

„Mindketten szexeltünk ugyanazzal a halott palival. Ettől még nem vagyunk barátok.”

Hazafelé az út el van torlaszolva kocsikkal, mikor elállnak velük az útból, észreveszik hogy egy robbanószerkezet van átvezetve a sávon, valószínűleg egy zombihorda kiiktatására. Rosita pik-pak szétkapja, és mire Neganék észreveszik hogy Daryl hiányzik és megindulnak Alexandriába, már zsebre is vágták az összes dinamitot.

w5.png

Megjelenik a horda, a terv remekül lett kieszelve, mert a két kocsi közé feszített dróttal ezresével tudják legyakni a zombikat, mutatom, így:

Hazaérnek, Simon ugyanekkor fut be a tenyérbemászó, 64 fogas művigyorával Darylt keresve, de mivel nem találják, felfordulást hagyva maguk után le is lécelnek. Az ott lakók megtalálják a Gabriel Atya által kifosztott raktárat, persze ő sincs sehol, de mielőtt komolyabb perlekedés alakul ki a pap tettének miértjéről, megtalálják a férfi üzenetét egy füzetben: „csónak”. Mielőtt a csapat megindul a halott zseni telepére, Aaron faszija még kiakad azon hogy a férfiből már egyszer kiverték a szart, miért akarja ismét veszélynek kitenni magát, de Aaron nem hallgat az okos szóra, megy. A helyszínen Rick egy indián törzsfő nyomolvasási képességeit megszégyenítő gyorsasággal lel rá egy lábnyomra a sárban, melyet követve kijutnak egy kamionokkal körülvett tisztásra, ahol már várja őket vagy negyven fegyveres.

w7.png

Vagy a Megmentők ezek is, vagy új banda új helyszínnel, Rick vigyorából ítélve az utóbbi, ezesetben lehet hogy kölcsönveszem sixx ötletét a Trónok harcából, és a következő hogyvoltot helyszínekre bontom.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása