Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ernie és Bert valójában melegek?

2018. szeptember 25. 16:00 - Dzsudibí

3929959851_e1e71f94b3_b.jpg

Dárga gyermekeim, én sosem voltam boldogabb. Na jó, talán az esküvőm napján, meg amikor a gyerekek születtek, de ez a mostani is igen nagy pillanat. Elért ugyanis a világ oda, hogy megszűnt az éhezés, eltűnt a boldogtalanság, mindenki gazdag és szép, és elfogadja a másikat olyannak, amilyen. Merthogy egyeseknek mostanra az a legnagyobb problémája a világon, hogy a Szezám Utca híres lakói, Ernie és Bert vajon beverték-e egymásnak (má bocsánat) a forgatás végeztével, avagy sem, értsd: ők tényleg csak jó barátok, vagy egy homoszexuális szerelmespár? Merthogy együtt élnek, egy szobában alszanak, és még csak attól sem jönnek zavarba, ha egymás előtt kell zuhanyozniuk (merthogy ezt heteroszexuális lakótársak NYILVÁN nem csinálják). A kérdés most azért vált égetővé ennyi év után, mivel a sorozat írója, Mark Saltzman, aki nem mellesleg meleg, úgy nyilatkozott, hogy ő mindig is úgy gondolt Ernie-re és Bert-re, mint egy „loving couple”-re (direkt nem fordítottam le), és hogy a történetüket nagyban inspirálta a saját élete szerelmével , és hogy titkon mindig is úgy érezte, ők valójában szintén melegek.

Ebben a pillanatban az internet felrobbant, a New York-i Tőzsdebank bedőlt (kösz Tivy), óceánok száradtak ki és galaxisok hulltak önmagukba, hogy aztán végestelen fekete örvénylő lyukként tátongjanak az űr sötétjében – vagyis majdnem, ugyanis a Sesame Workshop kiadott gyorsan egy nyilatkozatot, miszerint Ernie és Bert legjobb barátok, és mivel bábokról beszélünk (az isten szerelmére, BÁBOKRÓL), így a szexuális orientációjuk nem értelmezhető a koordináta rendszerben – ezzel pedig a világegyetem egyensúlya helyrebillent. Ezek után nem maradt más hátra, mint hogy Saltzman is nyilatkozzon, miszerint elnézést kér, de félreértették a mondandóját. Hogy ezek után mi az igazság, azt lehet, hogy sosem fogjuk megtudni, mindenesetre én már sosem fogom tudni ugyanúgy nézni Ernie és Bert közös zuhanyzós jeleneteit.

Címkék: hír
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2018.09.25. 20:34:28

Hát én meg voltam győződve hogy tesók.
süti beállítások módosítása