Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars visszatér

2018. szeptember 24. 09:39 - Dzsudibí

kristen.jpg

Immáron hivatalos: a Hulu újraindítja a Veronica Mars rakétákat. A Kristen Bell főszereplésével forgatott sorozat 2004 és 2007 között három évadot élt meg, majd készült film is 2014-ben, a negyedik évad a Hulu-n pedig 5 évvel a film utáni eseményekkel veszi majd fel a történet fonalát. Az új évad előre láthatólag 8 részes lesz, és 2019-re ígérik az alkotók a premier dátumát. Az első részt Rob Thomas, a sorozat alkotója írja, és az eredeti sorozat producerei is visszatérnek Diane Ruggiero-Wright és Dan Etheridge személyében.

Ha lúd, legyen kövér, mondták a Hulunál, és ezzel egyidőben megvették az eredeti 3 évad illetve a film streamelési jogait is, melyek jövő nyártól lesznek elérhetőek. Azzal kapcsolatban azonban mindenkit előre megnyutattak, hogy a negyedik évad nem a 2014-es film nosztalgikus világát fogja visszahozni, inkább az eredeti sorozat hangulatát igyekeznek majd feléleszteni. A forgatási munkálatokat október végén kezdik, és várhatóan márciusra be is fejezik majd. Kristen Bell így jelentette be Twitteren a nagy visszatérést:

 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molymoly 2018.09.24. 10:26:40

Imádomimádomimádomimádomimádom :D :D :D
Bármit csinálnak, nekem jó, csak csinálják, mondjuk az csak hab a tortán, hogy a sorozathoz igazodnak :)
mikor lesz már 2019?
süti beállítások módosítása