Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x08 - Visszatérés

2018. szeptember 24. 10:00 - hektor_

Ez megint egy egyórás rész volt, az évad kb fele ilyen, pedig storyline ügyileg cseppet sem lenne indokolt. Bárcsak a Trónok Harcát húzták volna el ennyire ahelyett hogy 7 résszel kiszúrják az ember szemét, de persze a szomszéd rétje mindig zöldebb. Na, lássuk, miből élünk. Glenn özvegye fent henyél az egyik őrponton, Gregory jön piszkálni miközben a mellbimbójába törölgeti az almáját, egészen addig míg Maggie ki nem játssza a terhesvagyok kártyát, és oda nem kell adnia a lánynak. Negan otthon érzi magát a Grimes Rezidencián, borotválkozás után Jamie Oliver szerepében tetszelegve bolognait főz a gyerekeknek, mint egy kedvenc nagybácsi.

w1.gif

A további kockákban:

  • Spencer, A Farok leadja a halott zseni telepéről lopott cuccokat
  • Eugene bámul
  • Daryl kiszökik a cellából
  • Rickék egy lyukas csónakban eveznek a zombik között
  • Carolt meglátogatja Morgan
  • Hozott almát meg nektarint (Eszter!Mihály!Gyertek!Hoztam belga csokit!)
  • Carolnak nem kell
  • Mert a kamrájában már ott van a Királyság fél zöldségpiaca
  • Richard is megérkezik
  • Beszélni jött egy Fontos Dologról
  • Rickék odaeveznek a nem lyukas csónakhoz
  • De abban is zombi van
  • Aaront berántják a víz alá
  • Megmenekül
  • Rickék bepakolják a cuccokat, kedves üzenet várja őket a ládában
  • De o-ó, valaki kileste őket
  • Daryl szökésben mogyoróvajat dézsmál

w2.jpg

Sasha lebukik Enid előtt, hogy hazudott Maggienek Jézus portyájáról, a lány rájön a miértre is, meg akarod ölni Negant, mondja, én is, szóval segíthetek, de Sasha lekapcsolja, húzz sorszámot. Richard mesél Caroléknak Ezékiel Király és a Megmentők kapcsolatáról, majd lázítja a párost, hogy segítsenek meggyőzni őfelségét, hogy támadják meg Neganéket – de Carol nem akar részt venni semmiben, haza is zavarja a két férfit, és ismét hozzáteszi hogy nem akarja hogy bárki meglátogassa, kezd mártírkodásba átmenni ez a hiszti. Rosita Gabriel Atyával tartja meg az utolsó beszélgetést,ő is menni akar megölni Negant, lassan a sorozat címét is meg lehetne változtatni erre.

w3.jpg

Richard egy erdei lakókocsiban idegbetegeskedik és üvegeket töröget, nem tudom, hova vezet ez a szál. Spencer, A Here szokás szerint valami gyökér húzásra készül, kicsinosítva indul el a Rick házában üdülő Neganhez egy üveg piával. Darylnek egész jól megy a menekülés, a kijáratnál azonban összefut Kövér Joeval, így sajnos kénytelen úgy szétverni a srác koponyáját egy vascsővel, hogy Krisztus csak néz. Michonne megérkezik a vörössel az egyik(?) Megmentők-bázis határához, azonban miután rájön hogy egyedül nem tud lemészárolni egy egész falut, visszafordulnak.

w4.png

Rickék végre hazaérnek, azonban a két legseggfejebb Megmentő áll őrt, miután megtalálják a halott zseni levelét, van is okuk a kötekedésre, így Aaront úgy elverik, mint szódás a lovát, míg Rick egy pisztolycsővel szembenézve csak áll, mint fasz a lagziban. Mindeközben Spencer, A Sunyi Szaralak immár Negan társaságában tintázva biliárdozik az utcán, egész Alexandria szeme láttára a seriff ellen uszítva a vezért. Nem veszi észre, hogy Negan csak röhög az egészen, azzal meg már felidegesíti, mikor Rick helyett saját magát ajánlgatja vezetőnek, így miután a főnök kiosztja, miszerint egy gyáva, gerinctelen disznó, kap egy tőrt a gyomrába. Negan a játszma befejezésére invitálja a falubelieket, de senki nem mozdul, míg Rosita elő nem kapja a pisztolyát, és a Eugene által kreált golyót bele nem ereszti Negan feje... helyett a baseball ütőjébe.

w6.png

w7.png

Az elhibázott lövés után szar napja lesz a város lakóinak, Negan üvölt, a lányt a földre lökik és Arat, az egyik Megmentő, utasításra belevág az arcába. Ki csinálta ezt a töltényt, bömböli a vezér, Rosita magára vállalja a felelősséget, de tudják hogy kamuzik, Arat ölj meg valakit, mondja Negan, mire a csaj fejbelövi Oliviát. Megérkezik Rick, Negan hogyvoltozik neki a nap eseményeiről, Rick fején meg látszik hogy egy napra húzom ki a lábam gyerekek, és máris megcsináltátok a szarvihart. Eugene bevallja hogy ő csinálta a töltényt, úgyhogy Negan fogja és magával hurcolja haza.

w8.png

Michonne később harcra buzdítja a seriffet a pincében, kis smárolással megtoldva át is megy a lelkesítő beszéd, mert később átmennek a Hilltopba összefogásról tárgyalni, ahol ott várja őket épségben Daryl, Maggie, Jézus és a haverok.

 

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása