Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lesz folytatása a The Walking Dead-nek

2018. szeptember 24. 15:00 - Dzsudibí

twd_899_aug18_d1_big_1.jpg

Minden The Walking Dead rajongó leülhet, és megnyugodhat végre, az AMC megerősítette azt, amit már amúgyis tudtunk: a TWD nem ér véget, amikor véget ér a TWD. A csatorna ugyanis számtalan további filmet, sorozatot és egyéb produkciót tervez azután is az eredeti történethez kapcsolódóan, miután úgy döntenek, hogy itt a vége. Nincs ezen mit nagyon csodálkozni, a TWD ugyanis az AMC zsíros, gyémánt tojásokat pottyantó kis tyúkocskája, amit hülyék lennének levágni a vasárnapi húsleveshez még azelőtt, mielőtt megbizonyosodtak róla, hogy van helyette 3 másik. A sorozat népszerűsége vetekszik a Mad Men és a Breaking Bad sikereivel, és az elmúlt öt évben megduplázta a csatorna bevételét.

A kilencedik évadot mindjárt taposva érthető, hogy az AMC már nagyban a folytatáson gondokozik, pláne, hogy Rick-nek például már biztos, hogy ez a szezon lesz az utolsó. A csatorna a Star Wars-hoz illetve a Star Trek-hez hasonlóan egy egész kis franchise hálózatot építene ki az eredeti történet köré, de semmiképpen sem az eredeti történetet folytatva, aminek népszerűsége igen lassan és alig érezhetően, de mégis csökkent az elmúlt években. Konkrét részleteket persze nem árultak még el, annyi azonban már most biztos, hogy több filmgyártó céggel is folynak már a tárgyalások a jövőről, úgyhogy a TWD-s bögréjét még senki ne dobja ki a kukába, úgy tűnik ugyanis, hogy a java még csak ezután jön.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: amc twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása