Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Dead megemlékezett egy igazi legendáról is

2018. szeptember 23. 11:00 - Sick Rhymes

library.png

A hatodik évad fináléjában felbukkan egy épület, amelyre az van írva, hogy Viskocil Public Library, ami ugyebár egy könyvtár. A könyvtár egy ideig pár túlélő otthona volt egészen addig, ameddig meg nem jelentek a Saviorök. Simon és bandája elérték, hogy a csoport folyamatosan felszerelést és ellátást adjon nekik, de egyikük fellázadt, akit büntetésből felkötöttek. A csoport később harcba szállt, de Simonék egy kivétellel megöltek mindenkit. Az utolsó túlélőt az erdőben akasztották fel, ezzel jelezve Alexandria lakóinak, hogy viselkedjenek rendesen. Kevesen tudják, de a könyvtár, ahol később Carol és Morgan is meghúzta magát, kiről kapta a nevét.

A fiktív könyvtár Joe Viskocilről kapta a nevét, az egyik legismertebb különleges effektet szakértőtől, aki többek között olyan filmek trükkjein dolgozott élete során, mint a Szellemirtók, a Terminátor 2, a Star Wars vagy a Függetlenség napja. Viskocial hatalmas figurának számított a szakmában, mellette dolgozott például a Walking Dead maszkmestere és rendszeres rendezője, Greg Nicotero is. Viskocil 2014-ben hunyt el, és a hatodik évad fináléját rendező Nicotero így emlékezett meg egykori munkatársáról.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása