Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x10 – Változás (évadzáró)

2018. szeptember 23. 15:00 - szde

Abby anyukájának temetésén vagyunk, akit tüdőembólia vitt el. Buck segít neki átvészelni ezeket a napokat, és bár az anyukáját már évekkel ezelőtt kezdte elveszíteni, ő maga is eltűnt. A nappaliból eltüntetik a betegágyat, a holmijai között pedig minden megtalálható, ami volt: feleség, anya és nagymama.

vlcsnap-2018-07-24-10h55m50s202.png

Férj és feleség hívják a 911-et, a nő bezárta magát a fürdőbe, mert a férje megtébolyodott – a férj pedig ugyanezt mondja az asszonyról. Athena jön a helyszínre, a férjet letartóztatták. A nő fél tíz óta csuklik, amióta ivott egy teát, a férjet pedig fejbedobta egy képkerettel. A nő nem brit, reggel pedig úgy kelt, hogy kért egy csésze teát és akcentusa is lett. Stroke-ja van, ezt Athena állapította meg.

vlcsnap-2018-07-24-10h56m45s229.png

vlcsnap-2018-07-24-10h56m54s767.png

Buck pakolgat, Abby úszóolimpikon volt, Tom pedig csodálkozik, hogy a srác már oda is költözött a nővéréhez. Bobby közben a ház fürdőjében fotózza magát, ez az igazi tükörselfie, az állomáson pedig rejtegeti a barátai előtt a laptopját, amin az egyenruhások randioldala van megnyitva – ezen ismerte meg Chimney az exét. Bobby mentora szerint jó döntés lenne a randizás, de a parancsnok 20 évesen randizott utoljára. Buck pedig kijelenti, hogy randizásban ő a legjobb, hiszen monogám kapcsolata van. Ebben a többiek igazat adnak neki, egészen addig, amíg nem jön egy nő, hogy a srác kihasználta. Buck mentegetőzik, hogy még sose látta a nőt, hiszen ott van neki Abby, flörtölni se flörtölt senkivel.

Athena csomagol a gyerekeinek, az első hétvégére Férjjel, Glenn nem is lesz ott, a rendőrnőnek csak az lesz a furcsa, hogy egyedül lesz a házban. Chim nyugtatja Hent, hogy Karen meg fog bocsátani neki, de a nő nem hisz ebben – hiszen lehet ő nem ez, nem családcentrikus, mi van, ha teljesen más, mint eddig. Chimney megfogalmazza a top állítást:

Még mindig leszbi vagy, nem?

vlcsnap-2018-07-24-10h57m07s519.png

vlcsnap-2018-07-24-10h57m19s912.png

vlcsnap-2018-07-24-10h57m48s446.png

Egy jósnőhöz jönnek, ahol van egy halott férfi – akinek halljuk a gondolatait, szóval lehet nem is annyira halott, meg a jósnő, aki nem érti, mi történt, hiszen a férfinek hosszú életvonala volt. Chim szerint ez nem egzakt tudomány. Carla megtalálta Abby anyukájának útlevelét, aki csak egyszer volt Mexikóban, amikor Tom és a felesége megújították a fogadalmukat. Abby odaadja neki az egyik fülbevalóját, hogy legyen emléke az ápolónőnek is az anyukájáról.

A tetszhalott férfi már a hullaházban van, és épp a boncnok felvágná, amikor felemeli a karját, és a boncok saját magát vágja meg a fűrésszel. A hapi láthatóan teljesen odavan, már háromszor nyilvánították halottnak, és csak narkolepsziás. Minden alkalommal, amikor felkel, új ember lesz és értékeli az életet, meg hát ugye, jól áll neki a halál. Hen a boltból kifelé jövet kapja el Karent, hogy beszéljenek, mert a telefont a felesége nem vette fel neki. Karen nem lerázza, csak sok a dolga, Hen pedig öt percet kér csak. Szánja-bánja a tettét, Karennek pedig most nem megy ez, hiába szereti Hen.

vlcsnap-2018-07-24-10h57m59s743.png

vlcsnap-2018-07-24-10h58m10s990.png

Buck és Abby reggeliznek, Tom kedveli a srácot, majd hát belerondít egy újabb nő, aki szerint a srác flörtölt vele online. Abby persze kiakad, hogy hát Buck esküdözött, hogy már nem csinálja ezt, a srác pedig ott marad egyedül és vizesen. Egy férfi motorboltban nézelődik, ötvenévesen megérdemli a dolgokat, a fia is várja otthon, piros kiszerelésben kéri a mocit. Úton hazafelé egy nővel is flörtölget, amikor is jön egy kocsi oldalról, és kettészakította a férfit. A sisaknak hála még nem halt meg, de már csak percei vannak hátra. A férfi a fiáért aggódik, hogy már késésben van és a gyerek a ház előtt várja. Telefonon is hívja a kisfiú, hogy merre van az apja. A férfi megérzi, hogy valami nincsen rendben, így elbúcsúzik a fiától, majd meghal.

Bobby kiakad, Athena jön vigasztalni, hogy ne aggódjon, este ő is szét szokott esni. Bobby pedig elhívja valahová a rendőrnőt, love is in the air. Buck szerint Chim tehet az egész nőhadról, de nem, csak valami nethuszár látta a srác B kategóriás filmsztár külsőjét, és kihasználta ezt. Chimney elérte az egyik nőnél, hogy megmutassa neki a kamuprofilt, amúgy a nő lehet, eljön hozzá meccset nézni, és akkor a srác ne jöjjön. Az IP-cím amúgy ott van a felső sarokban, és bár Buck nem tudja, hogy mi az, ennek segítségével megtalálhatják az elkövetőt.

vlcsnap-2018-07-24-10h58m33s876.png

vlcsnap-2018-07-24-10h58m45s073.png

vlcsnap-2018-07-24-10h59m03s564.png

Athena és Bobby a templomban vannak, a nő baptista, és ők szolgálják a templomot, nem járnak oda. Közös imádkozás, miközben Buck és Chim egy lakókocsiparkba jönnek, ahol a nethuszár lakott. Aki 10 napja halott, és eléggé fel van fújódva, így pedig nem tudják kivinni a házból. Kint már emberek videózzák a helyszínt, Buckban pedig feléled az emberség, és nem akarja megalázni. A halottkém szerint ez tök felesleges, Buck pedig kezd fenyegető lenni, majd egy kést belevág a hullába, a folyadék pedig kirobban belőle. Végül kis gusztustalankodás után sikerül kihozni az embert.

Abby-nél pedig elmondja Buck a nőnek a történteket, aki meg tud bocsátani a srácnak, akinek akkor esik le, hogy Abby Dublinba megy. Az írországiba, még mielőtt félreértés lenne. Pár hónapra, az anyukájáért. Meg kell tennie, meg hát ő is elveszett, és szeretné újra megtalálni önmagát. És bár az utóbbi időben Buck segített elindulni ezen az úton, most mennie kell. Buck drukkol neki, majdnem annyira, mint amennyire sajnálja magát.

vlcsnap-2018-07-24-10h59m23s001.png

vlcsnap-2018-07-24-11h00m17s118.png

Bobby elegánsnak öltözik, nem megy a meccsre, mert randija lesz. Chim érdeklődik, hogy mi lesz, de a parancsnok nem árul el részleteket. Nyakkendő nem kell, mert attól túl ügyvédes, Bobby pedig kicsit ideges, mert hát mégis elhagyja a komfortzónáját. Kifelé menet a kukába dobja a noteszét.

Karen hazaköltözik Henhez, és reméli, hogy nem fogja megbánni. Chim ismerkedik egy nővel a meccsnézésen, Buck pedig kikísérte a reptérre Abby-t, de az üvegajtón már nem fogja bekísérni. Abby szerint őrült, hogy itthagyja a srácot (igen, az), de Buck szerint csak elindul valami új felé, és itt fogja várni, amikor hazaér. Bobby-hoz az étterembe pedig Athena érkezik, és most baromira irigylem a színésznőt, ilyen vállat és hátat akarok én is.

A második évad ősszel fog érkezni/érkezett Amerikában.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása