Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x07 - Dalolj!

2018. szeptember 21. 10:00 - hektor_

Krisztus Jancsi és Juliska példáját követve, Negan kamionjából egy üveg kecsapot kifelé spriccelgetve hagy nyomokat az úttesten. Mivel közeledik a végállomás, a férfi javasolja Carlnak hogy ugorjanak ki, de a fiú visszakozik, először mutasd meg, hogy kell, mondja, aztán mikor Krisztus kihemperedik a járműből, a kis takony tovább utazva integet neki - nem tudom, mi a pontos terve arra az esetre amikor megérkeznek a Megmentők főhadiszállására, de remélem Negan a seggébe dugja Lucillet ennek a kis pattogó paprikajancsinak.

w1.jpg

Na, a pillanat el is jött, Carl kivesz egy gépfegyvert a dobozból, a Megmentők elkezdik kipakolni a cuccokat: ekkor az egyik piás rekesz összetörik, ő pedig sortüzet ereszt a rakodókra és magát John McLanenek képzelve előugrik, majd ráüvölt a társaságra: "Csak Negant akarom.Megölte a barátaimat!" Felhorkanva gondolom magamban, még jó hogy azt hozzá nem tetted, kisfiam, hogy "Másnak nem kell meghalnia", de még le sem írom a mondatot, mikor DE IGEN, pontosan ez a mondat hagyja el a száját. Negan azonnal megérkezik, alap hogy kimosolyogja a próbálkozást, Carl meg ahelyett hogy a puskával azonnal szétdurrantaná a koponyáját, amiért ugye idejött, hagyja hogy a pillanat elillanjon és Dwight leteperje a földre. Daryl a Zombikert kerítésének túloldaláról figyeli a jelenetet.

w2.jpg

Negan közepes poénokat puffogtat, csak akkor fordítja komolyra a szót, mikor Carl rákérdez, akkor velem most mi lesz? Választ nem kap, csak egy burkolt figyelmeztetést hogy ne csessze el a róla kialakult képet, a nagymenők nem kérdezgetnek a büntetésük felől ugyebár - majd körbevezeti a rezidencián. Ez egy hatalom fitogtató túrának néz ki: először az alacsony rangú szolgákhoz viszi be a kölyköt, akik miután a főnök bejelenti hogy friss zöldség lesz ma vacsorára ingyen, pontbeváltás kötelezettsége nélkül, térdre rogynak hálájuk jeléül, majd a saját, különbejáratú bordélyába enged betekintést: mintha a Playboy villába lépnénk, Negan feleségei között csak úgy porzanak a tollas párnák, csillognak a strasszos takarók. Negan javasolja a srácnak hogy nézze meg nyugodtan a csöcsöket, míg ő vált pár szót a lányokkal. Az egyik felesége, egy szőke lány van elővéve, találkozgatott valami Mark nevű férfival, a párbeszédek igen jók, ekkor megérkezik Dwight és Daryl egy tálca fingerfooddal, a vezér ekkor utasítja D-t hogy gyújtsa be a kemencét - az eddigiek alapján gyanítom nem azért, mert fázik.

w3.jpg

Közjáték 1: Rosita lőszergyártó hely keresésére indul Eugene-nel, a kérése ellenére Spencer, A Fajankó utánuk  megy Gabriel Atya kíséretében. A pap karaktere is fejlődik végre, helyre is teszi a Rickről rinyáló idiótát: amit mondasz, attól nem leszel bűnös, csak egy hatalmas szemétláda - mondja, majd kiszáll a kocsiból és otthagyja a nyomorultat, aki erre befut az erdőbe majd hirtelen lefékez egy fára szerelt zombi alatt.

w5.jpg

Negan a hálószobájában diskurál tovább Carllal, tökös legény vagy, megölted két emberem, pedig tudtad hogy ezt nem fogom annyiban hagyni, na vedd le a fejedről azt a szart - mutat a srác szemkötőjére. Mikor ez megtörténik, úgy kicinkeli a kölyköt, hogy esküszöm megsajnálom - a lyuk egyébként bénán van megcsinálva -, Carl erre elkezd sírni, Negan pedig elnézést kér és megfordítja a dolgot: én nem takarnám el, a csajoknak talán nem jön be, de abban biztos lehetsz, hogy senki nem fog veled baszakodni ilyen ábrázattal. Közben Kövér Joe behozza neki a baseball ütőjét, ő meg arra kéri a kissrácot, énekeljen valamit, miközben az ütőt lóbálja körülötte, majd a halott anyjáról kezdi kérdezgetni, képtelen az egész, tudjuk ugye, hogy bármire képes, de egyre jobban bírom ezt a csávót. Na gyere, kölyök, mondja, már előkészítették a vasalót. A beléptükre a teremben ismét mindenki letérdel, ott van Negan teljes háztartása, középen egy srác ül a székhez kötözve, feltehetően az, aki Negan szőke feleségére vetette a szemét. A főnök kivetet D-vel a kemencéből egy vasalót, majd az izzó eszközt a srác arcába nyomja, addig, amíg az el nem ájul. Meg be nem hugyozik.

w8.jpg

w7.jpg

w10.jpg

w9.jpg

Közjáték 2: Spencer, A Retardált leszedi a zombit a fáról, talál mellette egy nyílpuskát, a zsebében meg egy levelet. Rositáék megtalálják a helyet, Eugene visszakozni próbál, de a lány atom durván leoltja, így elkezdi a golyó gyártást.

Sherry ismét a lépcsőházban cigizik, Dwight megy oda trécselni, ne ostorozd magad Mark miatt, ha valaki még mindig életben van, az mindig valakinek a kárára történik. Nagy igazságokat oszt ez a faszi, szóvivői rangra mindenképp jelölném. Negan tovább tárgyal Carllal, tudod hogy nem engedhetlek el, na most mit csináljak, kérdezi, mire a kis porbafingó felugrik az asztaltól, és ezt osztja:

Azt, hogy ki kellene ugranod az ablakon ahhoz, hogy ne én öljelek meg.

Nálam mondjuk eddig húzta volna egy istenes füles nélkül, de Negant meglepő módon nem hozza ki a sodrából, beülteti az egyik kamionba a kölyköt - amelyiknek mellesleg Jézus ejtőzik a tetején. Odahívja Darylt, hogy most hazaviszi a kissrácot, Daryl már nyitja a száját a fenyegetésre, úgyhogy visszaviteti a cellájába, ahol a férfi kap egy üzenetet az ajtó alatt: "Menj.Most!"

w11.jpg

Közjáték 3: Michonne elkap egy csajt, aki az úton ácsorog a dzsipje előtt egyedül, és fegyverrel kényszeríti hogy vigye el Neganhez.

Negan megérkezik Alexandriába, Oliviánál keresi Ricket, aki közli hogy lelépett portyázni, valszeg több napra, a férfi reakciója az hogy megvárja, Olivia azzal tiltakozik hogy éheznek, Negan végigméri és visszakérdez, te is? Erre a nő bőgni kezd, Carl meg úgy néz Neganra a háttérből, hogy jaj apám, most ezt tényleg kellett? A vezér bocsánatot kér, majd az idő kellemesebb eltöltésére a javaslata az, hogy szívesen maszatolna egyet a nővel, válaszként kap egy pofont, de vihog az egészen, és akármilyen proli az egész szitu, én is. A visszautasítás után Carllal tölti a napot, és megtalálja a kis Judithot is.

w12.jpg

olivia-slaps-negan.gif

Térjünk vissza a Rick-Aaron párosra, akik beszöktek egy magánterületre, a fickó akié volt viszont valószínűleg már halott, ahogy a táblán is áll a szövegben - cserébe volt egy nagy tava, amiben a zombik védték a cuccait. Mint kiderül, Spencer, A Barom ugyaninnen szerzett egy csomó cuccot.

w14.jpg

Negan a verandán lovacskázik Judith-tal.

Címkék: twd
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily1218 2017.10.24. 14:24:51

Ez az egész "csak Negant kell megölni" egy baromság. Látták a csapatát, nagy a túlerő, jól szervezett és felszerelt, nem ijedős emberek. Mégis mit várnak, ha meghal a főnök, akkor majd az emberei bánatukban öngyilkosok lesznek vagy otthagyják szépen felépített, kényelmes életüket és világgá mennek? Semmi lényeges nem fog változni. Jól kiépített a hálózat. A második ember, Simon átveszi a főnök szerepét és minden megy tovább. Sőt, ha megölik Negant, utána mennek és Carl akciója miatt csúnyán megbüntetik Alexandriát.
süti beállítások módosítása