Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Negan eredetileg annyit fuckolt, mint az egész sorozat minden szereplője összesen sem

2018. szeptember 21. 17:00 - Sick Rhymes

maxresdefault_6.jpg

A hatodik szezon évadzárója leginkább arról emlékezetes, hogy ekkor tűnt fel először Jeffrey Dean Morgan a hírhedt Negan szerepében. Negan a képregényekben egy mocskos szájú állat, aki képtelen fuck nélkül megfogalmazni egy szimpla összetett mondatot. A sorozatban sajnos Negan szinte semmit sem káromkodik, ahogy abban a jelenetben sem, ahol letérdepelteti Rick bandáját, hogy aztán agyon verjen valaki(ke)t. Később az évad bluray kiadásán azonban megjelent egy alternatív jelenet is, amelyben Negan úgy káromkodik, mint egy kocsis.

Negan összesen 23 fuckot ereszt el a sajnos kivágott jelenetben, sőt, a képregényből még azt a hírhedt mondatát is átvették, hogy

I am gonna beat the holy fuck fucking fuckety fuck out of one of you.

- ami kb. annyit tesz, hogy "Ki fogom egyikőtökből verni a kibaszott baszott baszást baszkikám".

A színész később egyébként elárulta, hogy bizonyos esetekben külön felvesznek egy kulturáltabb, és egy fuckos verziót, de később a hetedik évadban ez már annyi munkával járt, hogy inkább leálltak vele. Egyébként egy rajongó össze is gyűjtötte a legjobb fuckokat.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása