Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x09 – Csapdák

2018. szeptember 21. 15:00 - szde

Abby monológjával indítunk: az emberek sok mindent kibírnak, küzdenek, kitartóak, de néha magunkra magadunk, a világ is összeesküdött ellenünk, mindeközben egy hajléktalant űztek el az esőben a buszmegállóból a rendőrök, aki kénytelen volt egy kukában tölteni az éjszakát. Amiért reggel jönnek a szemétszállítók. Athena látja a jó autót, miután a csapatunk rosszat állított le – sikerült a tömörítőt leállítani, a kukás rögtön védekezik, ő nem tudta, hogy aludt valaki az egyik kukában, és a tömörítő egy kocsit is össze tudna nyomni. Hen kissé ideges, Athena és Bobby inkább hagyják, hadd tombolja ki magát. A mobil amúgy, amin a hajléktalan hívta a 911-et, a mentőcsomag része, hogy a családot el tudják érni bármi baj esetén. Végre megvan a férfi, sikerült kiszedniük egyben a tömörítőből.

vlcsnap-2018-07-24-09h59m50s078.png

Carla marad Abby anyukájával, ugyanis Abby éjszakai műszakot vállalt, hogy reggelizős randira menjen Buckkal. Az anyukája nem akarja elengedni a lányát, majd lekever neki egy pofont, az állapota ezek szerint rosszabbodik, Abby pedig már meg is gondolná magát a randit illetően, de Carla rábeszélni, hogy egyszer fiatal. Athena és Hen ebédelnek, Karen tudta a megcsalást, a rendőrnő megtudja a fejleményeket, és bár kevés az esélye annak, hogy elveszik a kisfiát, volt már erre példa a történelemben. Athena mindenben áll a barátnője segítségére, egy jó válóperes ügyvédet máris tud, de ez legyen az utolsó lépés. Athena is elmondja, hogy találkozott valakivel – a bárban lévő Aaronnal, ugye. És lesz második randi is.

vlcsnap-2018-07-24-10h00m02s495.png

vlcsnap-2018-07-24-10h00m24s661.png

vlcsnap-2018-07-24-10h00m39s884.png

Anya és fia veszekednek az orvoshoz menet, a fiúnak nincsenek céljai, 18 évesen nem tanul, munkája sincs, majd amikor még jobban belelendülne az anyuka a monológba – amit már valószínűleg többször elmondott – a lift lezuhan, és a nő beveri a fejét. Érkeznek Bobby-ék, a lift lent van az alagsorban, ahol meg csőtörés volt. Chimney beletörődve hozza a csörlőt, mert Buck és Hen fognak leereszkedni. A fiú bocsánatot kér az anyukájától, hogy minden az ő hibája, az apja is miatta hagyta el a családot, de a nő megnyugtatja, hogy ez nincsen így.

Buck leereszkedett, megvan a nő, és bár a víz súlya húzza lefelé a liftet, sikerül kihozni egyben mindenkit, még Buck három másodperces víz alatt levése sem ad izgalomra okot. Már fent az anya-fia páros kibékül, minden a legnagyobb rendben. Athena műszakja lejárt, Aaron lakásán vannak, aki szereti az egyenruhát, még egy letartóztatásos esetet is előad előjátékként. Aaron erős férfi, egy egész osztályt vezet, 50, azaz ÖTVEN embernek parancsol, és nincsen szexisebb egy rendőrnél, aki át tudja venni az irányítást felette. Athena hozza a bilincset, Aaronnak pedig az a zseniális ötlete van, hogy mindkettejüket odabilincseli a fejfához… a bökkenő az, hogy a kulcs meg lent van a földön, a szoba túlsó felében.

vlcsnap-2018-07-24-10h00m50s834.png

vlcsnap-2018-07-24-10h01m06s557.png

vlcsnap-2018-07-24-10h01m29s867.png

Athena nem akar idegent hívni a kiszabadításukra, ezért felhívja a 911-et, és Abby-t kéri, hogy hívja fel Hent, hogy jöjjön érte. A rendőrnő nincsen bajban, csak zavarban. Hen érkezik is a lakásba, még szerencse, hogy az ajtó nyitva volt, máskülönben bajban lennének, Hen pedig majd megfullad a nevetéstől. Miután odavitte a kulcsot, Athena már nem kér a kiszabadításból, csak a kulcs kellett neki, Hen pedig távozás előtt még lő egy selfie-t.

Abby jön a randi helyszínére, ami egy szőlőültetvény közepén van, Buck várja egy csokor virággal. A domb tetején pedig egy légballon várja őket, amin ugye Abby még nem ült, de már hívták belőle olyanok, akik egy ilyennel zuhantak le. Mielőtt elérnék a kosarat, Carla hívja a nőt, hogy az anyukája megint rosszabbul lett. Fuccs a randinak, Buck nem érti a dolgot, Abby pedig megérti, de mennie kell.

vlcsnap-2018-07-24-10h01m37s892.png

Bobby azt hitte, hogy Buck kivette a reggelt, de ugye ez a program ugrott, és a srác nem érti a dolgokat. Kedveli Abby-t, a szex is jó, mire Bobby:

Én meg azt hittem, csak a haja jó.

Bucknak már ez a második hete, hogy a szabadnapja ugrott, és lehet, hogy ez a kapcsolat nem neki való, hiszen huszonhat évesen szórakozni akar. Nem akar minden nővel szexelni, de egy olyan kapcsolat kéne, ami nem ennyire felnőttes. Mondja ezt a 26 évesen. Bobby pedig elmondja, hogy egy felnőtt nőnek, akinek komoly élete van, annak problémái is, és Abby-nek most szüksége van a segítségére, arra, hogy a barátja mellette legyen.

vlcsnap-2018-07-24-10h01m47s162.png

vlcsnap-2018-07-24-10h01m56s021.png

vlcsnap-2018-07-24-10h02m04s566.png

vlcsnap-2018-07-24-10h02m31s452.png

Alagútban mászik egy férfi kenyérrel, a lábát elkapta egy csapda, miközben a testvérének hozta a kenyeret. A csapat a helyszínen, Bobby már ki is vágta az ajtót, amin bemenni nem nagyon tudnak, ugyanis a ház tele van lomokkal. A szomszédok szerint mániákus gyűjtögetők, az egyiküket nem is látta még soha, a másik pedig néha bevásárol, de előtte háromszor megkerüli a tömböt, majd azután oson be a házba, mintha félne attól, hogy követik. Buckot egy tekegolyó képentörli, miután betörte az ablakot. Bobby beszélni akar Cecillel, akinek hatástalanítania kéne a csapdákat – a férfi ezt nem tudja, ugyanis vak. 2 alagút van a házban, az egyikben a testvére van, a másikban meg van egy körfűrészlap, ami ha beindul, kettévágja az embereket.

Buck nem fér be, Chim viszont igen, így ő mutathatja meg, hogy mit tud. Az órát 11.11-re kell állítania, ezzel lazítja a kötelet, ami tartja a csapdát, de figyelnie kell, nehogy több akadályt is aktiváljon. A lap leállt, Chimney pedig bejutott Cecilhez, aki egy félméterszer félméteres helyen ül. Chim leszedi a deszkákat az ablakról, hogy lásson, közben Cecil elmondja, hogy 1967 óta élnek így, mikor meghaltak a szüleik, és egyedül nem fogja tudni megvédeni a dolgait, meg kell találni a testvérét. A tűzoltók pakolják kifelé a sok kacatot, megvan a testvér, nyílt sípcsonttöréssel. Miután nincsen keringése, ezért helyre kell laknia a csontot, hogy visszaálljon a véráramlás, háromra – és tényleg annyira – visszarántják a lábát, akit most már vinni kell a kórházba. Cecilt nem akarja egyedül hagyni, aki megy a testvérével, és feltételezhetően 1967 óta most először hagyja el a házat – azért az is ötvenegy évvel ezelőtt volt, még barátok közt is.

vlcsnap-2018-07-24-10h02m36s133.png

vlcsnap-2018-07-24-10h02m40s939.png

Buck és Abby egy kávézóban találkoznak, anyuka rosszabbul van, Buck pedig nagyon nem erről akart beszélni, de próbálja valahogy tűrhető fejjel végighallgatni a barátnője monológját, és még egy „ez borzasztóan hangzik” együttérzést is ki tud préselni magából. Abby sem akar erről beszélni – mégis ezt teszi – és egyedül akar megbirkózni ezzel, így hát elengedi Buckot. A srác nem akar elmenni, mert tiszteli a nőt, és benne van a dolgokban, marad a helyén.

Athena és Aaron vacsoráznak, kacsavalamit, igazából pörköltnek néz ki, de én még a melegszendvicset is oda tudom égetni, szóval maradjunk annyiban, hogy esznek. Athena nem akar beleugrani egy új kapcsolatban ötvenévesen, hiszen csak most lett szingli, és egy kötöttségek nélküli dologban benne lenne. Aaron túl jó ahhoz, hogy vele vigasztalódjon, és Athena attól függően marad, hogy mennyire jó a kacsa.

vlcsnap-2018-07-24-10h02m57s506.png

vlcsnap-2018-07-24-10h03m11s882.png

Hen érkezik Evához, aki megint össze akar jönni vele, mert jobb család lennének, de Hennek már van egy másik családja, szereti Karent, és nem ejtette őt senki sem csapdába a külvárosi életben. Ha pénz kell, akkor ad, bár nincsen sok, de Evának a nő kell – Hen pedig nem hajlandó ezt megadni neki. Tudja, hogy megy ez: Hen próbálja újra és újra felépíteni, amit Eva elront. Eva esküszik, hogy ő már megváltozott, a börtön változtatta meg, de Hen ismeri, és nem bocsát meg neki, a fia közelébe sem engedi.

Abby monológjával zárunk: a farkas lerágja a lábát, hogy kiszabaduljon, a hajléktalan visszamegy az utcára, az anya-fia páros pedig egy előadó házhoz jön, ahová a srác fog beköltözni. A testvérpár visszareteszeli magát a házukba, hiszen a csapdák mindenkinek mást jelentenek. Lehet, hogy valaki hátráltatásnak tekintené, de nekünk adhat célt, irányt. A visszatartás lehet akár otthon is.

Abby anyukája meghalt.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása