Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 3x22 - All Hands on Decker

2018. szeptember 20. 10:09 - Szencsike

Egy szépségversenyen járunk, egy szerencsétlen asszisztenst a felettese ugrasztja, hogy szedje gyorsabban a lábait, mert el kell vinnie egy ékszert a színpadhoz. A pasas lélekszakadva veszi át a karkötőt a főnökétől, majd villámsebességgel ér a színpadhoz, ahol a következő versenyző, egy fehér pudli nyakára kerül az ékszer, vagyis egy kutyaszépségversenyen vagyunk. Az asszisztens azonban nem lélegezhet fel, nemsokára jön a következő kutyus, Cornelia, de nem találják őt. Elmegy a szobához, amit kijelöltek Corneliának és a gazdájának, de odabent véres tappancsnyomokat lát a földön, s kutya sehol sincs ám a gazdit megölték. A rendőrségen is súlyos problémákkal kell Ellának szembesülnie. Chloe férjhez megy, ez ugyan probléma, mármint a Deckerstar rajongóknak biztosan, de Ella repdes az örömtől, sőt, megszervezi a leánybúcsút is. Viszont az esküvőig 3 hét van, az ifjú pár nem akar várni, így Ellának is sietnie kell, hogy összehozza a világ legjobb leánybúcsúját. Második esküvő ide vagy oda, Chloe utána ugyanazzal a pasival fog élni hosszú éveken keresztül, még a legjobbakra is rá lehet unni, búcsúztassa el szépen a régi életét. De a nyilvánvaló ok, hogy Ella nővéreként szereti Chloét, 4 fiútesó mellett esélye se lenne egy ilyet szervezni. Chloét meggyőzték a tesós érvek, Elláé a feladat, aki rávilágít arra, hogy nem csak a bulit, de egy esküvőt is meg kell szervezniük.

1.png 

Bizony, Chloe szeme előtt egy végeláthatatlan lista pereg le, ahogy Pierce-szel átbeszélik mi is kell egy esküvőhöz, főleg, ha ilyen sietősen akarják megtartani. Chloe persze áll elébe az esküvőnek, legalábbis igyekszik nagyon elhitetni a vőlegénnyel. Végül is gyilkosságokat oldanak meg, egy esküvő ehhez képest smafu, és mivel a vőlegény a főnök, a menyasszony kap pár nap szabit a szervezésre. Lucifer-lak, Ámenka a plafonon van a döbbenettől, hogy Chloe összeállt Pierce-szel. Lucifer a piába fojtja a bánatát, ez a legborzasztóbb döntés, amit a nyomozója valaha is meghozhatott. Bizony, nem hagyhatják, hogy megtörténjen, szét kell szakítani őket, amilyen gyorsan csak lehet, Lucifer viszont… Ennél sokkal egyszerűbb tervet dolgozott ki, egyszerűen bebizonyítja Chloénak, hogy Pierce rossz választás. Ámenka inkább azt javasolja, hogy mondja el neki, hogyan érez, de ez a vonat már elment. Lucifernek rá kell jönnie, hogy Chloe miért mondott igent Pierce-nek. Ámenka kieszel egy B-tervet, biztos ami biztos alapon.

2.png

A rendőrségen Chloe lázasan jegyzeteli az infókat az esküvőhöz, mikor megérkezik Lucifer. Meg kell beszélniük a folytatást, most, hogy megváltozik az életük. Chloe örül, hogy Lucifer normálisan áll hozzá a kérdéshez, de sajnos csalódnia kell. Chloe kap egy vastag borítékot, nem nászajándék, egy személyiségteszt, hogy Lucifer megértse miért viselkedik úgy, ahogy. Chloe félre is dobja, később, most sokkal fontosabb, hogy megszervezze az esküvőjét, és egyébként is szabin van. Mi lesz akkor a munkával, hogyan fogja őt tanulmányozni!? Sehogy, mert az ügyeit mások kapták meg, pl. Dan, figyelje őt, segítsen neki. Dan se igazán örül, hogy megkapta Lucifert, de ennél rosszabb is történhetett volna. Irány a helyszín, a kutyakiállítás, Lucifer már 55 indokot felsorolt, mire ideértek, miért mondhatott igent Chloe a meláknak. Lehet drogok befolyásolták a tetteit, de Dan szerint sokkal egyszerűbb a kérdés, Chloe egyszerűen csak ezt akarja. Nem, a legtöbb ember nem tudja mit akar, amíg Lucifer nem segít nekik kideríteni mire vágynak, és ez a trükk Chloénál nem jön be sajnos. A szobában már ott van Ella, két vasat tart a tűzbe, épp telefonál, hogy megrendeljen valamit a bulira, közben tájékoztatja az érkezőket az áldozatról: Francis, de nem a kutyus ment át Cujó-ba, mert a drága Cornelia eltűnt, egy ember a gyilkos. Ella átadja az anyagot Dannek, ő megy és elhozza a péniszformájú piñatát a bulira. Lucifer nem állja meg szó nélkül, hogy belekössön Dan munkájába, de őt se kell félteni, másképp dolgozik mint Chloe és tartsa ezt tiszteletben, mert csak az egyikük lehet most a nyomozó! Hát persze, ez lesz a megoldás, Lucifer Chloe helyébe lép!

3.png

Lucifer és Dan Francis férjét, Fredericket hallgatják ki, megtört, elvesztette a párját és a drága négylábú gyermekük, Cornelia is eltűnt. Lucifer biztosítja őt, hogy mindent meg fog tenni, hogy igazságot szolgáltasson Francisnek, pont mintha csak Chloe mondta volna. Dan félrehívja őt, úgy tudja, sose hazudik, és valljuk be jó kérdés, mert Lucifer elég hihetően adta elő a másokkal törődő viselkedést. Tényleg nem hazudott, Chloe is ezt tette volna, és ez a legjobb mód arra, hogy megértse őt! Oké, de nekik most egy bűntényt kell megoldani, ez legyen az első. Jöhetnek a kérdések, Frederick szerint nem volt senki, aki utálta volna Francist, habár pár napja vitázott valakivel a parkolóban, a rendszámot felírta, remélhetőleg segít. A rendőrségre Mézi robog be, azonnal kérdi Pierce-től, hogy akkor az eljegyzés megvolt, de a terv marad a régi? Megölni őt, rákenni Luciferre, stb., de Pierce most csak azért kérte, hogy jöjjön be, hogy bocsánatot kérjen tőle. Tényleg szereti Chloét, neki is új ez az érzés, de nem akar már meghalni. A szavát viszont megtartja, segít Mézinek visszatérni a Pokolba. Mézi a karját akarja látni, és nahát, ott a sebhely! Vagyis Chloe mégse szeretheti őt, hiszen akkor a jelnek el kellett volna tűnnie! Pierce nem tudja megmagyarázni, mert jön Ella és elhívja Mézit egy kis megbeszélésre. Mézi megy, de mialatt ők beszélgettek, megnéztük Pierce karját, a jel valójában hamis, az igazi eltűnt, ez pedig csak egy ragasztott utánzat. Mézi távozás előtt megmondja Pierce-nek, hogy meggyőzi Chloét, hogy szeresse őt, Pierce pedig tartsa a szavát és segítsen neki hazajutni.

5.png

A tárgyalóban Chloe úgy írta fel a táblára az esküvőszervezés lépéseit, mint ahogy a nyomozáskor az ügy idővonalát és bizonyítékait rendezi. Ella pont ezért hívta Mézit, hiszen Chloe a nyomozásnak látja értelmét, az esküvő szervezésnek nem. Dannel is csak az okmányirodába mentek, utána jöttek is dolgozni. Ella biztosítja őt, hogy segítenek neki, hiszen ezért vannak, tökéletes esküvő mellé még egy leánybúcsú is jár, csak Ellának dolgoznia is kéne. Chloe rákérdez az ügyre, Ella lenyomozta a rendszámot, de mivel Chloe szabin van, nem mond  semmit, mert esküvőznie kell. A terv az, hogy Chloe keresgél egy ruhát, Ella dolgozik, de ha végez jön és segít, addig Mézire vár a feladat, hogy a legfaszább leánybúcsút hozza össze. Mézi kimondhatatlanul örül a feladatnak, érezzük az iróniát, ugye?! Nézzük a nyomozást, Ella elküldte Dannek az infókat, egy bizonyos Vincent nevű ex-elítélté a kocsi, épp odatartanak Luciferrel.  Ő teljesen átalakult, átöltözött, farmerdzseki, napszemüveg, egész laza, viszont a vezetési stílusa is tiszta öregasszonyos lett, pont úgy betartja a KRESZ-t mint Chloe. Dan még mindig az egyenes utat javasolja, egyszerűen kérdezzen rá miért mondott igent. Ennek már mindegy, de remélhetőleg Dan és Charlotte kapcsolata jobban alakul, igaz? Nos, igen, bár Charlotte egy elég nehéz időszakon megy keresztül, de egész jó. Viszont Dannek leesik, hogy Lucifer csak azért kérdezgeti, mert Chloe is érdeklődne ez iránt.

4.png

Nézzük Charlotte-ot, épp egy vízilabdacsapat ügyeit vizsgálja, mikor bejön hozzá Ámenka. A Kárhozott ügyében még nem léptek előrébb, van pár nyom, de még nem elég a bizonyításhoz. Ámenkát most nem a jogi dolgok érdeklik, Chloe igent mondott Pierce-nek, aki tényleg szerelmesnek tűnik. Mindenképp el kell érniük, hogy felbontsák az eljegyzést, csak sajnos a pasas kifürkészhetetlen. Ez nem igaz, mert mindenkinek van egy gyenge pontja, Ámenka és Pierce hallhatatlanokból lettek halandók és ezt talán fel lehet használni. Charlotte ezen könnyen segíthet, hiszen meghívták a leánybúcsúra, és a sztriptízbárban néhány pohár alkohol után és egy szexi táncos karjaiban Chloe átgondolja a döntéseit, amiket Charlotte is segít még jobban összezavarni. Nézzük a nyomozást, Dan felolvassa Vince jellemzését, igazi nehézfiú a pasas, a maffia verőlegényeként dolgozott. Épp egy bárban lóghat, Lucifer járt már itt, kint áll egy őr, bent pedig tiltott szerencsejáték zajlik. Lucifer elég összeszedett, Dan megdicséri érte, tényleg jó Chloe vált belőle. Pont ez a baja, minden szabályt betart, minden nézőpontot megvizsgál, alig van ideje arra, hogy rosszalkodjon. És talán ez a baj, hogy nincsen egy Luciferjük! Dan pont megfelelő lenne a szerepre, alaposan meg is ölelgeti őt, ha már az a megtiszteltetés érte, hogy elluciferesedhet. A biztonsági őr régi haverként üdvözli Lucifert, Danre rá se bagózik, viszont Lucfer belöki Dant az ajtón, aki egy tipikusan alvilági csehóban találja magát.

6.png

Egy nehézfiú máris kötekedni kezd Dannel, aki rögtön a jelvényéért nyúlna, de se azt, se a fegyverét nem találja, helyette egy köteg pénzt vesz elő. Ezért az ölelés, és most Dan is érzi, hogy Lucifernek kell lennie. Kell a pénzük és a nőik, de mielőtt megverhetnék, megmutatja a pénzt. Nézzük a leánybúcsút, Mézi igazi koszorúslányként viselkedik, a lehető legjobbat akarja Chloénak, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. De előtte még le kell tudni a leánybúcsút, Chloe aggódik, hogy egy sztriptízbárban kötnek ki, ennél Mézi sokkal jobbat talált ki. Bekötött szemmel kísérte a lakásajtóig a menyasszonyt, és vetkőzős fiúk helyett egy csodaszépen feldíszített lakás várja őt, rózsaszín és fehér virágok, lágy zene, a barinők és a kicsi Trixie fogadják. Nincs pia se, ez tényleg Chloe stílusa, de a többiek valóban mást vártak. A bárban Dannek már alig maradt a zsebpénzből, Vince-hez sem tud közel kerülni. A pasas elég zárkózott, feladta a maffiás életet is, már másra vágyik. Dan beveti a mire vágysz trükköt, ám az ő előadásában ez úgy hangzik, mintha édeskettesben akarna lenni Vince-szel. A pali nős, és csak kártyázni akar, viszont Dan meglátja az alkarján, hogy ott van egy kutyaharapásra utaló sebhely. Dant is megharapta egyszer egy csivava, és ez mintha megtörné Vince páncélját, szívesen beszélne a kutyákról. Dan épphogy megpuhította a pasast, kintről repülők hangjai szűrődnek be, és az ajtót berúgja a talpig testpáncélba öltözött Lucifer, mögötte egy komplett SWAT-csapat. Jött megmenteni Dant, túl sok ideje volt bent a bárban és aggódott érte, mert a nyomozó is aggódott volna. Dan háborog, most kapott volna bizonyítékokat, de Lucifer visszavág, nehogy már minden a drága Danről szóljon!

A leánybúcsúztatónak álcázott Stepfordi feleségek tematikájú teapartin Ella lázong a konyhába, a piát és a táncolós zenét keresi. Charlotte megszerezte Mézi listáját, se pia, se bulis zene, se meztelen táncosok, csak körömlakkozás, társasjáték, meditálás… Ella partiját Mézi alaposan megfúrta, még Linda is érzi, hogy itt valami nem stimmel. Mézi és Chloe épp azt a játékot játsszák, amikor Chloénak száz dolgot kell mondani, amit a vőlegényében szeret, egyik válasz az, ahogy a pirítóst készíti... A másik három csaj tenni akar valamit, bármit, akármit hogy elmehessenek egy tisztességes leánybúcsúra bulizni és szerencsére Charlotte-nak van egy ötlete. A Luxban Ámenka meghívta ünnepelni Pierce-t, amolyan borítsunk fátylat a múltra típusú sörözgetésre. Mindketten halandók lettek, talán Apának is köze van ehhez, de mindegy, hiszen Ámenka rájött, hogy halandóként igazán élhet. Viszont a halál jelenléte is ösztönző lehet, hisz immár tényleg nem tudja az ember, hogy mennyi van hátra. 30 év, ha isznak, 40 év, ha most befejezik a piálást. Pierce mintha elgondolkodna a bölcs szavakon, Ámenka csak mondja tovább. Immár minden az utolsó lehet, az utolsó korty, az utolsó száguldozás, az utolsó csók, erre Pierce megijed, és hát tény, halandóként sose tudhatja az ember, hogy mikor jön el az a bizonyos utolsó…

9.png

A teapartin épp wc-papírból készítenek ruhát Chloénak, Mézi lelkes, a csajok, beleértve az ünnepeltet is már csak szenvednek. Mézi elrohant újabb tekercsekért, Linda kimondhatja ami a szívét nyomja, ez valódi kínzás, hiszen Mézi szervezte, Linda fejében száguldanak a gondolatok, mi van, ha tényleg csak Mézi kínzása az egész? Kintről hangos zene szűrődik be, Charlotte nincsen meglepődve, a csajok kivonulnak, Mézi méltatlankodik, de kit érdekel, egy igazi partibusz vár rájuk, na most kezdődhet az igazi buli! A rendőrségen Lucifer vezeti a kihallgatást, mi is volt Vince szerepe: ellopni a kutyust, de Francis ellenállt? Vagy csak Francist akarta elintézni? A helyzet sokkal prózaibb, Vince a börtönben kutyakiképzést tanult, és az egyik nevelt kutyusába beleszeretett. Elliottnak hívták a fajtatiszta masztiff fiút, a börtön után versenyekre jártak. Sajnos mivel Vince börtönviselt, a kutyabemutatók világába egy ilyen alak nem fér bele, így más jár a kutyussal a versenyekre, ő a háttérben marad. Pont ahogy Dan is, Luciferként poénkodnia kellene, vagy minimum megfélemlítenie őt, hangzik a valódi Lucifer szemrehányása. Vince viszont semmit se titkol el, Francissel a gyerektartáson veszekedtek, ugyanis Cornelia Elliot kiskutyáival vemhes, sose ölné meg a másik nagypapát! A fajtiszta kiskutyák pedig több ezer dollárt érnek, ki tudott még róluk?

10.png

A partibusz L.A. utcáit rója, mindegyik lány, igen még Chloe is vállalhatatlanra issza magát és piszok jól érzik magukat a rúdon is, ez a leánybúcsú lényege!   Mézi a háttérben mérges, le is cseszi Ellát és Charlotte-ot, hogy tönkretették a bulit. Ennek az esküvőnek meg kell történnie, ez az egész csak megzavarja Chloe fejét, főleg ha lerészegedik és átgondolja az életét. Chloét elnézve ő épp most engedi el a benne lakozó Lucifert, ja mert ő aztán a házasulandó típus… Ugyan, nem lesz baj, ám a busz megáll és egy csapatnyi félmeztelen vízilabdás srác csatlakozik a bulihoz. Charlotte szervezte be őket, elengedi a büntijüket, ha szórakoztatják őket, a srácok pedig készséggel álltak a rendelkezésére. A nyomozók közben egy valódi kisállat wellness hotel- és klinikára érkeztek, a hely igazgatónője a kutyaszépségversenyek főorvosa is, mindenkit ismer és minden menő kutyát ő vizsgál, vagyis ha Cornelia terhes, azt tudnia kell. Lucifernek kétségei vannak, ritkán dolgoznak együtt Dannel, aki nem tudja, milyen kifinomult Lucifer és Chloe kapcsolata, és mivel most Dan „Lucifer”, így most Lucifer megmutatja neki, hogyan is viselkedjen, jegyzeteljen. Elsőként kiflörtöli a recepciósból, hadd beszéljenek az igazgatónővel. Az igazgatónő viszont kikéri magának, hogy benne lenne egy gyilkosságban és kutyarablásban. Dan számára világos, jó sok pénzt hozna ez neki, de az igazgatónő azonban csak nevet. A szülők egy rakás pénzt elköltenek a gyermekeikre, de a gazdik a kutyáikra ennél jóval többet, ő maga is ebből szedte meg magát, neki nem kell pénz. Lucifer beveti a mire vágyik trükköt, de a nő pár pillanatnyi bizonytalankodás után kinyögi, hogy semmire. Tényleg nem vágyik semmire, hiszen pénze mint a pelyva, az álommelóban dolgozik, nem kell semmi. Viszont mögöttük ott áll egy asszisztens, ő viszont át akarja élni a születés csodáját. Dannek ez gyanús, és igen, bebizonyosodik, hogy az asszisztens lopta el Corneliát.

11.png

A kutyust elviszik, a nő meg bevallja, hogy ő csak egy lehetőséget látott a kutyában, hiszen semmit se keres, míg a főnöke az ideje nagy részét Hawaii-n tölti. Francis már halott volt, mikor elvitte Corneliát, aki magányosan kóborolt a színpad környékén, mikor rábukkant. A kutya tudta, hogy benne bízhat, ezért is jött oda hozzá. Ja, csak eladta volna a kölyköket. Igen, de az ellés után visszaküldte volna a gazdikhoz, egyáltalán nem gyilkos. Ezt mondja mindenki, Lucifer részéről az ügyet megoldották, az asszisztenst bilincsben viszik el, Dannek mintha kétségei lennének. A buszon a csajok, kivéve Mézit, nagyon jól érzik magukat. Chloe dumcsizik Charlotte-al, aki elkezdi elbizonytalanítani Chloét. Második házasság, ismét egy rendőr, de ha felismeri az igazit, akkor az az igazi lesz, ugye? Közben Mézi javában dobálja le a buszról a szexi sportolókat, sajnos ezzel Lindát is bepöccenti, ő az egyikkel már javában csókolózott, mikor Mézi leszedte róla. A részegség is teszi, de kész neki menni Mézinek. A hátsó sorban Charlotte tovább élesztgeti a kétséget Chloéban, hiszen L.A.-ben a legmagasabb a válások aránya! Méziéknél egyre rosszabb a helyzet, Chloénak össze kell házasodnia Pierce-szel, nem köphetnek a levesébe! Bizony, Ella is egyetért, vitának vége, de Linda átlát Mézin, ez az önzetlenség és a cukiskodás hazugság! Ella meg észreveszi, hogy Charlotte meg Chloe fejében zavarta össze a dolgokat. Charlotte büszke is magára, mert Chloe tényleg magába zuhant. Méziéknél már előkerült egy törött pezsgősüveg is, Ella leállítja a buszt és Chloe kivételével mindenkit leparancsol róla.

Lucifer magára vállalt egy igazán nemes feladatot, a terhes hölgy hazafuvarozását, hiszen Chloe se hagyná magára Corneliát, Dan meg pont emiatt ücsörög a hátsó ülésen… Lucifer eljutott odáig, hogy mindet úgy csinált, mint Chloe, de továbbra sem érti a háttérben húzódó miérteket. Dan is jobban megerőltethette volna magát Lucifer szerepében, de megérti, hogy félt a feladat nagyságától. Ő aztán nem, de igen, hisz Charlotte-nak is megadja az időt, amit kért, nemhogy cselekedne! Dan elismeri, hogy néha bizony jól jönne egy kis luciferség az életben, de az igazi Lucifer se sokkal jobb nála, hiszen ő is fél beismerni, hogy mit érez, és csak a kifogásokat keresi. Ez az ostoba kiismerős játék is csak ürügy, hogy ne kelljen szembesülnie Chloe valódi válaszával. Viszont Lucifer elköveti azt a hibát, hogy Chloét, mint nyomozót szemléli, nem veszi figyelembe az embert: a barát Chloét, az anya Chloét és mindent, ami Chloe részét képezi. Lucifer fejében kigyúlt a fény, most az egyszer Dan nem mondott hülyeséget, ám Lucifernek szüksége lesz valakire, aki teljes mértékben csak tőle függ, egy Trixie-pótlék kell neki! Az első ülésen ott ücsörög a cuki, de nyáladzó Cornelia, ő is jó lesz erre a szerepre.

14.png

A nyílt utcán a csajok háborúja zajlik, Ella ki van akadva, mert gallyra ment a parti, Mézi, mert tönkretették a tervét, Linda, mert nem szexelhet és Ella mérges Charlotte-ra, mert telebeszélte Chloe fejét a negatív dolgokkal. Charlotte csak segíteni akart, hogy a fiatalok még esküvő előtt balhézzanak egyet, jobb, ha most derül ki, mint később. Mézi ad neki balhét, de Ella visszatartja, inkább csináljanak közös tetkót az este emlékére! Tetkók, ez kellett csak Mézinek az estére, Ella pedig elmeséli, hogy Pierce adta az ötletet, aki hamis tetkókat keresgélt. Mézi ordítozva elmegy, de lesz még nagyobb gondjuk is, mert a busz is elment, Chloéval együtt. A rendőrségen Lucifer szembesült a szülőség nehézségeivel, Cornelia megrágcsált mindent, a pénztárcáját, az iratokat, odarondított Dan asztalára is… Bezzeg Trixie-t meg lehet vesztegetni, de egy kutyának árt a csoki, a pénzét meg megette. Nehéz dolog egyedülálló szülőnek lenne, Dan nem is értheti ezt… Akkor egy óráig volt Lucifer gondoskodó szülő, mert megérkezett a gazdi, Frederick. A gazdi se tudta, hogy a kutyusa vemhes, de így legalább újrakezdhetik. Már csak a papírokat kell aláírni és mehetnek is, ám Cornelia mintha ódzkodna attól, hogy Frederickkel tartson. Lucifer mosolyogva búcsúzik a kutyustól, de mintha Dan szimata beindult.

A buszon egy összezuhant Chloe ücsörög, mikor egy kedves női hang megszólítja őt, hogy minden oké-e, a sofőrhölgy beszél hozzá. Chloe neki önti ki a szívét, mindenki arra kíváncsi, miért mondott igent, de ő maga se tudja igazán. Vagy hát… egy házasság egy kiegyensúlyozott emberrel rajta is segített volna, amivel segített volna a spontán énjének is átalakulni valami jobbá. A sofőrhölgy már 17 éve házas, Chloénak is legalább ugyanennyit kíván a választottjával, de mintha csak még jobban megzavarta volna a lány fejét. A rendőrségen Lucifer tovább dolgozik, le akarja zárni a papírmunkát. Viszont a papírok között megtalálja Cornelia vizsgálati lapját, amin az szerepel, hogy a kutyus vemhes, az iratot Frederick írta alá, aki állítólag nem tudott a vemhességről. Vagyis ő lesz a gyilkos, Lucifer gratulál, jobb híján saját magának, bár keserédes a győzelem. Frederick hazavitte Corneliát, és nem is az a bűbájos ember, akinek előadta magát, utálja szegény kutyust. A lakásban azonban ott vár Dan, igazi Luciferként viselkedik, rájött arra, hogy kutyus nem bízik meg benne, szóval miért? Corneliát a ketrecébe küldi, majd előveszi a fegyverét, Dan most szorult helyzetbe került, viszont Frederick legalább beszél. Féltékeny volt Corneliára, Francis odáig volt a kutyáért, ő pedig nem mondta meg neki, hogy mindez zavarja. Mikor megtudta, hogy jönnek a kölykök, számára ez csak újabb 6 okot jelentett, hogy Francis elhanyagolja. Ekkor mondta meg neki a magáét, veszekedtek, Francis elesett és beverte a fejét. Dan a vallomástételt javasolja, de a fegyver az rázós lesz. Frederick lelőné a kutyát, de képtelen egy ilyen értelmes tekintetű lényt megölni. Viszont így marad Dan, ám szerencsére Lucifer jókor töri rájuk az ajtót, Dan lefegyverzi Fredericket, Lucifer meg egyszerűen lecseszi, hogy amíg ő a papírmunkával vesződött, Dan akciózott egyet. Micsoda irónia, Dannek már nevetnie sincs kedve, Lucifer meg dühöng. Dan nem volt jó társ, felelőtlenül viselkedik, neki egy olyan valaki kell, aki elég megbízható ahhoz, hogy számíthasson rá. És igen, végre ezzel, hogy kimondta, Lucifernek leesett a húszfillér.

Mézi Chloénál találja meg Pierce-t, kész megölni őt, hiszen átverte. Pierce egy jó pajzsot használ fel, a mellette alvó Trixie-t. Lesz még alkalmuk, hogy lerendezzék az ügyeiket, amikor Trixie nem lesz mellette, eljön érte. Chloe zörög a kulccsal az ajtóban, Mézi eltűnik. Chloe csodálkozik, hogy a kicsi itt van, Pierce hozta el az ottalvós buliról, mert haza akart jönni. Viszont ha már Pierce is itt van, akkor itt az idő egy nagy beszélgetéshez, amit már korábban kellett volna megejteni. Pierce tudja, hogy ez a gyors esküvő túlságosan is sok, úgyhogy szökjenek meg, szóljon csak kettejükről a dolog. Igen, kettejükről, de nem úgy, ahogy tervezték. Chloe visszaadja a gyűrűt, nem mehet hozzá feleségül. Nézzük Dant, elővette a luciferes énjét és a tettek mezejére lép, és elmegy Charlotte-hoz. Szegény nő még mindig rosszul van a piától, viszont Dan is mintha őrlődne. Dan tiszteletben tartja az időkérését, de számára most jött el az idő, hogy elmondja, mindenestől akarja Charlotte-ot. Nekik legalább jó estéjük lesz. A reggel viszont Chloénak nehezen indul, maga alatt van, és mindezt még Lucifer is tudja fokozni. Most úgy igazából tanult valamit, de bármit is akarjon mondani, már lényegtelen, hiszen Chloe nem viseli a gyűrűt. Chloe a tanulságról kérdezi őt, de semmiség, nem fontos. Chloe mosolyog, a régi Lucifer, viszont ha már minden a régi köztük, akkor mehetnek újra dolgozni. Sajnos azonban a távozó párost az emeletről figyelő Pierce-nek is lesz majd egy-két szava a dolgokhoz. Zenelista.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása