Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x05 - Beszerzők

2018. szeptember 19. 10:00 - hektor_

Maggievel minden ok, már amennyire rendben lehet az ember egy ilyen tragédia után, mindenesetre a gyerek megmaradt, az orvos azt javasolja a lánynak, a terhessége végéig maradjon a Hilltopban. Ez már csak azért sem szar ötlet, mert "hivatalosan" Maggie halott, legalábbis Neganéknak ezt füllentették Alexandriában, és ő ugyebár nem az a fazon, aki szereti ha palira veszik. A lány Sashával rója le a tiszteletét a halottaiknál, Glenn óráját épp ráteszi a sírjára, mikor Jézus is befut egy-egy szál virággal, majd Gregory is, aki továbbra is kb annyira szimpatikus, mint egy hasmenés. Nem sokat teketóriázva ott, a sírok felett kezd bele Maggienek az "úgy volt, hogy elintézitek a Megmentőket" tirádába, majd közli velük, hogy húzzanak el, mielőtt veszélybe sodorják a Hilltopot is.

w2.jpg

Rickék beszerzésre indulnak, Carl pedig továbbra is a kurvaidegesítő, mindent jobban tudó tinédzser szerepében lép fel - a kissrác egyébként vagy már most elkezdett Mikiegérben kopaszodni, vagy csak atom Megaagy-homlokkal rendelkezik, az is lehet hogy csak a kötés zavar be, mindenesetre a haja továbbra is egy lángszóróért kiált. Enidet épp kiszúrja, ahogy az próbál kiszökni a tízméteres kerítésen át Alexandriából, meg is próbálja eltántorítani a tervétől, de a lány egy ultimate érvvel ("jobban célzok nálad") lekapcsolja, ami ráadásul nem is igaz, ha hihetünk a filmtörténelem mindenkori "fél szemmel jobban lehet célozni" képkockáinak. Azt már szóba sem hoznám, hogy legutóbb elvették az összes fegyverüket, de Enid megy, Carl meg később utánamegy egy kocsival.

w3.jpg

Sasha és a zsidók királya próbál valami megoldást kieszelni Gregory meggyőzésére, a férfi közben előhalássza Abraham Rositától kapott nyakékét, és odaadja a lánynak. Éjjel Maggie és Sasha arra ébrednek, hogy elképesztően hangosan szól a zene, ami az első pár akkordjában egyébként a Himnuszra hajaz, de valójában a Helsinki Filharmónikusok, odakint nagy tüzek égnek és nyitva a kapu, szóval vagy ott kerül épp megrendezésre a Burning Man 2079, vagy átkozottul nagy baj van. A zombik már meg is érkeztek, Maggie kimászik a tetőre és ordítozva osztogatja a parancsokat a többi álmából épp felkelt bámészkodónak, Sasha és Krisztus meg már hentelik is a járkálókat. A zene egy mindenhol fémráccsal zárt kocsiból jön, amit végül Maggie likvidál egy traktor segítségével. Gregory, A Gyáva miután a szobájában bujkálva végigkuksolta a merényletet, bátran szembeszáll Jézussal, hogy a két lánynak ettől függetlenül mennie kell a Hilltopból. Sasha alkut kötne, ha Maggie maradhat, a vén kéjenc ezt kihasználva ki is játszaná a dealt amit korábban Maggienek is felajánlott - ekkor befutnak a Megmentők.

w5.jpg

w6.jpg

Carl és Enid talál két görkorcsolyát az út mentén, így boldogan nevetgélve koriznak tova az erdő mentén, ami szerintem hülye ötlet, mivel hacsak nincs a kerekeken hangtompító, olyan zajt csaphatnak vele, amitől az állam összes zombija menten odacsődül. Később az erdőben smárolás után szétválnak útjaik, Enid lelép a Hilltopba, Carl meg bosszút esküszik a Megmentők ellen. Az emlegetett szamarak közben Simon vezetésével beállítanak Gregoryhoz, a csávón látszik hogy egy az egyben Negant majmolja, csak neki cseppet sem áll jól, cserébe cefetül bosszantó. A hilltopi főnök csicskításáról szóló párbeszéddel senkit nem untatnék, Simon a végén közli, innentől én vagyok Negan, és megkérdezi, van-e bármi amiről még tudnia kellene, mire Gregory simán átadná neki a lányokat, csakhogy ezzel saját magát szívatja meg: Jézus ugyanis máshova rejtette őket, így az ajtó amit kinyit, a titkos alkoholkészletére derít fényt, amit a Megmentők meg is mentenek tőle a továbbiakban. Elviszik a híres festményét is, aztán előtte a vezetőnek térden állva kell hódolnia régiúj ura előtt.

w7.jpg

w8.jpg

Miután elmentek, kiderül hogy a lányok Gregory hálószobájában voltak eldugva, a vezető kiakad, Isten Fia azonban megfenyegeti hogy Maggieék vagy maradhatnak, vagy kitálal az alexandriai egyezségről, és akkor Neganék előtt odalesz a jó hírnév - na ez már igen, szép volt, Megváltó! Gregory, a Faszkalap próbálja elsimítani egy "látod, ha mi szépen viselkedünk, a Megmentők is szépen viselkednek"-kel, ekkor viszont Maggie meglátja a zsebében Glenn óráját és mielőtt visszaveszi, leken neki egy piszkosul nagy átszállót.

Mostmár itt lakom, szóval a nevem is megtanulhatod: nem "Marsha", nem "aranyom", nem "drágám", hanem Maggie. Maggie Rhee.

ENY-NYI!

w9.jpg

Később Jézus hogyvoltozik a Maggieéknek a kezdeti évekről, illetve hogy eddig sem tetszett neki Gregory munkássága, de nem tudott senkit elképzelni a helyén - egészen idáig. Mikor kettesben maradnak, Sasha megkéri, derítse ki Negan bunkerének helyét. Enid megérkezik a Hilltopba, este már együtt szürcsölgetik a bablevest, Maggie pedig nekiajándékozza Glenn óráját - ezalatt Krisztus beszökik a Megmentők egyik úton lévő teherautójába.. AHOL MÁR OTT VAN CARL!!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása