Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Negan orosz rulettje kikészítette az egész stábot

2018. szeptember 19. 17:00 - Sick Rhymes

twd_group.png

A hatodik évad végén jött el az a pillanat, hogy felbukkant Negant, aki egy elég ijesztő baseballütővel a kezében jelentette be, hogy bizony halálra fog verni valakit Rick társaságából. Ma már tudjuk, hogy mi lett ennek a jelenetnek a vége, és milyen következményei lettek, azonban azt csak kevesen tudják, hogy ez a jelenet milyen hatással volt az egész sorozat stábjára.

A képregényekben Negan felbukkanása egészen extrém következményekkel járt. Negan a 100. résznél bukkant fel, és azzal a húzással agyonverte Glennt, ezzel is jelezve, hogy a képregény a népszerűség ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy fontos szereplőket írjanak ki. Azonban Andrew Lincoln és Lauren Cohen, vagyis Rick és Maggie csak a forgatókönyvet olvasták, és saját bevallásuk szerint Lincoln a forgatókönyv elolvasása után napokig nem tudott aludni, Cohent pedig mélyen megrázta, amit a szkriptben olvasott. Lincoln konkrétan felriadt éjszaka az álmából, és hat év után először késett el a forgatásról, mert eredetileg nem is akart bemenni dolgozni, annyira megviselte az egész.

Pedig eredetileg nem is az inkább a romantikus szerepeiről elhíresült Jeffrey Dean Morgan volt az esélyes Negan szerepére, hanem felmerült egy rakás másik név. Sokáig lehetett olyanokat hallani, hogy a szerepre kinézték már Jon Hammet, Bruce Campbellt, Idris Elbát, de még Henry Rollins punklegendát is. Utóbbi azért is jött szóba, mert Robert Kirkman eredetileg róla mintázta a karaktert, de végül Morgan csak a ruhát örökölte, a szakállas fizimiska már saját találmány volt.

news-1115-jeffreydeanmorgan-900x600.jpg

Olyannyira, hogy a sorozatban Negan, amikor Abrahamra nézett, még meg is jegyezte, hogy le kéne vágnia azt a szart az arcán, és ezzel a szakállára gondolt. A képregényben ugyanis Negan arcán egy darab szőrszál nincs, legalábbis a 100. epizódig biztos nem. De nem is ez a legnagyobb eltérés a képregényektől, hanem az, hogy Negan nem csak Glennt veri halálra, hanem Abrahamet is.

Ami nagyon érdekes, hogy évadzáró volt a sorozat történetének egyik legrosszabbul fogadott epizódja, a kritikusok többsége 7/10 alatti osztályzatot adott rá. Leginkább azért, mert a készítők feltűnően mindent feltettek a cliffhangerre, és arra, hogy a sajtó és a rajongók csak arról beszélhessenek, kit öl meg Negan azzal a rohadt ijesztő baseballütővel, miközben a képregények miatt mindenki tudta, hogy Glenn lesz az. Sokan éppen ezért érezték olcsó húzásnak Abraham kinyírását, mert erőltetettnek érezték, hogy a képregénytől való eltérés jegyében megölt Glennt, de megölték Abrahamet is, hogy még fájóbb legyen az egész.

18b54413afca9c9518660f86cf231c86.png

Az biztos, hogy a hatodik évad vége rendesen sokkolt mindenkit, és ugyan sokakat kiakasztott a készítők olcsósága azzal, hogy elhúzták Negan döntését, az biztos, hogy Glenn kiugró szemgolyóit senki sem feledi. Még azok sem, akik már látták ezt a képregényekben.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2018.09.20. 10:25:50

Na persze.

Ez kb ugyanaz a szint amikor a werkfilmben a stábtagok/színészek egymást túllicitálva áradoznak arról, hogy MENNYIRE jó volt hangulat, MENNYIRE egy nagy CSALÁD volt mindenki a forgatáson és hogy MENNYIRE megváltoztatta ez őket, akkor is ha éppen a Gagyi Mami 4: A fingós pupákok, forgatásáról van szó. :)

Vagy amikor Stephen King könyvét (Állatemető) azzal fülszöveggel reklámozzák, hogy "annyira félelmetes volt, hogy még a szerző, sem akarta befejezni."

Médiakamu az egész, hogy legyen ezen a héten is valami Sétáló Halott hír.

Amúgy ahogy sokan írták Negan hatásos belépőjét NAGYON elrontotta, hogy az egészet arra az idióta cliffhangerre húzták fel.

Costanza 2018.10.04. 12:26:41

es koszi hogy a cikk vegere nem raktad be az ominozus szemgolyos snittet
süti beállítások módosítása