Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x08 – Karma

2018. szeptember 19. 15:00 - szde

Egy férfi fekszik a földön, meglőtték, a csapatunk már a helyszínen is van, akik már jártak itt – egy évvel korábban, még Buck előtt. Az egyik fáról egy öngyilkos asszonyt szedtek le, akinek a férje monoton hangon értetlenkedik, és mondja, hogy szerette az asszonyt és mindig meghallgatta. Visszaemlékezés, a férfi megütötte a nőt, aki fegyvert fog rá, a golyó elkerüli a férjet, belefúródik a fába. A férfi megüti az asszonyt, és ha szabadulni akar, akkor nem őt kell megölnie, hanem saját magát. A fát megtámadta a gomba, miután a golyó belekerült, és már régen ki kellett volna vágni. A vígözvegy robbanóanyagot erősít a törzsre, majd puskával meglövi – azzal nem számolt, hogy a robbanás következtében a golyó is szanaszét fog repülni, pont bele a mellkasába. Hen megfogalmazza a rész mottóját: a karma egy ribanc.

vlcsnap-2018-07-23-16h28m39s075.png

Chimney véradást szervez a tűzoltóságra, hogy életeket mentsenek egy tűszúrás segítségével, voltak, akik még a szabadnapjukon is bejöttek. Bobby szerint már be kell fejezni, mert kezdődik a műszak, ő pedig nem fog vért adni, mert kisgyerekként megharapta a dokit, felnőttként pedig elájult. Chim érti, de szeretné, ha a főnöke megtenné a helyébe, hiszen közel öt liter vért kapott az agyműtétje közben a város lakóitól.

Athena és Férj a gyerekeiket elküldik valahova (eddig nem derült ki), majd rögtön mennek is vissza a lakásba, ahol Férj büszke magukra, hogy törekszenek arra, hogy egy család legyenek. A hétvégén el is vinné a gyerekeket, és szeretné, ha megismerné a párját, akivel már egy ideje együtt vannak. Athena nem akarja ezt, mert még nem tudta feldolgozni a coming outot, cserébe Férj elmondja, amit tudni kell Glennről: rendes ember, nem iszik, nem dohányzik és reméli, nem sokáig lesz idegen. A család változik, formálni kell, olyanná, ami mindenkinek megfelel. Athena csak annyit kér, hogy ne siessen annyira.

vlcsnap-2018-07-23-16h29m20s420.png

vlcsnap-2018-07-23-16h29m55s210.png

Bobby-ék egy edzőterembe jönnek, ahol a tulaj stroke-ot kapott, harminckét évesen ez nem is olyan meglepő, ha drogozott. A tag eléggé szétégett, majd elpatkolt. A volt alkalmazott szerint ez mekkora szívás már a kiskutyája után, kiderült, hogy a főnök egy idegbeteg izomagy volt, aki jól bezárta a kutyáját az autóba, mire az alkalmazott egy kettlebell segítségével betöri az ablakot, és kiszedi a kutyust. Karma vs. Emberek 2-0.

Bobby-t a kórházból hívják, hogy tesztelték a vérét, de telefonon nem adhatnak felvilágosítást, személyesen akarják elmondani a dolgokat. A templomban a heti gyónáson megmutatja Papnak a névlistát, 62 ember van a 148-ból, és ezzel a munkával tudja csak kiegyenlíteni a listát. Utána már elmehet. Pap szerint az egyház ellenzi az öngyilkosságot, Bobby-t pedig rémiszti a tudat, hogy nem tudja befejezni a neveket, mert nem éli meg.

vlcsnap-2018-07-23-16h30m19s939.png

vlcsnap-2018-07-23-16h31m05s605.png

Egy nő lopja el a házak elé letett csomagokat, majd az egyik akciója után elesik, valószínűleg eltört a csípője. A nő már menne innen, kórházba, de Henék előbb megvizsgálják, nehogy sérüljön a gerince. Athena is érkezik, birtokháborítással és nagyértékű lopással vádolják, a nő semmit se tart meg, csak elveszi a tárgyakat, és a rehabon nem fogadják el a biztosítását. Karma vs. Emberek 3-0. Athena rosszkedve Hennek feltűnik, szerinte adni kéne egy esélyt Férjnek és az új pasijának, hiszen a Férj jól választ. A gyerekek az anyjukat követik, és ha ő utálja Férjet, ők is ugyanígy fognak viszonyulni az apjukhoz.

Chimney elkísérte Bobby-t a kórházba, hiszen miatta vannak most itt. A doki az RH összeférhetetlenségről beszél, de mindezt úgy adja elő, mintha Bobby haldokolna, és a parancsnok sem érti, miért van itt. Ritka donor programba kerülne egy feliratkozással, ahol kisbabák életét mentené meg, Chimney-nek meg nagyon tetszik az eset.

vlcsnap-2018-07-23-16h31m29s379.png

vlcsnap-2018-07-23-16h32m25s700.png

vlcsnap-2018-07-23-16h32m52s715.png

Állatkertben apa és két fia, értelmes ember módjára kövekkel dobálják a tigriseket, hogy mozgásra bírják – pont az ilyenek miatt kellett bezárni a majomházat Budapesten, és én egy cápákkal teli medence felé lógatnám a töküknél fogva az idiótákat –, majd hát a cicának ugye ez nem jött be, mármint a dobálás, és kiszabadult, szemtől szembe áll a férfivel. A férfi járt már szafarin, tudja, milyen gyorsak ezek az állatok, és bár mozdulatlannak kéne maradnia, inkább menekül, és a flamingók közé ugrott be, de hát a cica oda is követte. Az állatvédők lelövik, ha nem sikerül elkábítani. A férfi amúgy egy fogorvos, aki megölt egy rezervátumban élő oroszlánt, kint tüntetnek a rendelője előtt. A cica fejét persze kirakja a falára ez az idióta seggfej, ahol amúgy van már zebra meg antilop trófea is. Közben a jelenben lévő cica már a férfi mellett van, Athena és az állatvédők pedig megérkeztek, és látják a tigrist. Meg egy lábat, és igen, a fogdoki már csak múltidő. Karma vs. Emberek 4-0.

Otthon Athena a gyerekeivel beszélget, akik nem mentek még le Férjhez, és bár a szülők közt ez most bonyolult, most támogatni kell az apát. A családon nem segít, ha együtt maradnak, és nem a melegséggel van a gond, hanem a színleléssel. A gyerekek őszinteséget akarnak, erre tanította őket ugyanis az anyjuk. Bobby edz, Chimney pedig tök lelkes a véradás miatt, a parancsnok szerint ezért nem jár kitüntetés, csak vért adott. Bobby a családját akarja megmenteni, nem vadidegen gyerekeket, és már félúton volt az alkuban, amikor jött a hívás a vérvizsgálatról. Chimney-nek leesik, hogy Bobby meg akarja ölni magát, a parancsnok pedig olyan normálisan közli, hogy igen, hogy megborzongok. Bobby szerint isten így bünteti, hogy életben tartja.

vlcsnap-2018-07-23-16h33m36s099.png

vlcsnap-2018-07-23-16h33m46s976.png

vlcsnap-2018-07-23-16h34m11s501.png

vlcsnap-2018-07-23-16h34m48s029.png

Hen kólával takarítja el a vérfoltot, amit egy rabló hagyott. Miután kirabolta a bankot, elütötte egy kukásautó. Karma vs. Emberek 5-0. Athena is érkezik, majd Hen elmondja, hogy lefeküdt az exével, és azóta nem bír Karen szemébe nézni. Athena elmondaná a dolgot, de Hen nem akarja elmondani, mert akkor tönkremenne a kapcsolata, a rendőrnő szerint ez már el van szúrva, mert egy rendes, jól működő kapcsolatban nem csalják meg egymást a felek. Athena otthon beszélni akar Férjjel a kapcsolatukról, de muszáj meglépnie. Egy papírdarabot ad neki, amin a valóperes ügyvédjének a neve és elérhetősége szerepel. Ha nem lépnek tovább, akkor Athena meg fogja utálni Férjet, a gyerekek is ezt szeretnék. Férj sajnálja, hogy fájdalmat okozott, Athena pedig sosem fogja megbánni a házasságukat.

Hen is érkezik haza, ahol az étkezőben Karen várja papírokkal a kezében: Eva perli őket a gyerekfelügyelet miatt instabil családi háttér miatt, a bizonyíték pedig nem más, mint az, hogy Hen lefeküdt vele. Karen nem akar magyarázatot, pakolni indul és viszi a gyereküket a szüleihez. Athena egy bárban iszogat, ahol egy pasas meghívja egy italra. A pasas neve Aaron, Athena szerint pedig ez már kiment a divatból. Flörtölések, majd Athena kiszedi a pasas nevét és születési dátumát, amit rögtön továbbküld ellenőrzésre.

Bobby a kórházba érkezik, ahol Chimney mutatni akar neki valamit – egy kisbabát, aki a szülei első gyermeke, és nem hitték, hogy valaha is megismerhetik. Chimney szerint a kisbaba és a hozzá hasonlók is Bobby gyerekei lesznek, hiszen az ő vére folyik bennük. Ez pedig nem átok, hanem áldás, és jó lesz egy nagyobb könyvet venni, mert innentől kezdve minden nyolcadik hétben vért fog adni.

Címkék: 911 911 LA
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása