Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Michael Greyeyes nem szereti a Fear the Walking Dead negyedik évadát

2018. szeptember 18. 14:53 - Dzsudibí

nnslitcb30soghaxux1d8w.jpg

A Fear the Walking Dead negyedik évadára igencsak megújult, és ez nem mindenkinek nyerte el maradéktalanul a tetszését. A sorozat két igen fontos karakterét, Madisont és Nick Clark-ot (Kim Dickens és Frank Dillane) kinyírták a szezon első felében, míg Morgan Jones (Lennie James) átigazolt a The Walking Dead-ből, így ő lett a spin-off egyik húzó embere. Qaletaqa Walker karaktere, Michael Greyeyes mondta most el véleményét a változásokkal kapcsolatban. A harmadik évadban ő volt az, aki Clark-ékat segítette, amikor a gát megsemmisült, ahol addig tanyáztak.

Amikor Greyeyes azzal kapcsolatban kérdezték, hogy mi a véleménye a személyi változásokról, nem kertelt. Szerinte ugyani a negyedik évadra a sorozat már nem olyan, mint az elején, és elveszett belőle mindaz, amiért szerethető volt. 

"Before I worked on the show, I was a big fan of it and especially Kim. When I heard she had left the show, I was shocked. Sadly, with all the other departures as well, I've lost the sense of it being the show I had first loved."

- fogalmazott Twitteren, vagyis már azelőtt nagy rajongója volt a sorozatnak, mielőtt szerepelt volna a harmadik évadban, Kim-et pedig különösen szerette, azonban távozásával már nem olyan a sorozat, mint a kezdetekkor. Reméljük, nem csak savanyú a szőlő. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása