Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x03 - A cella

2018. szeptember 17. 10:00 - hektor_

Daryl is előkerült, a teljes lélek-terror különkiadás róla szól. Ismét egy kiváló zeneválasztás, Dwight percekbe nyerünk bepillantást a The Jam - Town called Malice dallamaira: kedvence a srácnak a tojásos-uborkás-paradicsomos-salátás-mustáros szendvics. Hát igen, ha már lehúzzátok a szomszédok élelmiszerét, ne sajnáld magadtól a bőséget, Dwight fiam. Daryl ezzel szemben egy kutyatápos burgert kap reggelire, amit olyan pucéran, ahogy az anyjából kibújt, ráadásul egy cella retkes padlóján kell megemésztenie.

w1.jpg

A sorozat music producerei megmutatják, hogy van még ott, ahonnan ez jött: kedvenc motoros "rosszfiúnk" a The Collapsable Hearts Club - Easy street című nótájára reszket a padlón, eszi a kutya vacsoráját, majd kezdődik az egész elölről újra, és újra, és újra, és még a harmadik újrajátszásnál is félhangosan kuncogok, olyan képtelen a jelenethez ez a zene (igen, van a youtubeon 10 órás repeat verzió). Dwighttól végül kap ruhát és elviszi az orvoshoz, aki egyébként épp Dwight csaját, Sherryt vizsgálja, a lány trécselne a rég nem látott ismerőssel, de megkapja az ukázt, hogy ne beszéljen a férfival. Az orvos közbeszúrja Dwightnak: "negatív lett", gondolom a terhességi teszt, mire az a csajára pillantva mosolytalanul közli, hát, majd legközelebb. Daryl megtörése folytatódik, kiviszi a Negan Birtok Zombi Állatkertjébe, aztán visszalöki a cellájába (.."we're on easy street"..), ahol emberünk hiába rugdossa az ajtót, innen nincs menekvés.

w2.jpg

Negan számon kéri Dwightot, hogy áll a Daryl Nevelése-projekt, jól, hangzik a válasz, nemsokára megadja magát. Na, mivel ilyen faszán végzed a munkád, mit szólnál egy kis pásztorórához a csajoddal? Feláll még egyáltalán? Dwight arcának a jobb fele talán mégjobban megveredik a hallottakra, mint a bal ami szétégett ugye, nyugi csak viccelek, öreg, mondja Negan, válassz valakit a csajok közül, de előbb kérd az asszony engedélyét. Dwight nemet mond, Negan kiakad, a szőke hapsit csak a rádión megszólaló hang menti meg a további magyarázkodástól, szökést észleltünk, narancs helyzet!

w3.gif

Darylnek (.."and it feels so sweet"..) sikerül kiszöknie az alkalmi lakosztályából, osonás közben Sherry találja meg, kéri hogy menjen vissza a cellába, amíg észre nem veszik hogy megszökött, mert akkor sokkal rosszabb lesz sora, de a férfi nem hallgat rá, tovább settenkedik. Negan és emberei már a motoroknál kapják el, a főnök közli vele hogy 3 lehetősége van:

  • 1 - karóba húzzák, és holtként fog szolgálni
  • 2 - kikerül a cellából és pontokat szerez, de ez is elég fos
  • 3 - szépen viselkedik, szépen dolgozik, és kap egy zsír új cipőt a királyi élet kezdeteként

Negyedik opció nincs, te döntesz, mondja a vezér. Megkérdezi a körülöttük állókat, kik vagytok ti?NEGAN, hangzik egyöntetűen a válasz. A főnök ráfenyít egyet Lucille-lal, de Daryl meg sem rezzen. Wow, nem vagy ijedős, mondja, majd otthagyja Darylt nyolc emberével, akik néhány állassal és borda rúgásokkal megspékelve megtanítják a jó modorra.

w5.gif

Később a cellájában üldögélve látogatója érkezik, ismét Sherry az, aki az ajtó túloldaláról járja a kanosszát: emlékszel mikor otthagytunk az erdőben hogy visszajöjjünk ide, és azt mondtam, sajnálom, mire te azt felelted, "fogod is"? Hát, úgy tűnik, kurvára igazad lett. Dwight időközben megtalálja a szökevényt és elkezdi hazaterelni, a csávó nem szívesen megy, tényleg ezt teszed azok után, amit Negan veled és a feleségeddel tett, kérdezi. Már nem a feleségem, így Dwight. Hoppá. A fogoly elővesz pár emléket a Negan tábor kialakulásáról és lázít, a lelkére beszél D-nek, hogy semmije nem maradt, visszamenni nem fog, lője le, Dwight úgy tűnik, hajthatatlan, de aztán megenyhül és lepuffantja a faszit. Később egy lépcsőn összefut az exnejével, és a kínos, elbaszott beszélgetés alatt világos lesz ami eddig sejthető volt, a csajt már Negan zsírozza, Dwightnak meg coki.

w5.jpg

Darylt (.."it's our moment in the suuun"...) ezúttal Dwight zrikálja, megölték miattad a barátod, csak azért élsz még, mert Negan valamiért kedvel - majd odaszúrja a falra egy polaroidot, amin nem látszik, mi van, de gyanítom a véres pép Abrahamról/Glennről -, odakint megszólal a Crying, Daryl pedig tényleg sír. Később Negan tart meghallgatást, közben hogyvoltozik a Dwight ügyről, persze úgy, hogy a csávó közben ott áll mellette, Dwight is pontokért dolgozott a feleségével, mondja, mert a sógornőjének kellett inzulin, az meg drága cucc, ezért javasoltam a húgnak hogy legyen az én feleségem, úgy már nyilván ingyen dukál a gyógyszer, mire ő azt mondta, átgondolja, majd másnap leléptek mind a hárman. Mikor visszajöttek, Sherry húga nélkül, maga Sherry ajánlotta magát feleségnek, csak ne öljem meg Dwightot - így hát elvettem, Dwight pedig kivasalta az arcát, de látod, minden oké köztünk, az egyik legjobb emberem - te is lehetnél ilyen csávó, egyetlen jó válasszal megütnéd a jackpotot: ki vagy te? Daryl.

w6.jpg

Újra a cellájában, mondja Dwightnak, értem, miért tetted, mert volt kit féltened - nekem viszont nincs. D rácsukja a cellát és a nehéz nap kipihenéseként kimegy nézelődni a Zombikertbe, ahol a legújabb lakó a délután visszahozott szökevény.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása