Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Trevor a GTA-ból mégis mit csinál a Walking Deadben?

2018. szeptember 16. 10:00 - Sick Rhymes

steven-ogg-from-the-walking-dead.jpeg

A videójátékos közösség izgalommal teli őrülettel fogadta a hírt, amikor a Walking Dead hatodik évadában Negan emberei között egy egészen ismerős figura bukkant fel. Az eszelős tekintetű szemétládát Steven Oggnak hívják, és a legtöbben nem filmekből vagy sorozatokból ismerik, hanem a világ legsikeresebb játékának számító GTA 5-ből, amelyben az egyik főszereplőt, a szociopata elmebeteg Trevort alakította egészen zseniálisan.

Ogg nem egy hétköznapi figura. Kanadában nőtt fel, először reklámokban, majd színházban kezdett játszani, de sokáig ő sem hitte el, hogy neki való a színészet. Először sportoló akart lenni, de egy sérülés ezt megakadályozta, azért érdekes módon kikötött a videójátékok és rajzfilmek világában, ahol szinkronhang, illetve motion capture színész volt, de egy időre ezt is abbahagyta, hogy saját kezűleg építse fel a házát Calgaryban.

Aztán 2013-ban megkapta Trevor Phillips szerepét a GTA 5-ben, ezzel pedig megalkotta minden idők legikonikusabb antihősét, egy olyan GTA-szereplőt, aki pontosan úgy viselkedik, mint ahogyan az emberek játszanak a GTA-val. Ráadásul Trevor külsejét is némiképp Oggról mintázták, ezt le sem lehet tagadni.

enhanced-buzz-6481-1380547904-8.jpg

Ogg ugyan a GTA előtt minimális szerepet kapott a Harmadik műszakban és a Law & Orderben is, de igazán a játék után kezdték el észrevenni, hogy mindig jól jön egy 194 centis eszelős fejű csávó zseniális arcszőrzettel, és bukkant fel a Walking Dead hatodik évadának fináléjában. Negan szadista jobbkezeként pedig olyan nevet szerzett magának, hogy később felbukkant a Better Call Saulban és a Westworldben is, hamarosan pedig szerepel majd a Snowpiercer tévés adaptációjában is.

A Walking Dead Simonjaként egyébként két rekordot tudhat magáénak:

  • ő a legtöbbször szereplő másodlagos főgonosz a sorozatban, összesen 3 évadon keresztül volt látható 13 epizódban
  • Negan után ő ölte meg a legtöbb élő embert a sorozatban, szám szerint 172-t

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása