Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valaki idén meghal a Modern Family-ben

2018. szeptember 15. 10:00 - Dzsudibí

modernfamilys5_6647600-modernfamily_v364134662_ri_sx940.jpg

Ebben a hónapban indul útjára a Modern Family 10. évada, azonban a nézők idén nem csak a nevetéstől könnyeznek majd, ígérik az alkotók. Christopher Lloyd, a sorozat egyik írója szerint ugyanis az évad első felében valaki meg fog halni, nyilatkozott az Entertainment Weekly-nek. Ahogyan fogalmazott, a halál minden család életének a része lesz előbb vagy utóbb, nem lehet ez másképp sorozatbéli családunk esetében sem, még akkor is, ha ez egy nagyon nehéz téma, melyet óvatosan és okosan kell kezelni, pláne ha TV-ről van szó.

Nem fogok nagy meglepetést okozni azzal, hogy Lloyd természetesen nem árult el semmit a hamarosan elhalálozó szereplő kilétéről, mindössze annyit, hogy egy jelentős karakterről van szó, illetve hogy igen megható lesz ez a rész, de persze hülye lett volna azt mondani, hogy a kutyát nem fogja érdekelni, ki halt meg, olyan jelentéktelen szereplőről van szó. Arról, hogy a tizedik évad után hogyan tovább, itt írtunk korábban.

Címkék: modern family
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása