Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jesse Pinkman a Westworldben

2018. szeptember 14. 17:00 - Dzsudibí

20160111jesse-pinkman-aaron-paul-1.jpg

A Breaking Bad/Better Call Saul rajongók jó ideje várják szájremegve, hogy mikor tér vissza Jesse vagy Walter (esetleg mindkettő) az AMC sorozatába. Nos, nekik továbbra is várniuk kell, azonban úgy tűnik, Paul addig sem múlatja az időt feleslegesen. Bejelentették ugyanis, hogy leszerződtették a 2020-ban induló Westworld harmadik évadára, méghozzá nem is akárhogy, ugyanis ha igaz a hír, akkor visszatérő szereplőként. Azt, hogy robotként vagy emberként csatlakozik majd az utópisztikus történethez persze hülyék lennének elárulni, mindenesetre ha az IMDB-nek hinni lehet, már rögtön az első részben feltűnik majd.

Paul egyébként nem lazsált az elmúlt pár évben sem túl sokat, a The Path-ben szerepelt, illetve a jövőre debütáló Are You Sleeping?-ben kapott főszerepet. Annak idején Paul egyébként 3 Emmy-díjat is bezsebelt a Breking Bad-ben Jesse-ként nyújtott alakításáért, így a Westworld alkotói azt hiszem nem vállaltak túl nagy kockázatot azzal, hogy őt szerződtették le, már ami a várható sikereket illeti. Én mindenesetre nagyon örülök a hírnek, és ha nem is szájremegve, de nagyon várom, hogy milyen szerepet fog kapni a sorozatban, és hogy fog helytállni.

Címkék: hbo westworld
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása