Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 4x13 - Blackjack

2018. szeptember 12. 14:39 - hektor_

40 percnyi pörgés a klasszik mókuskerékben, aztán jön apu ökölbe szorított keze.

Ugyanott tartunk ahol abbahagytuk a múlt héten, June-ék szétváltak a kamionos tesóktól és keresik Quinnt, aki ugyebár már kikötött zombiként pocol az IMDB-n csak „Filthy Woman”-ként aposztrofált őrült feka nő által vezetett, Al-tól megfújt furgonban. Beer Guy meg Sarah ismét a sörről beszélnek, közben egy zombi mocorog a bokorban, Beer Guy a tolószékes Wendelltől kérné a pisztolyt, nono fiacskám, az nem úgy megy, mondja a férfi, tudom én ezt kezelni. Előkap egy tükröt, a zombi mögötte jön, jön, majd amikor kartávolságba ér, a tolószék hirtelen átalakul a Vastrónná, és felökleli a halottat – Sarah meg agyonszúrja.

f1.png

A felszúrt zombi természetesen Purvis volt, akit Filthy Woman szabadjára engedett, a banda épp azon agyal, ki az a beteg fasz, aki összefirkálta az arcát, mikor June sokadik próbálkozására zombiQuinn válaszol hörögve a walkietalkien, FW meg kommentálja: jajaja, ez Quinn volt, hagytam hogy legyen, akinek lennie kell, így már nem gyenge. Morgan felismeri a hangot, haló, veled találkoztam mikor ott görnyedtél az út melletti doboz felett, szevaszka Morgan, válaszol a nő, na ácsi, replikázik a feka, honnan tudod a nevem? Sok mindent tudok. Hát ja, Al tankjában mindenkiről elég sok minden van – bár legutóbb lemerültek a kamerák, nem? Tehát nem volt min megnézni, bár gondolom töltő biztos van, használta is, na mindegy. FW elkezd ugatni: a dobozaid gyengévé teszik az embereket, bár te nem vagy az – azt akarom hogy ne segíts az embereknek, mert akkor újra erősek lesznek. Jézusom, mi ez a duma.

f2.png

Strand meg Candyman viszonylag kényelmesen élnek a szigetükön, viszont John már lépne úgyhogy mivel az egyetlen ember aki tud a vízen járni, az a testvérsorozatban van, így kénytelen tutajt építeni - a feka haver épphogy ki nem röhögi, ő ugyan nem megy sehová ezen a négy boton, de azt megnézi ahogy a másik igen. John megy, az sem zavarja hogy a rudak közt tízcentinyi levegő tátong, az viszont már annál inkább, hogy mikor vízre ereszti a bárkát, a folyóból felbukkan a Loch Ness mesebeli lakójának unokatestvére.

f4.png

Luciana a könyvtár sarkán bóklászik, mikor meglát egy zombit, ami egy kocsi ablakán kaparászik befelé – rávakkant a halottra, mire az olyan gyorsasággal fordul meg, hogy ennyi idő alatt Flash még pislogni sem tudna. Szúrás, ajtó kinyit, benn egy bácsi, a lába odalett, a vihar óta itt üdül: miért akarsz segíteni egy ismeretlennek, kérdi, itt kezdődik el Luciana karakterépítése azzal a mondattal, hogy

Helyre kell hoznom néhány dolgot.

f5.png

Morgan eltemeti Purvist, majd közli a többiekkel hogy az őrült asszony kint járkál, úgyhogy húzzunk bele a keresésbe, a lista viszonylag hosszú: Luciana, Strandék, Aliciáék, meg még a csávó is akié volt a kamion, Polar Bear, úgyhogy indulás. Beer Guy azt mondja oké, de álljunk meg egy percre, mit magyarázott a nő arról, hogy mire vagy képes? Morgan Lucianahoz hasonló szöveggel takarózik, helyre kell hoznom néhány ügyet, ahogy nektek is ugye – Sarah viszont nem hagyja annyiban: oszt ha nemet mondunk? Morgan erre Rick Grimes stílusát tökéletesen hozza, megtoldva egy kis botlengetéssel: akkor elveszem a kamionod, és teszem amit tennem kell. ENY-NYI!

f6.png

Candyman új hajót épít, össze is ugatnak Stranddel, aki jön az állandó lehúzó dumájával, szar minden, míg John ugye az aki mindig hisz és harcol. Találnak nem messze a domboldalon egy 60 fokos szögben álló kocsit egy zombi sofőrrel, mikor Strand odamegy, megpillant a kocsi alján egy 16 éves Lagavulin whiskyeit – JACKPOT, látszik a szemeiben, majd megpróbálja megszerezni, aminek nyilván az a vége hogy a kocsi zombistól-Strandostól legurul, DE a járkáló fejébe épp beleáll egy ág, úgyhogy a férfi harapásmentesen ússza meg az akciót. John eléggé berág a piát látva, majdnem meghaltál, ordítja, Strand meg haggyálozik, naná hogy nem hagyta ott a tintát, jó hogy azt nem kérik tőle hogy ne vegyen levegőt, b*sszameg.

f10.png

Közjáték: Morganék tovább pakolják az út mentén a dobozokat, a feka megtoldja a jeligét egy „Ha segítség kell, UHF channel 4” felirattal.

f7.png

Luciana megpróbálja kiszabadítani az öregurat, de annak irgalmatlanul fáj, mivel összenyomta a lábát a kocsi teljes motorháza, az elvérzést is épp ez állítja meg. A lány kérdezi, van-e valaki akit előkerítsen, de a bácsi csak a fejét ingatja: egy ember van, de őt meg én nem akarom látni, viszont innék még egy sört utoljára. Na, Luci útra kel sörért, de néhány képkocka a sikertelen próbálkozásról és visszaindul, útközben beszélget a rádión keresztül beszélget a bácsival aki nagyapói bölcsességeket oszt arról hogy nem szabad feladni a reményt, ő anno egy munkáért otthagyott mindenkit akit valaha ismert, amit azóta is bán, mert kitört az apokalipszis. Mi lett utána, kérdezi a lány, hát, mivel a szeretteimnek már nem tudtam segíteni, segítettem másoknak, mondja a papa.

f11.png

John MacGyver szerepében tündökölve megépített-ragasztott a kocsi vázából egy csónakot, hogy eltereljék a figyelmet, allnightlongra kapcsolta a parton a dudát, így a vízi dinoszaurusz az odatévelygő zombikat kapja el, míg ők elhajóznak a naplementébe. A terv amugy nem szar, már eveznek is az úszó lélekvesztőn, a krakk ott üt be hogy a duda pár perc után lemerül, a zombik meg olyan kurva okosak, hogy a hang elhaltával azonnal vágnak egy hátraarcot a biztonságos szárazföldre – asszem beláthatjuk, hogy picit jobb skillekkel vannak felszerelve, mint a korábbi évados társaik, akik pár elmázolt béldarabtól a pólódon még elhitték, hogy közéjük való vagy. Para, a lény már jön is borogatni a hajójukat, kilyukasztja, veszekedés, John szerint átérhetnek a partra, Strand szerint lője ki a tárat hogy forduljanak vissza a zombik a vízbe, ők meg visszaúsznak a kiindulási pontra – az utóbbi lesz végül, Strand dühében visszamegy piálni, a másik férfin meg látszik hogy most már ő is meg van rogyva.

f12.png

Luci megtalálja a Morgan szövegével kiegészített helpoxot és IGEN, sör is van benne. Visszatér az apóhoz, sztorizik kicsit arról hogy korábban nem tudott segíteni a haldoklójának, de most igen, megható jelenet. Odaadja Clayton bácsinak a sört, jé ez hideg, mondja, hát igen, az elsősegélydobozban volt jégakku, fontos felszerelések ezek. Pár korty után kicsit még beszélgetnek, és bezárul a kör: ő a Polar Bear, aki kirakta a dobozokat és korábban kamionos volt.

A lány eltemeti a bácsit, majd magához véve az úr jegyzeteit beleszól a rádióba, így megtalálja Morgant. Aliciáék is előkerülnek, juhé, 81-es mérföldkő, oké, visszamegyünk értetek, ígéri a feka, mikor egy másik hang is felcsendül a rádión..

f13.png

f14.png

A Filthy Woman az, jön elrontani mások jókedvét. Morgan ledarál neki a személyes emlékeiből egy hegyi beszédet, tudom min mész keresztül, de neked is segítünk miután megtaláltuk a többieket, jó lesz. FW ekkor Al-t kérdezi, hallod, ez az aminek látszik? Ja, egy tank, miért? A kérdésre a válasz a visszapillantóból érkezik, meg a tankba szerelt gépfegyverek csöveiből, amivel FW szarrá lövi a kamion hátulját. DEDURVA!

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb videók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása