Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A narancssárga hátizsák elátkozott története

2018. szeptember 11. 17:00 - Sick Rhymes

twd-orange-backpack-1040443-1280x0.jpg

A Walking Dead készítői imádják az easter eggeket, azonban vannak tárgyak, amiknek még ennél is nagyobb szerepet adtak. Ilyen a narancssárga túratáska, amit évek óta lehet látni a sorozat szereplőin, de csak a legkeményebb rajongók vették eddig észre. Pedig a táskának nem csak története, hanem átka is van.

A táska először a harmadik évad 12. részében, a Morgan háttértörténetét feldolgozó epizódban bukkant fel. Michonne, Carl és Rick valamiért nem vesznek fel az út szélén egy stoppost, akinek a hátán volt az ominózus táska. A férfit később zombik zabálják éppen az út mellett, a túlélők pedig elhozzák a táskáját, jó lesz az még később. Innen indult a teória később, hogy a táska el van átkozve, amiért Rickék annak idején nem vették fel a szerencsétlen stoppost, és aki felveszi a táskát, az később biztosan meghal.

A táskát Carl elviszi a börtönbe, és onnantól kezdve Rickék egyik kedvenc táskája lesz. Hordta például Glenn, amikor rohamrendőr szerkóban megnézték a Kormányzóékat, de egészen a hetedik évadig egy csomó alkalommal lehetett őt látni a táskával. Szegény Glennről pedig tudjuk, hogy végezte a sorozatban.

glen.jpg

A teóriát megerősíti, hogy a táska később Terminusban is felbukkant egy mellékszereplőnél, aki valószínűleg pont úgy odaveszett a harcokban, mint a társai, szóval lecsapott a narancsátok.

glen2.jpg

És akkor persze arról nem is beszéltünk, hogy Carl is imádta hordani, az ő sorsa pedig szintén elég tragikusan alakult a nyolcadik évad végére.

vdsv.jpg

Az átok azért is kérdéses, mert a legkeményebb rajongók szerint csak azok halnak meg miatta, akik elég hosszú ideig hordták. Ezért lehet az is, hogy például Eugene és Daryl is élnek még, miközben mindkettőjük hátán látható volt már a táska. Éppen ezért a teória szerint a táska csak bevonzza a halált, nem pedig halált okoz a hordójának. A hatodik évadban például Daryl hátán volt, amikor szerencsétlen Denise feját átlőtték egy nyílvesszővel.

És a végére azt se felejtsük el, hogy a nyolcadik évadban Michonne és Rick is magával viszi a táskát, amikor elmenekülnek Alexandriából. Azt pedig tudjuk, hogy a 9. lesz Andrew Lincoln utolsó évada a sorozatban

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása