Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Októberben kezdődik a Doctor Who S11

2018. szeptember 10. 17:00 - Dzsudibí

Október 7-én tér vissza a képernyőre a Doctor Who a 11. évaddal, több mint egy éves kihagyás után. Ennek örömére a BBC egy rövid kis trailerrel kedveskedett a rajongóknak, melyben Jodie Whittaker-re rázuhan egy teljes üvegmennyezet. Na persze kár aggódni, a BBC költséghatékonyabb megoldásnak találta, hogy utólag paintben megrajzolgassák a dolgot, minthogy felépítsenek egy teljes, festett üveg kupolás mennyezetet, amit aztán rárobbantanak Whittakerre. Arról nem is beszélve, hogy így egy kicsit biztonságosabb is talán, mint reménykedni, hogy a lehulló milliónyi üvegdarab a végére nem szabdalja apró cafatokra a színésznőt. 

A Doctor Who 2005 óta fut a BBC műsorán, és egy Doctor néven futó földönkívüli tagról szól, aki a Gallifrey nevű bolygóról származik. A Doctor földi segítőivel utazgat az idő és tér korlátait magasról leszarva, miközben időről időre új alakot ölt. Whittaker az első női megtestesítője a földönkívüli utazónak, és hála a CGI üvegszilánkoknak, egy ideig még az is maradhat.

Címkék: bbc Doctor Who
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása