Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Miért nézett Tyrion olyan csúnyán a hetedik évad befejező részében?

2018. szeptember 07. 08:49 - Dzsudibí

tyrion-jealous-jon-daenerys.jpg

A Trónok Harcának hetedik évadának befejező részében Jon Snow és Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a Birodalom Védelmezője, Sárkányok Anyja, Láncok Leverője, Mereen Királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesije (mennyire nagy szopás lehet neki hiteligénylésnél aláírni mind a 40 oldalt a szerződésen) végre egymásra talált (Jon is on top). Mielőtt Havas belépett volna Dany szobájába, láthattuk, ahogyan Tyrion az ajtó mögött leselkedik, és igen baljós képet vág, gyengébbek kedvéért talán még a zene is baljós volt, csak hogy mindenki értse, a románc, és annak várható katarktikus beteljesülése nem nyerte el Tyrion tetszését. Én általában úgy nézek mezei gyökérként sorozatot, hogy nem érdekelnek a különböző teóriák, nem olvasok utána napokig redditen, hogy néhány pattanásos hullafehér geek szerint mit jelent, hogy a szél keletről fújt és nem nyugatról, hanem majd kiderül úgyis később minden, ha vót jelentősége, ha meg nem, akkor mi a fasznak agyaljak rajta. Ezen a kukucskálódáson azonban még én is eltöprengtem egy pillanatig, hogy akkor most Tyrion vajon egy tróger kis kém, és első adandó alkalommal elárulja majd Havasékat, felhasználva ellenük fellángoló szerelmüket, vagy mi a péló.

Peter Dinklage hálistennek nem hagyott lógva minket, és egy nemrég vele készült interjúban választ adott erre a jelenetre. Szerinte ugyanis Tyrion ezt gondolta magában:

“Keep it down over there, I’m trying to get some sleep!”

Na jó nem, ez csak a vicc része. Dinklage szerint Tyrion aggódalma személyes és poitikai jellegű is egyszerre. Személyes, hiszen egyértelműen vannak érzései Dany iránt, és ha valami egyértelműen kiderült az elmúlt 7 évad során, akkor az az, hogy Tyrion kifejezetten szar érzékkel hajlamos beleesni olyan nőkbe, akik az első adandó alkalommal elárulják és jól átbasszák a palánkon, ahogy ezt itt mifelénk szokás mondani. Márpedig ha valami, ez nyilván egy hatalmas villogó red alert Tyrion számára, hogy akkor valami tuti nem stimmel Dany-vel sem. És akkor még nem is tudja, hogy Dany és Havas egy jól megcsavart brazil szappanopera főszereplői, és a tény, hogy közeli rokonságban állnak, igencsak megkavarja a lehetséges trónörökési sorrendet. Politikai pedig, mert Tyrion pontosan tudja, hogy az érzelmek és a meló összemosása ritkán végződik jól, márpedig az ember nem árt, ha felkészült, pártatlan és koncentrált, amikor egy zombi hadsereg leaprítására indul éppen. Mindenesetre Tyrion jobban teszi, ha gyorsan beáll a sorba Daario Naharis, Jorah Mormont és Havas mögé a sorba, mielőtt még többen lesznek.

Címkék: hbo trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása