Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Elsöprő siker a Bodyguard

2018. szeptember 07. 13:00 - Dzsudibí

bodyguard-coming-soon-to-bbc-one.jpg

Nagyon robbant Nagy-Britanniában a BBC One új sorozata, a Bodyguard Richard Madden és Keeley Hawes főszereplésével. A történet szerint Richard Madden egy rendőrként dolgozó háborús veterán, akit felkérnek, hogy védelmezze Hawes-t, aki egy kevéssé szimpatikus politikust játszik (mennyivel több kihívás lenne egy szimpatikus politikust eljátszani), és akivel politikai nézeteik igencsak eltérnek, így Madden folytonos harcban áll saját magával, hiszen döntenie kell, hogy munkája vagy elvei fontosabbak-e számára. 

A sorozat első részének premierjét több mint 10,4 millió néző követte, ezen kívül 2,2 millió felhasználó töltötte le iPlayer szolgáltatáson keresztül. Ezekkel a számokkal egyértelműen a legsikeresebb brit sorozat címet viszi a történet 2018-ban, a mindent elsöprő nézettségi adatokra Jed Mercurio, a sorozat írója így reagált:

“The success of ‘Bodyguard’ is a tribute to the magnetism of our two leads, Richard Madden and Keeley Hawes. I’m exceedingly grateful to World Productions and to the BBC who have supported the project throughout production, and to the viewers who’ve responded with such enthusiasm.”

Az első részről itt olvashattok bővebben.

Címkék: bbc bodyguard
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása