Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x05 – Család

2018. szeptember 07. 15:00 - szde

Indiai esküvőre készül két fiatal, elrendezett házasságnak néz ki a történet, mert nem nagyon ismerik egymást, szerelmesnek sem mondhatóak, de bíznak abban, hogy jó lesz ez. A szertartás része eseménytelenül zajlik, a lagzi alatt történik a gikszer, ugyanis a táncoló násznép alatt beszakad a padló. Bobby-ék a helyszínen, eddig tizenhat halálos áldozat van, két emeletet zuhantak, a menyasszony sincs meg. A lány végül a törmelékek alatt van, sértetlenül megúszta a dolgokat, összeborulás a vőlegénnyel. Bobby észreveszi, hogy rossz anyaggal erősítették meg a plafont, és letámadja a tulajt, Hennek kell lenyugtatnia. Buck nem tudja felfogni az előre elrendezett házasság tényét, Hen szerint pedig senkit sem ismernek igazából.

vlcsnap-2018-06-23-11h21m29s288.png

Hen és Athena étteremben vacsoráznak, nemsokára a rendőrnő felhagyhat az irodai munkával, May is otthon van, Hennél pedig egyelőre nincs gond, csak Bobby-val. Nyoma sincs a családnak, egy éve a főnöke, de még sosem beszélt a magánéletéről. Athena felajánlja, hogy utánanéz a dolgoknak, de Hen inkább nem akarja, és nem arról van szó, hogy Bobby rossz százados, csak aggódik. Visszatérve Hen családjára és az egyelőre nincs kifejezésre: az exe hívta a sittről, Hen felesége pedig még nem tud róla.

Buck fiatalokkal lakik együtt, majd Abby értesítésére felhívja a nőt, hogy megkérdezze, hogy van az anyja eltűnése után. 9 órája nincsen meg az anyuka, Buck pedig felajánlja, hogy odamegy a nőhöz segíteni. Közben Hen a börtönben meglátogatja az exét, aki nagyon fura, és még mindig azt hiszi, van köztük valami a mentőssel, mert „kicsimnek” szólítja, de egy éve nem látták egymást. Az örökbefogadott fiuk jól van, Eva pedig a meghallgatása miatt hívta be Hent, csinált ugyanis könyvelői tanfolyamokat meg már két éve nem keveredett verekedésbe. Hen elismert tagja a közösségnek, akár egyenruhában is jöhetne, és ő tuti meggyőzné az ítélethozókat, hogy készen áll a feltételesre. Hen nem tudja, hogy mit mondjon, Eva szerint pedig mindenkinél jobban ismeri, hiszen élete legjobb része volt a közös idő.

vlcsnap-2018-06-23-11h22m42s260.png

vlcsnap-2018-06-23-11h23m23s965.png

Abby-nél Carla nyit ajtót, mire Buck eléggé meglepődik, de amikor az igazi diszpécser jelenik meg, túl tud lépni a legalább tizenöt év korkülönbségen. Az anyuka gyakorlatilag bárhol lehet, a személyes ügy mindig nehezebb, Buck pedig ígéri, hogy megtalálják az anyukát. Bobby a pappal beszélget (most komolyan, miért tesznek be mindig dögös embereknek papot? A valóságban hol vannak az ilyen kinézetű papok?), ugyanis vannak dolgok, amiket munka közben nem cipelhet magával az ember. A kis ártatlan pap szerint a visszaesésre gondol Bobby, de nem. Ugyanis megölte a családját.

5 évvel korábban, Minnesota

Bobby mielőtt hazaérnek még húz egyet a flaskából, otthon a gyerekei és a felesége várja, aki már sejthet valamit, mert furcsán viselkedik. Bobby lefekteti a gyerekeit, a fia kiszúrja, hogy apunak fáj a háta. Lefekvés előtt a férfi még elmegy egyet járni, a felesége vissza akarja tartani, másik dokit ajánl, aki a háttörésre jobb módot tud adni, Bobby pedig megígéri, hogy nemsokára jön. A tizenegyedikről a hatodikra, egy üres lakásba tér be, ahol hősugárzóval fűt és rendelkezésére áll egy üveg pia meg gyógyszerek.

vlcsnap-2018-06-23-11h24m03s364.png

vlcsnap-2018-06-23-11h24m15s480.png

vlcsnap-2018-06-23-11h24m20s384.png

Elalszik, és hajnali háromkor ér haza, ahol a felesége szembesíti a dolgokkal. Nem akarja elveszíteni a szerelmét, a gyermekei apját, de nyilvánvalóak a tünetek, és elhitte, hogy nem lesz több visszaesés. A piáról tud, de mi van még? Tabletta? Heroin? Mindegyik, válaszolja Bobby, és pár hónapja volt egy esése, és akkor ment el orvoshoz, aki felírta a gyógyszereket, folyton több kellett, és ha nem volt, hát máshoz nyúlt. Bobby megígéri, hogy elmegy rehabra, terápiára, de a felesége most nem akarja látni, majd hozzáteszi, hogy meg fog bocsátani, csak nem ma este.

A kulcsát a konyhapulton felejti, így a lakás helyett a tetőre megy, miközben a hatodikon lévő lakásban a hősugárzóból kipattanó szikrák tüzet szítanak, érkeznek is a mentők, Bobby-t az ő hangjuk kelti. A tizenegyediken minden ég, még egy ember is, majd amikor már berúgná a lakása ajtaját, leszakad alatta a padló. A tűzoltók lefogják, és kivonszolják a házból.

Immár a jelenben, papunk könnyezik, és nem érti, hogyan okozhat egy hősugárzó akkora tüzet. Bobby akkori állapotában nem vette észre a hibákat, talán most, józanul látná, majd az eset után két évig csak vodkát ivott és bogyókat evett. 148 ember halt meg a tűzben – ezért van annyi hely a füzetében. A pap szerint meg kell osztania ezt a terhet, akár barátokkal vagy kollégákkal, Bobby szerint bizalmatlan lenne a csapata, ha tudnák róla ezt a dolgot. A pap kéri, hogy adjon nekik egy esélyt.

vlcsnap-2018-06-23-11h24m38s666.png

vlcsnap-2018-06-23-11h24m52s431.png

A játszótéren Hen és a felesége beszélgetnek Eváról: Hen szerint a nő igyekszik, de Karen szerint sosem fog változni, és a felesége már sunnyog miatta, pedig a nő még sitten van. A gyerekről is kérdezte, de tesz rá, és ez jó így, mert nem akarják, hogy részese legyen a fiú életének. Hen szerint Eva nem olyan rossz, Karen szerint pedig de, sokkal rosszabb.

Buck és Abby Athena segítségét kéri a kereséssel, a rendőrségi rádiót is bekapcsolják, Abby-nek pedig volt már ennél rosszabb randija is. Buck szerint ez csak pár hete lehetett, Abby elmondja, hogy egy éve.

Buck: Majdnem egy éve nem szexeltél?

Abby: Nem, nem szexeltem majdnem egy éve.

Buck: Még magaddal se?

Abby-nek fontos az intimitás, és nem tudja úgy szexinek érezni magát, hogy közben a mellette lévő szobában az anyukája haldoklik. Bucknak láthatóan ezt a hírt is meg kell emésztenie, hogy vannak emberek, akik nem ugranak rá az első ellenkező neműre egy gyors numera erejéig. Befut egy riasztás, egy hároméves kislány rekedt a vízen, miközben vezeték esett a medencébe, és Abby-ék indulnak a helyszínre, hiszen csak kétsaroknyira vannak.

vlcsnap-2018-06-23-11h25m07s124.png

vlcsnap-2018-06-23-11h25m36s362.png

A kislány dadája beugrott a vízbe a gyerekért, és jól halálra is rázta a víz, jön a férj, de Buck egy mozdulattal leteríti, hogy nehogy beleugorjon a vízbe. Buck ötlete, hogy a felfújt delfinnel beúszik a kislányért és kihozza, Abby szerint ez a Macsó Kézikönyv egyik fejezete, de nem támogatja, és kéri a srác zsebkését, mert tűzoltó, és van nála. Vajon minden tűzoltónál van zsebkés? És ha valakinél zsebkés van, jelentheti ez azt, hogy a személy tűzoltó? Végül Abby a műanyag locsolócső és Buck segítségével kihúzzák a kislányt, megérkeznek a tűzoltók, akik lecsapták az áramot – gondolom, ez nem játszott Buckéknál.

Rövid kézfogás, Abby szerint felpezsdítő emberi életeket menteni, majd folytatják a keresést. Már sötét van, Buck pedig a nő kezét nézte, amikor lepacsiztak, ugyanis a test adrenalint termel, és amint vége a stressznek, remegés áll be, azonban Abby-nek meg se rezzent a keze. A nő szerint nem idegen számára a stressz, de Buck mellett nyugodtnak érzi magát. Athena telefonál, hogy bevitték a kórházba az anyukát, Buck összeismerteti őket, hogy bár beszéltek, a rendőrnőt ez láthatóan nem hatja meg. A tetovált srácok hozták be, az egyikük nagyija is ilyen volt, és ez nem lesz jobb.

vlcsnap-2018-06-23-11h25m25s767.png

Már otthon, anyuka Tommy-nak nézi Buckot, aki örül, hogy találkoztak, majd az anyuka megígérteti, hogy legyen jó a lányához. Abby ezt félbeszakítja, majd kitereli a srácot az előtérbe.

Buck: Még sosem voltam ennyit egy olyan nővel, akivel le akarok feküdni, és nem volt szex.

Abby: Az anyámra gondolsz?

Abby visszavonulót fúj, és megint csak telefonos haver szeretne lenni, mert nem akar hibázni, Buck fejében cikázó gondolatokat pedig igazán feliratozhatnák nekünk, mert érdekelne, hogy mit gondol (miért telefonálgatott, ha most nemet mond? Miért nem akar lefeküdni velem? Komolyan nem lesz most szex?), de Abby még kéri, hogy a srác le ne feküdjön az első lánnyal Tinderről. Hát, jó. Nem ad szexet, de meg is tiltja.

vlcsnap-2018-06-23-11h26m07s805.png

 

Az állomáson Buck jókedvű, Hent a szerelmének hívja, Bobby-t pedig a jóképű századosunknak, majd büszkén elújságolja, hogy bár találkozott egy anya-lánya párossal, egyikkel se feküdt le. A fagyos levegő fel is tűnik neki, de időben jön be a segélyhívás. Egy autómosóba érkeznek, ahol a srác feltekeredett az egyik ilyen pamacsra, ami pucolja a kocsikat. Miután betették a mentőautóba a tagot, Buck újranézeti a balesetet, és bár ez nagyon szakszerűtlen és ez egy komoly ügy, mindannyian – beleértve a főnök is – elkezdenek röhögni.

Kint Hen és Bobby beszélgetnek, majd a főnök megígéri, hogy az állomáson közel fogja engedni magát a társasághoz, egy jó kaja társaságában. Abby lefekvéshez készülődik, amikor Buck hívja, aki szintén ágyban fekszik, és a telefonos haverságot új szintre emelik: Buck olyan izmos és kedves és jó vele, tehát Abby is le akart feküdni vele, Buck pedig rögtön a ruhára terelődik szó, de amikor felajánlja, hogy leáll, akkor Abby csak annyit tud kinyögni, hogy ne.  

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása