Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jack Ryan igazából Jim Halpert álruhában

2018. szeptember 06. 11:00 - Dzsudibí

letoltes_1.jpg

John Krasinski mindig is Jim Halpert marad. Persze ez Jimn... izé John-nak elég frusztráló lehet, de ez már csak így van, és az ember ilyenkor minden újabb produkciót úgy néz, hogy nézd már, Jim Halpert háborús filmben. Nézd, Jim Halpert csendben retteg és próbálja menteni a családját. Nézd, Jim Halpert CIA ügynök, és valamiért mindenki Jack-nek szólítja. Utolsó természetesen Krasinski legújabb sorozatára, a Jack Ryan-re utal, melyben Krasinski egy mezei elemző, aki unalmas irodai munkát végez egy unalmas asztal mögött (lát valaki valamilyen hasonlóságot?), azonban miután felfedez valamit munkája során, egy-kettőre a lövöldözős-robbantgatós események közepén találja magát.

Ezek után egyáltalán nem olyan furcsa, ha az első részt végignézve az Office rajongóknak erős deja vu érzésük támadt, miután Wendell Pierce igencsak Michael Scott-os stílusban szólítja magához az irodába Jime... izé Jack-et, miközben mindenki pontosan úgy néz, ahogyan az Office-ban nézne hasonló esetben, Jack pedig egy hamisítatlan Jim Halpert arckifejezéssel konstatálja, hogy a főnök látni kívánja. A vezetékneve nem mellesleg meg Ryan, ami nem is szorul további magyarázatra. Íme az ominózus jelenet:

És ha esetleg valakinek még mindig nem elég a Jack Ryan - Office párhuzamokból, akkor nézze meg ezt a videót.

Címkék: jack ryan
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása