Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Hilltopot maga a stáb építette

2018. szeptember 06. 17:00 - Sick Rhymes

 barrington.png

A Hilltop egy nagyon fontos helyszíne a sorozatnak, a középpontban álló Barrington ház, ahol például a polgármester is lakott, pedig talán az egyik legikonikusabb épület az elmúlt évadokból. Nem véletlenül, ugyanis a házat maga a stáb építette direkt a forgatás miatt, összesen 13 hét alatt. Igen, építettek egy bazi nagy házat csak azért, hogy azátn forgathassanak benne.

A Barrington ház egyébként egy létező épület Észak-Carolinában, ráadásul a két épület teljesen ugyanúgy néz ki kívülről. Természetesen a tulajdonosok kaptak az ingyen reklámon, és ma már az észak-carolinai Barrington házban Walking Dead tematikájú esküvőket is lehet tartani, bár fogalmam sincs, ki az az idióta, aki vérgőzben, kamu emberi maradványok között akar konzervet zabálni vadászkéssel azon a napon, amikor épp hozzámegy élete szerelméhez.

Egyébként a Barrington ház mellett a falakat és minden mást is a stáb épített fel azért, hogy a lehető leghűségesebbek tudjanak maradni a képregényekhez.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kommentes nikk 2018.09.07. 12:32:55

" Igen, építettek egy bazi nagy házat csak azért, hogy azátn forgathassanak benne." - uramisten, hogy ez milyen megdöbbentő és újszerű infó, a hajam leteszem!!!! Tényleg a filmes produkciókban megépítenek dolgokat, hogy aztán ott forgathassanak? Hogy mik vannak!!!!!
süti beállítások módosítása