Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x04 – Repülőgép-katasztrófa

2018. szeptember 05. 13:00 - szde

Ez a rész az, ahol egyetlen eset körül forog a negyvenkét perc: egy repülőgép-katasztrófa áll a középpontban. A gépen ül bunkó üzletember, bűvészkisfiú anyukával, udvarias úriember, szexelő pár…

vlcsnap-2018-06-20-18h13m54s433.png

Az állomáson megint Hen a soros a főzésben, Buckot pedig majd megöli a kíváncsiság, hogy mi az a fekete notesz, amit Bobby szorongat. Hen óva inti a kérdezősködéstől, de a srácot ez nem akadályozza meg, hogy rákérdezzen az érintettnél, hogy miért fontosak a megmentettek, és az eddigi 46-on kívül még 102-nek van hely, mi ez a szám? Bobby épp beverné Buck csinos pofikáját, amikor jön a jelzés, hogy menjenek a katasztrófa helyszínére, ahol a víz lángol (ég a kerozin).

Nyolc órával a baleset előtt

Athena Vezérlány háza előtt áll, hol buli van hétköznap délután négykor, a rendőrnő szándéka pedig az, hogy bemegy és jelenetet rendez. Vezérlány egy másik lányra féltékeny, és épp totál be van tépve, de a füvet még elrejti a táskájában. Athena a szomszédok felhívására érkezett, akik a szagra panaszkodtak, Vezérlány pedig esküszik, hogy senki sem szívott marihuánát. Vezérlány May balesetére annyit reagál, hogy klassz meg a kislány amúgy is ellenszenves ribanc, mire Athena a rendőri túlkapás mintapéldáját mutatja be, és a táskából előszedi a zacskó füvet. Gina nagyon sajnálja a dolgokat, az őrse pedig érkeznek Vezérlány szülei, akik balhéznak, és már ők is May balesetét emlegetik. Athena beszélt a többi szülővel, Vezérlány nem csak Mayt, hanem mindenki mást is terrorizált, a szülők pedig a lányuk nélkül sehova se mennek.

vlcsnap-2018-06-20-18h14m43s467.png

vlcsnap-2018-06-20-18h15m15s891.png

vlcsnap-2018-06-20-18h15m44s397.png

Athenát a riasztás a reptérre hívja, ahol megrohamozzák őt és a repteres biztiboyt a repülőgép utasainak családtagjai, majd egy kezelhetetlen utashoz kell mennie. A gép 4-5 ciklus múlva fog elsüllyedni, bár azt nem mondják, milyen ciklus… 15-20 ember van a gépben, közel 30 a vízben, és őket mind ez idő alatt kell kimenteni. Egy férfi testébe a biztonsági öv égett bele, Hen háromra (egyre) tépi le róla. A bűvészkisfiút Buck viszi, az anyukájának a lába beszorult, őt Bobby segíti, aki megígéri a nőnek, hogy mindenképp kiviszi innen és látja még a fiát.

A szexelő pár bent ragadt a vécében, de az ajtó előtt egy darab a repülőből képez torlaszt, az egyik menőcsónak segítségével rántják ki a darabot – Buck még épp időben bukik le, mielőtt a darab elszáguldana a feje felett. A pár megmenekült, Bobby pedig közben az anyukát menti, aki szülés közben már egyszer meghalt rángógörcs következtében. Buck nem ment el, főnöke kitolja a gépből a nyílt vízre, és visszamegy a nőért a repülőbe. Jön a helikopteres mentés, megvan Bobby is, anyuka lába meg az utolsó pillanatban szabadult ki.

vlcsnap-2018-06-20-18h16m22s042.png

vlcsnap-2018-06-20-18h16m45s317.png

3 perccel a baleset előtt

Udvarias úriember hívja a 911-et, ahol Abby fogadja a hívását. Üzenni akar a feleségének, akinek problémás a terhessége, és nagyon szereti a nejét, és vigyázni fog rá és a kislányára is.

A pihenőben a diszpécserek a híradót nézik, Abby kiszúrja Buckot a felvételen, és gondolom, megy, hogy telefonáljon neki. A bűvészkisfiút elvinnék a gyerekvédelmisek, közben az anyukáját hordágyra teszik, de szerencsére megtalálják egymást.

Bucknak a szexelő pár köszönetet mond, a parton megtörtént a lánykérés is, és igen, csöng a srác telefonja. Abby egy túlélőt keres, és reméli, hogy túlélte. Buck megígéri, hogy utánajár a dolgoknak.

vlcsnap-2018-06-20-18h17m13s153.png

vlcsnap-2018-06-20-18h17m33s566.png

42 perccel a baleset után

Athena érkezik a problémás gépre, ahol az ügyeletes biztiboy a problémás embert hozzáragasztotta a székre, a száját is letapasztotta. Van felvétel is az esetről, még egy túlkapás, szintén tankönyvbe illő. A sztori annyi, hogy a baleset miatt nem engednek senki le- és felszállni a gépekről, nehogy terrortámadás legyen belőle, így az aktuális gép utasai órák óta benn rekedtek a kis légtérben. A reptéri rendőrség tagja a repülőtér igazgatójának engedelmeskedik, Athena pedig szépen kiosztja, tapsot is kap az utasoktól.

Egy olyan iparág vezetőjének engedelmeskedik, aminek a mottója „Mindig az utas a hibás”?

Buck az egyik rendőrtől akarja megtudni, hogy udvarias úriember túlélő-e, de a nő nem tud segíteni neki, a másik listán van a neve. Abby magába roskadva ül a központban, Buck pedig nézi, ahogy a férfi hulláját elcsomagolják. A diszpécser még egyszer végighallgatja az üzenetet.

vlcsnap-2018-06-20-18h17m58s335.png

vlcsnap-2018-06-20-18h18m22s224.png

Bobby a parton áll merengve, majd otthon a fiát hallucinálja, végül az ex-alkoholista kitölt magának egy pohár felest. Másnap Abby-hez udvarias úriember felesége érkezik, aki most akarja hallani a felvételt.

Athena a kapitány előtt felel a repteres döntés miatt, de az rendben volt, viszont Vezérlány esetében már csörgött a kapitány telefonja, és ez nem jó. A kapitány tud Mayről, átérezni már nem tudja a helyzetet, de ha segítség kell, akkor áll a nő rendelkezésére. A naplóban nem volt bejegyzés a csendháborításról, büntetésképp pedig irodai munkára ítéli Athenát.

vlcsnap-2018-06-20-18h18m56s952.png

vlcsnap-2018-06-20-18h19m17s798.png

Miután Bobby nem jelent meg a munkahelyén, Hen és Buck eljöttek hozzá, a srác már berúgná az ajtót, de a nőnek van kulcsa, így károk nélkül megoldható a bejutás. Bobby négy főre terített asztalt, ami még érintetlen, az ágyon pedig a főnök fekszik ruhástul, mellette az üres piásüveg hever. A zuhany alatt ébresztik a férfit, aki másfél évig volt józan, de az ügy keresztbe tett neki. A vacsorát részegen főzte, nem tudja, kinek, és megígéri, hogy rendbe fog jönni, az ivás csak egyszeri dolog volt. Hen szerint a mamutfenyők azért magasak, mert hajladoznak a széllel, és ha merev marad Bobby, akkor előbb-utóbb eltörik. Végül a főnök elsírja magát, hogy segítség kell neki, Buckék pedig vigasztalják.

Abby hazaér, Carla törölget, anyuka pedig nemsokára elalszik. Az ápolónő maradna, de Abby ellesz egyedül, Carla szerint a segítség nem szégyen (ezt Bobby is belátta már pár perce). A diszpécser képes önálló döntést hozni, elvégre felnőtt, és hazaküldi az ápolónőt. Anyukának melege van, Abby pedig megígéri, hogy leveszi a fűtést (Los Angelesbe minek fűtés?), de elköveti a hibát, amit fáradt embernek nem szabad, hogy becsukja a szemét. Amikor órákkal később felébred, anyuka ágya üres, a lakás üres, a bejárati ajtó pedig nyitva.  

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása