Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 11x23 - Elment, itthagyott II.

2018. szeptember 04. 10:07 - Hoppancs

Ellis tovább beszél, a körhinta forog, Meredith flashbackel a tengerparton. Richard randizik Catherine-nel, és éppen kisfiús zavarral készül A kérdésre, amikor az asszony lehűti: az üzletkötés előtt meg kell beszélni az anyagi és jogi részleteket, aztán majd lazíthatnak. Webber morci lesz, hiszen már így is kihagyta a virágokat és a szívecskéket maga után húzó helikoptert, de sajna továbbra sem elég hűvös Catherynnek. Újévkor April még sehol, amitől Jackson kezd kiakadni. Arizona személyes hasonlattal szórakoztatja arról, hogy a nejének most nincs lába, és újra kell tanulnia járni. Jó, de nekem sincs, replikázik Avery, és mond valamit. Sőt, lehet, hogy még meg is özvegyült, elvégre a lövöldözésbe torkolló karácsonyi beszélgetés óta nem hallott a nejéről.

bscap0011.jpg

Miranda a műtőben rinyál arról, hogy nem értenek egyet Bennel, amit Catherine most nagyon meg tud érteni. A nyálas lovag és az életmániás, egyik rosszabb, mint a másik. Maggie, akit nem kérdeztek, személyiségelemzésbe kezd: talán Richard csak csöpögősen lehet boldog, különben elvész belőle egy darab. Wilson Anne-éknek kívánna boldog új évet, de a napját elrontja J.J. hirtelen halála. A dolog Anne-nek nem tűnt fel, mert egész éjjel dumált a barinővel, és azt hitte, most még alszik. Nem örül, amikor kiderül, hogy más a helyzet. Meredith még mindig a parton van, a legendás „átlagos vagy” dialógusra gondol, meg régi pánikrohamokra, sírásokra, Derekre, Derekre és egy kicsit Derekre is.

bscap0012.jpg

Dan már a bionikus műlábon gyakorol, ezek szerint Amelia módszere is volt olyan jó, mint a néhai bátyusé. De az érzékelők nem kerülhettek volna a fejébe, ha nincs a jó Derek, akit Torres újra elsirat szegény zavarban lévő páciens előtt. Anne felépülése kész sikertörténet, az arca is egész jól fest már. Nem egy Jo Wilson, de az csak egy van. Az elmeállapota viszont kérdéses, mivel a jelek szerint J. J.-nek képzeli magát. Vagy megszállta utóbbi szelleme. Vagy egy démon, aki J. J.-nek adja ki magát. Mindenesetre szó szerint ugyanazokat a „bátorító” szavakat kiabálja át a frissen érkezett sorstársnak, amivel egykor őt üdvözölték. Kepner nem halt meg a háborúban, vagy ha mégis, akkor para van, mert egyszer csak ott áll a férje előtt. Avery örömében felkapja, és nem nyúl át rajta, szóval, huh. Owen arra jön haza, hogy Amelia az őt gyűlésekkel zaklató Richarddal ordibál. Rohadék orvosokról, akik nem mentik meg a balesetes Dere…ööö embereket. Hunt „akkor kényszerzubbony?” tekintettel néz a Főnökre.

bscap0013.jpg

Később, amikor a katona a hogylétéről érdeklődik, Amy zakkant hangon ecseteli, hogy mennyire jól viselte ezt az egész Derek ügyet, tökre nem borult ki, a sebészetben király, a nép mégis őrjöngős műsort vár tőle. Most megunta és vett egy adag nyugibogyót illegálisan. Lehet, hogy be is veszi. Amúgy 1331 napja tiszta, de ki számolja? Hunt a monológ hatására rádöbben, hogy ő is elfutott a problémái elől, csak az ő drogja a csatatér. Azt javasolja, hagyják ezt abba mindketten. Át kell élni a fájdalmat, aztán lenyugodni és élni tovább a következő tragédiáig. Ez annyira nem csábító ajánlat, a tabletták annál inkább. Owen higgadt lebeszélése végül mégis hat, Amy átadja az anyagot és végre önfeledten, üvöltve bőg, ahogy normálisék szoktak.

bscap0014.jpg

Meredithre nem úgy jön rá a szülés, ahogy kéne, vérzik, elájul, de előtt még megbeszélik Zolával, hogy hívni kéne a mentőket. Ezzel párhuzamosan további visszatekintések mennek: Ellis döntése, hogy lemond Maggie-ről, meg a másik véres eset, amikor a kis Meredith beszélt a 911-gyel. "Dr. Grey, megjött a férje", ébreszti a tájékozatlan nővér Mert, de mielőtt azt hinnénk, máris a Mennyországban van, belép Alex. Őt adta meg ugyanis értesítendőnek. Derek meghalt, én meg szültem egy gyereket, közli a meggyötört anyuka. Karev egyetért. A kislány neve Ellis lett, és Mer meglátta benne Dereket, úgyhogy most már túléli.

bscap0015.jpg

Ben eközben iszonyat romantikus gesztusként írásba adta, hogy Bailey kihúzhatja a dugót, ha Idris Elba befut, de akkor is, ha nem. Mondanunk sem kell, hogy nem jól sül el, mert Miranda feministahergelően tipikus hülye csajként viselkedik. "De akkor mér nem is szeretsz?", rebegi, meg azt, hogy "Már nem akarsz csodát, hogy visszatérhess hozzám?". Ben csak néz, és retteg, hogy a nő vedleni kezd és valami sárkány bújik elő belőle. Kiderül, hogy az a baj, hogy imádja Bent, és nem akarja, hogy meghaljon. Derek óta pánikban riad fel éjjelente, és most már totál kivan. Ben megígéri, hogy csak utána hal meg, mert igazi, gondoskodó férj, aztán eldöntik, hogy inkább homokba dugják a fejünket és pofátlanul boldogok lesznek. Catherine magáévá tette Maggie bölcs szavait, úgyhogy kivilágított lépcsőről lelépkedve, vonósnégyessel kéri meg Richard kezét. A Főnök igent mond. Meredith hazatér Seattle-be és a félig üres ágyba. Amelia végre babusgathatja a kis Ellist, újra együtt a csapat, Mer pedig az utolsó jelenetben már vág is magabiztosan.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása