Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A mi is falunk – 3. évad 1. rész

2018. szeptember 04. 14:00 - Gillotte

Újra itt a Mi kis falunk, Pajkaszeg legújabb, meghökkentő történeteivel. Gyors emlékeztetőt kapunk arról, hogyan is zárult az előző évad: Erika belekényszeríti Gyurit a lánykérésbe, s így a nősülésbe, de Gyuri utasítja a három tősgyökeret, hogy rabolja el Erikát. Mivel az akció után Gyuri kétségbeesve kiabálja Erika nevét, továbbra sem derül ki számomra, hogy komolyan gondolta-e az utasítást, mindenesetre a rablás megtörténik, így a házasság nem köttetik meg. Innen folytatjuk a harmadik évaddal!

1_resz_1.jpg

A nyitójelenetben egy hotel előtt várja a recepciós és a kifutófiú a legújabb nászutasokat, korántsem lelkesen, hisz még a pezsgőként funkcionáló felöntött kannás bor is kár beléjük. Ekkor még nem tudják, hogy az ifjú házaspár nem más, mint Gyuri és Matyi. A két csóró szokásos ruházatukban lép be az ötcsillagos szálloda ajtaján, mint Bodri György és Bodri Györgyné, hiszen a nászutas lakosztály volt lefoglalva, és ugyan volt némi változás, a foglalási körülmények változatlanok. All inclusive az ellátás, gyertyafényes vacsora, origami, nászutas hintózás, vízi bicikli, minden. ,,De mi az az all inclusive?” – kérdezi Matyi alkalmi partnerétől. - ,,Olyan mint a last minute” - ,,És az mi?” - ,,Ilyen flancos buziskodás, haggyá’ má’ a hülyeségeiddel!” Matyi arról filozofál, hogy bizony reggel még nem gondolta volna, hogy egy ötcsillagos szállodában lesz… na de mi történt aznap reggel?...

1_resz_2.jpg

Reggel Gyuri és Erika a lelkesedés teljes zárójelbe tételével indul a nászútra. Erika úgy be van rágva az elcseszett esküvő miatt, hogy a hátsó ülésre fekszik a pléd alá, míg Gyuri elindul Siófok felé. Meg kell állni tankolni, kizárólag 2500 forintig, mert Gyuri sem szarja a pénzt. Visszaül a kocsiba, a kutas fickó további mondanivalóját végig sem hallgatva távozik, majd felvezet a kompra, ahol hátraszól Erikának, hogy ne duzzogjon, mindjárt odaérnek. Erika nem válaszol, s a plédet felhajtva Gyuri megpillantja majdnem-neje hűlt helyét. Ekkor kopogást hall a csomagtartóból, s azt feltépve Matyit pillantja meg. ,,Mit csináltál Erikával?!” – szegezi neki a kérdést. Semmit – válaszol Matyi, csak még sosem járt a Balatonnál, és gondolta, a nászutasokkal tart. Gyuri sietne vissza Erikáért, hiszen nyilván a benzinkúton maradt, de végül megváltoztatja a tervet: Erika biztos elindult Siófokra, hiszen nem hagyná ki a nászútját. Mégsem indulnak vissza a lányért, hanem mennek a szállodába élvezni az all inclusive ellátást, míg Erika megérkezik.

1_resz_3.jpg

Erika eközben a benzinkúton a mosdót elhagyván kiáltozik Gyuri után. A férfi itt hagyta, vagy csak itt felejtette? Erika mobilt kér a pénztáros csajtól, de nem tudja fejből Gyuri számát. Bezzeg a régi szép időkben, mikor még fejből tudtuk a telefonszámokat…szomorkodik. Bejön a kútra egy nyomulós faszi, s Erika megkéri, hogy vigye már el Siófokra. A fickó jó fogást lát az üzletben, ám félóra múlva visszaviszi a kútra a szófosó lányt, hogy ha valaki megölné Erikát, ne őt gyanúsítsák. A hoppon maradt menyasszony újabb fuvart talál néhány fiatal személyében. Utastársának sokat adott az Úr, s ezt Erika is látja. Figyelmét azonban elvonja a kocsiban tomboló zene, így kéri a sofőrt, halkítsa le, majd ellenszegülését látván Erika maga kapcsolja ki a zenét. Ennek eredményeképpen hamar az úttest mellett találja magát, úgyhogy egyedül folytatja útját a siófoki hotel felé.

1_resz_4.jpg

Eközben otthon Károly, a polgármester csomagot vár. Zsuzsa, a postás elmondja neki, hogy tegnap Erikának átadott egy Károly nevére szóló csomagot, úgyhogy a polgármester igyekszik a polgármesteri hivatalba, ahol Lacit utasítja, hogy kerítse elő a csomagot. A hivatalban sehol sem találják, úgyhogy Laci felveti, hogy ha az a csomag annyira fontos, amilyennek a polgármester mondja, lehet, hogy Erika hazavitte magukhoz. Károly elmegy hát betörni Bodriékhoz, ám Stoki rajtakapja. A ravasz hivatalnok bevonja hát a bugyuta rendőrt: Stoki, nemzetbiztonsági ügyről van szó, be kell hatolnunk Erikáékhoz! Polgármesteri utasításra Baki előveszi régi tudását, és behatol az ingatlanba, majd elhúzza a csíkot, hiszen felszólítás ide, vagy oda, nehogy a végén el kelljen vinnie a balhét. A csomagot nem találják meg a házban, így az utolsó lehetőség a polgármesteri hivatalban található széf. Igen ám, de annak a kulcsát Erika mindig magánál hordja, így nincs mit tenni, valakit el kell küldeni Erikáért. A polgármesternek rossz a tragacsa, úgyhogy az állatorvost kérné meg, aki szülést vezet le, és házhoz jöttek érte, így a kocsija nincs használatban. Ott van az atya, akit Teca lelkesen elkísér a Balatonra Erikáért. Persze az atya nem önként megy, de Károly emlékezteti, hogy ez a szívesség egy aprócska darabka a saját templomhoz vezető rögös úton.

1_resz_5.jpg

Gyuri és Matyi eközben élvezik az életet: hintó, homokvár-építés, 1500 forintos kukorica, elegáns vacsora. Svédasztal van, Gyuri visz magának egy telepakolt tányért. Matyi nem vacakol szedéssel, fogja magát, és leül a hosszú asztalhoz, hiszen nem elvitelre kérte a kaját. A vacsora kellős közepén Erika beront az étkezdébe és számonkéri Gyurit, aki ártatlan pofával mondja egyetlen Erikájának, hogy rá várt. A hangoskodás miatt felküldik őket a szobába, ahol míg Matyi húzza a lóbőrt, ők kulturáltan megbeszélik a dolgokat. Egyetlen kupon maradt másnapra: a vizes torna, csakhogy Gyuri továbbra sem tud úszni. Majdnem vízbe fúl, de szerencsére a meleg tornatanár kimenekíti a derékéig érő vízből. Megérkezik közben a pap és Teca, visszajuttatják Pajkaszegre a kulcsot – Matyival együtt. A kulcs nyitja a kis széfet, ami tartalmazza a szekrénykulcsot, amiben a csomag van, ami a FS 2000 Sonar Fish Detector-t tartalmazza, amivel hatalmas halak fogására lesz képes a polgármester, és a tó mélyén lévő kincseket is megtalálja. Nemzetbiztonsági ügy, az ám!

1_resz_6.jpg

1_resz_7.jpg

Na és az ifjú (nem)nászutasok? Mivel nincs papír a házasságról, ezért borsos számlát tol Gyuri orra alá a recepciós. ,,El akarod adni nekem a hotelt?” – kérdezi Gyuri értetlenül a számokat látván. A számlát fizetetlenül hagyva behuppan Erika mellé a kocsiba, és a hotel bottal ütheti a nyomukat. Irány Pajkaszeg, ahol jövő héten valaki jól ellátja Laci baját. Kicsoda? És mit lehet tenni, hogy Laci kicsit tökösebb legény legyen a gáton? Jövő héten ezzel jövünk!

Címkék: A mi kis falunk
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CheetahRabbit 2018.09.08. 13:01:46

Ha figyeltél volna, feltűnt volna, hogy Gyuri leugatja őket, hogy az esküvő után kellett volna elrabolniuk Erikát.

CheetahRabbit 2018.09.08. 13:07:17

Erika házát meg Szifon törte fel, nem Baki. Matyi pedig azért eszik közvetlenül a svédasztalról, mert Gyuri mondja neki, hogy "odamész és eszel". Kicsit figyelmesebben is nézhetnéd a sorozatot, ha már írsz róla...
süti beállítások módosítása