Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nincs több Fiona Gallagher

2018. szeptember 03. 09:00 - Dzsudibí

170825091625-emmy-rossum---as-told-by-her-exlarge-169.jpg

Emmy Rossum csütörtökön jelentette be, hogy ennyi volt, elhagyja a Shamelesst. Nem akarok érzelgősnek tűnni, de a hír még egy kicsit az én elszenesedett kőszívemen is facsart egyet, mert személy szerint nagy Shameless fan vagyok, és Fiona karakterét kurvára bírom. Rossum a kezdetektől a sorozat női főszereplője volt, így jelen állás szerint elég bizonytalan, hogy mi lesz a sorozattal nélküle, azóta több közösségi oldalon is olvastam, hogy elkeseredett rajongók verik a tamtamot, hogy akkor igazából így nincs is értelme folytatni (fuck people, get a life). A dolog azonban nem ennyire egyszerű, hiszen a Shameless a Showtime arany tojást tojó kis tyúkocskája, így nem valószínű, hogy Rossum távozása miatt legalább ne próbálnák meg életben tartani a sorozatot, amíg csak lehetséges.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

"I know you will continue on without me, for now. There is much more Gallagher story to be told. I will always be rooting for my family. Try not to think of me as gone, just think of me as moving down the block." 

- írta tegnap Rossum Facebook oldalán, és azóta megérkeztek a hivatalos válaszok is bejelentésére. Jon Wells, a sorozat producere azt írta, hogy Rossum mindig is tagja lesz a Gallagher familiának, és bármikor visszatérne, az ajtók nyitva állnak majd előtte. Gary Levine, a Showtime programming igazgatója megköszönte Rossumnak a 9 évadnyi kőkemény munkát a kamera előtt és mögött is (Rossum rendezőként is részt vett egyes részek felvételénél), és megjegyezte, Fiona Gallagher beírta magát a Showtime ikonikus karakterei közé.  

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobrooney 2018.09.04. 09:25:51

Shame on you Fiona.
Nem baj, várós a 9.évad. Sok jó karakter van még a sorozatban.
süti beállítások módosítása