Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Deadben volt egy valódi házaspár is

2018. szeptember 02. 11:00 - Sick Rhymes

the-walking-dead-s-sonequa-martin-is-expecting-second-child-with-her-husband-kenric-green.jpg

Sonequa Martin-Greent a legtöbben a Walking Dead Sashájaként (vagy éppen a Star Trek: Discovery Michael Burnhamjeként) ismerik, azonban azt csak kevesen tudják, hogy azon szerencsések közé tartozik, aki együtt dolgozhatott a férjével. A színésznő ugyanis nyolc éve házas Kenric Greennel, aki a sorozatban Scottot alakítja.

A színésznőhöz képest férje meglehetősen ismeretlen arcnak számít, csak apróbb szerepei voltak kis filmekben és tévésorozatokban, de semmi komoly. Őszintén szólva a Walking Dead Scottjaként sem zavar túl sok vizet, Alexandria lakójaként és futáraként dolgozott, ameddig a saját társa lábon nem lőtte. Aztán sokáig gyógyult, egy ideig úgy tűnt, hogy meghal, azóta pedig tipikusan az a pali, aki mindig felbukkan a háttérben, ha harc vagy valami nagyobb balhé van. Mindezek ellenére még a kilencedik évadot is megéri.

42297f578bc8fccbea9813ecec53aee6_1.jpg

Ami azért érdekes, mert Scott karaktere létezik a képregényekben is, bár abban nem volt köszönet. Heath-szel alkottak egy párost, és ott is futárként működött, de leugrott a tetőről, rosszul érkezett és széttört a lába. A sorozattal ellentétben itt nem meglőtték, hanem rosszul érkezett, és a törés annyira elfertőződött, hogy később belehalt a sérüléseibe, hogy aztán Michonne ölje meg, mielőtt zombivá változik. Ezzel szemben a sorozatos Scott még mindig él, felesége azonban már nem, és ebben biztosan közre játszott az is, hogy a legutóbbi Star Trek-sorozat főszereplőjeként jobb lehetőség adódott előtte.

Érdekesség egyébként, hogy Martin-Green terhes volt az ötödik évad forgatása alatt, és az egyre gömbölyödő hasát különböző trükkökkel próbálták eltakarni, például úgy, hogy a többiekhez képest mindig jóval nagyobb fegyvert adtak a kezébe, amitől kevésbé tűnt fel a terhessége.

twd_abe_and_sasha_0.jpg

A párnak egyébként egy gyereke született eddig, aki a Kenric Justin Green II nevet kapta. Mindketten vegánok, ráadásul Sonequa nagy élharcosa a faji és nem megkülönböztetés megállításának, és az ismertebb színészek közül az elsők között szólalt fel publikusan a feketék elleni rendőri erőszak miatt, és lelkes támogatója a Black Lives Matter mozgalomnak, ahogy egy rákkal kapcsolatos jótékonysági szervezetnek is, Ennek Martin-Green a nagykövete, és elmondása szerint azért is fontos neki ez az ügy, mert édesanyja három rákbetegséget élt túl, nővére pedig jelenleg és mellrákkal küszködik.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása