Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Véget ér a Mr Robot

2018. augusztus 31. 17:00 - Dzsudibí

mrrobot_s2_cast_rami-malek2-920x518.jpg

Úgy néz ki, egy újabb sorozat, aminek befellegzett. Az USA Network-ön futó Mr Robot nemrégen berendelt 4. évada lesz az utolsó is egyben, jelentette be nemrég a csatorna. Az eredetileg 8 részesre tervezett évadot valószínűleg éppen emiatt kibővítették 12 részesre, és várhatóan 2019-ben kezdik majd el vetíteni. Sam Esmail, a sorozat írója és rendezője szerdai nyilatkozatában úgy vallott, hogy eredetileg egy szűkebb, ám annál lelkesebb rajongói körnek szánta sorozatát, ám az idő múlásával, és a stáb áldozatos munkája révén a dolog kinőtte magát, Esmail legnagyobb örömére.

A vég igazán nem lehet meglepő a sorozat igazán elhivatott rajongói számára, mivel Esmail a kezdetektől nyílt lapokkal játszott, és több fórumon is hangoztatta, hogy a sorozatot 4, maximum 5 évadosra tervezi. A sorozat nyitóepizódja annyira sikeres volt egyébként, hogy az USA Network azonnal berendelte a második évadot is gondolkodás nélkül, annak ellenére, hogy a finoman szólva is fomrabontó történetnek nem mindenki jósolt nagy jövőt. Aztán Rami Malek és a stáb bemutatva a kritikusoknak összehozott egy olyan show-t, amely minden túlzás nélkül az USA Network megítélését is jócskán megreformálta. 

Rami Malek-et hamarosan Freddie Mercury-ként láthatjuk viszont, Esmail pedig feleségével, a Shameless Fiona-jaként ismert Emmy Rossum-mal dolgozik majd együtt egy közös produkción.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása