Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sean Penn a Marsra utazik

2018. augusztus 31. 12:54 - Dzsudibí

Megérkezett a Hulu új sorozatának, a The First-nek a hivatalos trailere, melyben Sean Penn a Marsra megy. Na persze senki ne higgye, hogy a sztori ennyire egyszerű, hiszen a Tom Hagerty-t játszó színész és utastársai búcsút kell mondjanak családjaiknak és szeretteiknek, ami sosem könnyű, pláne, hogy Hagerty lányának komoly problémái akadtak a Földi törvényekkel, és könyörög apjának, hogy ne menjen. Na de azért basszameg, ez mégiscsak egy Mars expedíció, nem egy szaros Zalaszentmártoni üdülés, amit csak úgy le lehet mondani. 

Penn nem az egyetlen csillag a produkcióban (nem, a Mars nem csillag), a Californication Karen-jét játszó Natascha McElhone játsza ugyanis az Elon Musk-ra hajazó CEO-t, aki a teljes küldetést finanszírozza (én meg még reggel gondolkodtam, hogy a liba vagy a sertés májast vegyem-e le a polcról, de egyszer élünk, liba lett), és akinek piros dömpere az űrutazás, Penn egyik útitársát pedig a Gilmore Girls-ből megismert Keiko Agena játsza. A sorozat szeptembe 14-én debütál, és mind a 8 epizódja megtekinthető lesz azonnal.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: the first hulu
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor Fulop 2018.09.01. 13:02:44

Behanyok attol a csajtol, a californicationt is szetbaszta. Mondjuk a szerep is szar volt.

Gabesto 2018.09.01. 15:01:58

Első hallásra nem tűnik túl hitelesnek egy 58 éves űrhajós...

exterminador 2018.09.01. 17:26:11

És a világ második legjobb gitárosa is.
süti beállítások módosítása