Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x03 – Chimney

2018. augusztus 31. 15:00 - szde

Húgommal egyszerre nyögünk fel, amint a gólyalábakon egyensúlyozó bohóccal nyitunk, ugyanis gyűlöljük őket, én alapban a beöltözött személyeket sem értem, felnőtt létére miért érzi késztetésnek, hogy egy kitalált ember legyen, jelen esetben hattonnányi smink és vörös vigyor kíséretében? Szerencsére a bohóc csak egy kellék, a fő dolog egy ugrálóvár, amit egy elvált apuka akart fénypontként a fia tízedik születésnapjára. Az apukának már új neje és gyereke is van, majd úgy gondolja, felnőtt létére a vihar kellős közepén jó ötlet csatlakozni a gyerekekhez a várban… mondjuk a szél erőssége se semmi, simán viszi a 3*30+80=170 kilót.

vlcsnap-2018-06-20-16h38m43s219.png

Chimney a csörlőt fogja kezelni, ameddig Buck és Hen mentik a gyerekeket, Bobby meg az apukát – Chim kicsit kiakad, hogy szívesebben lenne ő is a megmentőbrigád tagja, de a főnök szerint a csörlőzés is menő. Ebben, mondjuk, igaza van, őneki kell irányítania az embereket, hogy egyben leérjenek a földre. Apuka megmenekült, Bobby pedig megdicséri Chimneyt a csörlőzésért.

Ugrunk Athena lakásába, ahol May még mindig nem tért magához, de legalább kiderült, hogy anyuka Hydrocodonját vette be. Kisfiú át lesz küldve a szomszédba, de előtte még fel kell hívnia Férjet, Ahtena a mentőben utazik, a dobozban 6-7 szem gyógyszer volt max, és a fogára szedte tavaly. Férj is megjött, May túl fogja élni, de egyelőre nem mehetnek be hozzá, és igazat ad abban a feleségének, hogy még nem kellett volna elmondani a gyerekeknek a másság-kérdést. Az összeborulást egy fiatalember zavarja meg, ő volt a vacsorapartnere Férjnek, meg a sofőrje a kórházig. Athena ezt már nem bírja, így megy egy kávéért – mondjuk, ha telefont nem hozott, akkor szerintem pénzt se.

vlcsnap-2018-06-20-17h24m13s061.png

vlcsnap-2018-06-20-17h24m29s986.png

A kórteremben May, ahogy megszokhattuk az amerikai filmekből, egyedül van, legutoljára a születésekor volt kórházban, és elég rövid vajúdás volt. A kislány felébredt, ő nem akart meghalni, már megbánta a dolgot, és nem Férj miatt van, hanem néhány lány miatt, akik kipécézték, mert beszélt egy sráccal, aki tetszik a Vezérlánynak. May utálja az életét, nincsenek barátai, még Gina is Vezérlánnyal nyomul, akivel anno össze voltak nőve, Athena pedig megígéri, hogy minden rendben lesz. Megérkezik a gyerekvédelem is, független értékeléssel kell meghatározni az okát, egyedül kell beszélni a gyerekkel, nehogy a szülőknek közük legyen a dologhoz. A szabályokat be kell tartani, Férjnek nem tetszik a nevelőotthon gondolata, de Athena tudja, hogy nem tehetnek semmit, még az ismerőseit is felhívja a helyen, hogy biztonságban legyen a lányuk.

Chimney előkészített ételt tálal Tatianának, a barátnőjének, akit az egyenruhás randiappon ismert meg, közben elmondja, hogy mi történt az ugrálóvárral. A nőnek tetszett a vacsora, Chimney desszert gyanánt pedig megkéri a kezét, akinek a válasza: nem. Még nincsen felkészülve rá, ráadásul volt már egyszer menyasszony, és a vőlegényét az esküvő előtt egy héttel csalta meg. Csupán nem akarja megbántani a férfit, és adjon neki időt. Legközelebb meg kérdezze meg a lánykérésről.

vlcsnap-2018-06-20-17h24m51s828.png

vlcsnap-2018-06-20-17h25m37s687.png

Az állomáson Chimney-nek nincsen kedve játszania a Tűzoltó 101 Xboxos játékkal. A férfi megerősítést vár, hogy vannak nála rosszabb emberek és jó apa lenne, majd elmondja a többieknek a sikertelen lánykérést. Buck szerint a nyitott házasság lenne a megoldás, Bobby szerint pedig nem Chimney-hez való a nő. A férfi az igazságot akarja, ugyanis a főnökről nem lehet tudni semmit, majd csak kiböki, hogy Chimney hazugságban él, sztorikat talál ki, hogy kielégítse a nő hősfétisét. Chim nem találna ki történeteket, ha néha kapna esélyt, például a Manővert, és sajnálja Bobby feleségét.

Chimney 100 mérföld/órával száguld hangos zenével az úton, majd egy sikertelen előzés után épphogy megáll a betonoszlop előtt, amikor hátulról a kisteherautó belefut. Bobby-t a kiérkező tűzoltófőnök hívja, rögtön megy is a 118-as csapat, Chimney pedig nem engedte más egyenruhásoknak, hogy csinálják a dolgokat. Nem tudom, ki írja ezt a forgatókönyvet és kinek van ennyire beteg agya, de most épp a férfi fejéből egy vasrúd áll ki. Chim nem érti, miért nem vágják már ki, és látni akarja a sérülését, aki erre csak annyit tud kérdezni, hogy hogyhogy nem halt meg. Bobby szerint egyszerre a legszerencsésebb és legszerencsétlenebb ember a Földön, majd rögzítik Chimney-t, és felvontatják a vontatóautóra. Chim még tudni akarja, hogy totálkáros-e a kocsija, Buck szerint elég egy polírozás rá.

vlcsnap-2018-06-20-17h25m57s490.png

vlcsnap-2018-06-20-17h26m37s855.png

A kórházban Buck megint túl lelkes, menne, de Bobby figyelmezteti, hogy a munkájuk most véget ér, ahogy mindig. Rögtönzött műtét, az évad végén pedig el lehet dönteni, melyik volt a legundibb jelenet a sorozatban, de eddig a rúd eltávolítása nálam vezet (eddig a baba a csőben volt az első). A műtétnél komplikációt lépnek fel, Chimney agyából dől a vér.

Abby anyukájának születésnapja van, parfümöt kapott a fiától, aki Tom a Született feleségekből, és határozottan jól áll neki a kor. Tom aggódik Abby miatt, aki fáradtnak néz ki, de a nő tudja kezelni a dolgokat. Tom hozott egy memóriagondozó intézet prospektusát, de Abby hallani se akar róla, a bátyja szerint szent, és ideje lenne gondolnia magára. Abby nem panaszkodott, soha, mire Tom:

A szentek nem panaszkodnak. Szenvednek.

vlcsnap-2018-06-20-17h26m50s076.png

vlcsnap-2018-06-20-17h27m32s842.png

Buck ideges, szerinte kiszedni egy vasrudat a fejből nem sok időt, Bobby pedig jön a hírekkel: mesterséges kómában van Chimney, a szemei megvannak, de lehet, hogy soha nem fog felébredni. A csapat következő ügye teherautóba zárt emberek, és nem a gőzt jöttek kiereszteni, hanem a munkájukat végezni. Ameddig a fiúk kivágják az ajtót, Hen a sofőrülésnél megtalálja az ember jogosítványát. Mexikói menekülteket rejt a teherautó belseje, az egyik kisfiúnak szívmasszázsra van szüksége, majd Bucknak köszönhetően megmenekül, akinek a spanyolja még nem a legtökéletesebb, érződik rajta az angol akcentus. Hen kiszúrja a tömegben a sofőrt, majd leteríti, jön is egy rendőr őrizetbe venni, Buckot pedig megint munka közben hívja telefonon Abby, aki teljesen el van ájulva, hogy a srác mindig felveszi.

Buck szerint ezt csak azért, nehogy a nő a párkányon álljon, Abby pedig elmondja a bánatát: lehet profi, szakmai segítség kell a beteg anyukának. A gondolattól bűntudata van a nőnek, és érzem, hogy mi lesz még itt a fennmaradó részekben: Abby jojózik az otthoni ellátás kontra bentlakásos intézeten, Buck pedig tűrni fogja, mert ő ilyen.

vlcsnap-2018-06-20-17h28m05s488.png

vlcsnap-2018-06-20-17h28m22s861.png

vlcsnap-2018-06-20-17h28m29s378.png

Bobby Tatianához érkezik, a tűzoltók egész nap látogatták, és hoztak kaját, sérülés esetén gondoskodnak a családról. A nő nem akar bemenni a kórházba, habár Chimney-t most ébresztik fel, ő nem akar mártírkodni. Meddig kell játszania a szerelmest? Egy hónapig? Egy évig? És gyorsan leszögezi, hogy ő nem rossz ember, csak hát nem szerelmes. Bobby nem ítéli el az érzéseiért, de Chimney szereti a nőt, és ha bemegy hozzá, akkor oka lesz a férfinek visszajönnie az élők közé. Tatiana sajnálja, de inkább passzol.

Abby dolgozni indul, Carla pedig rákérdez a prospektusra. Az ápolónő szerint jó hely az intézet, de Abby azt akarja, hogy itt legyen az anyukája. Athena a középiskolánál a rendőrkocsiban, az évkönyvből nézte ki Vezérlány fotóját, ez a hatalommal való visszaélés tankönyvi példája.

A csapat Chimney-hez érkezik, aki már kézjelekkel, de még mindig alvó állapotban képes kommunikálni a munkatársaival. Buck megígéri, hogy ha felépült, övé a Manőver, Hen elmondja, hogy nem sikerült elérni a szüleit Szöulban, Bobby szerint pedig itt van a családja.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása