Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Winter is coming, csak később?

2018. augusztus 30. 11:00 - Dzsudibí

cq5dam_web_1200_675_1.jpeg

Winter is coming. De lehet, hogy egy kicsit többet kell rá várnunk, mint eddig gondoltuk. Az HBO ezúttal igazán biztosra megy, ha a Game of Thrones utolsó évadáról van szó: önmegsemmisítő szövegkönyvek, minden eddiginél hosszabb forgatás és utómunkálatok, egyértelmű, hogy nagyon szeretnének a rajongók kedvére tenni, de közben arra is vigyáznak, hogy amíg lehetséges, a lehető legkevesebb információ szivárogjon ki a befejezésről. Ez persze ideális táptalaja a folyamatos találgatásoknak, nincs ez másként a premier dátumával kapcsolatban sem.

Felröppentek ugyanis olyan pletykák, miszerint a nyolcadik évad első része később érkezik, mint amit eddig az HBO sejtetett a rajongókkal. Az eddigi informácik ugyanis arról szóltak, hogy a sorozat 2019 első felében érkezik, azonban Joe Bauer, a vizuális effektekért felelős supervisorának legutóbbi elszólása másra enged következtetni. Bauer egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a forgatási munkálatok befejeztével még csak most állnak majd neki a sárkányokat, meg egyéb nyalánkságokat berajzolgatni paintben a filmkockákra, és reméli, kemény munkájuk gyümölcse beérik majd a 2020-as Emmyre. Első hallásra talán most senki nem szisszent fel ezen információ hallatán, azonban a dörzsöltebbek tudják, hogy az Emmy nevezési határideje május 31, azaz az e dátum előtt vetített részek nevezhetnek csak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a premier dátum 2019. május 31 után várható. Persze az Emmy bizonyos esetekben tett már kivételt korábban is, de ez a lényegen igazán nem változtat. Az HBO egy nyilatkozatban annyit reagált a pletykákra, hogy eddig még nem tették közzé a premier dátumát (köszi, tudjuk), de a show 2019 első felében rajtol majd, ahogyan azt eddig is állították. Mindenesetre, én személy szerint remélem, hogy a premier bejelentésének dátumát nem fogják elbaltázni úgy, mint legutóbb:

game-of-thrones-release-date.jpg

A napokban jelent meg egyébként egy mindössze 3 másodperces, jól elrejtett teaser az HBO egyik promo videójában (1:10-nél):

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: hbo trónok harca
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2018.08.30. 11:36:47

"Az HBO egy nyilatkozatban annyit reagált a pletykákra, hogy eddig még nem tették közzé a premier dátumát (köszi, tudjuk), de a show 2019 első felében rajtol majd, ahogyan azt eddig is állították. "

2019. júniusának bármelyik napja tökéletesen megfelel még a 2020-as Emmy és a 2019-es év első fele kitételének is. :)
süti beállítások módosítása