Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Samantha Mathis beszáll a Billions következő évadába

2018. augusztus 30. 09:00 - Dzsudibí

maxresdefault_2_1.jpg

Samantha Matis csatlakozik a Billions 2019-ben induló negyedik évadáshoz. A sorozatnak eddig igen jól megy a szekere, a harmadik évadot átlagosan 5 millió néző követte, ezzel a Showtime második legnézettebb sorozata a Homeland mögött. Mathist a Taylor Mason Capital új COO-jának szerepében láthatjuk majd a Showtime sorozatában, akit Taylor (Asia Kate Dillon) szervezett be a vállalathoz, hogy segítsen az újraformálódó céget irányítai és persze megvédeni Axe-től (Damian Lewis). 

Mathis számtalan sorozatból lehet számunkar ismerős, játszott az American Pastoral-ban, az Under the Dome-ban, a Law & Order: SVU-ban, a The Good Wife-ban, a Lost-ban, és a How to Make an American Quilt-ben, amellyel SAG Award nevezést is kiérdemelt, 2019-ben pedig két új filmben, a Boarding School-ban és a The Clovehitch Killer-ben láthatjuk majd.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: showtime Billions
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása