Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Glenn első halála volt talán a Walking Dead legnagyobb baklövése

2018. augusztus 30. 17:00 - Sick Rhymes

landscape-1448290456-tv-the-walking-dead-s06e07-still-06.jpg

Sokan Glenn halálát tartják a Walking Dead egyik legnagyobb hibájának. Na, nem Glenn második halálát Negan által, hanem az elsőt még a hatodik évad harmadik részében. Az a jelenet annyira felhúzta a kritikusokat és a rajongókat is, hogy már a sorozat általános megítélésén is csorbát ejtett.

Ha valaki nem emlékezne az ominúzus jelenetre:

Ugyebár Nicholas és Glenn egy szemeteskonténer tetején ragadtak, körülöttük pedig zombik mindenhol. A Noah halálát okozó Nicholas úgy döntött, inkább kinyírja magát, aminek köszönhetően Glennel lezuhant a zombik közé. A sorozat egyértelműen arra utalt, hogy Glennt azonnal felfalták a zombik, még a későbbi részekből is kiszedték Steven Yeun nevét a stáblistáról.

Azonban már akkor feltűnt mindenkinek, hogy itt valami nem stimmel. Gyakorlatilag csak az üvöltő Glennt láttuk, azt nem, hogy kitépik a beleit, megeszik a fejét, lerágják a karját meg ilyenek. Ezért már akkor is gyanús volt, hogy a sorozat csak olcsó hatásvadászatot akart, illetve némi hype-ot Glenn halála miatt. Azonban a nyilvánvaló kamuhalál annyira felhúzta a rajongókat és a kritikusokat, hogy a sorozat metaértéke drasztikusan csökkenni kezdett, a hatodik évad harmadik része után a felhasználói érték 6,2-re csökkent Metacriticen, a kritikusi pedig 72-re a 100-ból.

Ebben közrejátszott az is, hogy később kiszivárogtak fotók Yeunról, ahogy jelmezben tartózkodik a Walking Dead forgatásán, vagyis a készítőknek sikerült egy abszolút átlátszó, elég gyengécske kamuhalállal felhúzni mindenkit. Az már tényleg csak bónusz volt, hogy a szerződéshosszabbítása is kiderült, vagyis tényleg nem maradhatott senki, aki elhitte Glenn halálát.

Azt viszont nem lehet mondani, hogy a készítők ne próbálkoztak volna. A népszerűsége már akkora volt a sorozatnak, hogy egyesek drónokkal igyekeztek lesifotózni, hátha abból kiderül valami. Ezért a forgatásokon kulcsszereplőket rendszeresen letakartak valamivel, hogy még véletlenül se derülhessen ki, hogy például Glenn még él. Úgy tűnik, az egész hiába volt.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása