Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 1x02 – Buck

2018. augusztus 29. 15:00 - szde

Vidámparkban kezdünk, két fiatal srác várakozik, a pufibb nem nagyon akaródzik felülni a hullámvasútra, de a haverja meggyőzni. Majd a haver jól ki is zuhan a tetőn. Buck az ilyen merész mutatványokért lett tűzoltó – a kocsit rossz szögben állították be a vasút alá, így a fiatal gyerek dolga mindössze annyi, hogy a pufibb srácot megfogja, kiköti a hevederrel és mindenki heppi. A kizuhant srác meghalt, de erről a fejjel lefelé lógó egyéneknek nem szabad tudni, Devon pedig, a pufi srác, elég jól tartja magát, én már régen lezuhantam volna. Devon nem akarja, hogy filmezzék, és nem megy neki a kéznyújtás sem Buck felé, inkább az egyszerűbb, de tragikusabb utat választja, és elengedi a korlátot.

vlcsnap-2018-06-17-15h23m25s576.png

Bucknak, miután még csak négy hónapja van a szervnél, ez az első halálesete, könnyebb pedig nem lesz soha, mondja Bobby. Chimney szerint minden eset csak egy egyéjszakás kaland, akkor kell mindent beleadni, de másnap már a következő ügyre kell koncentrálni. Hen Athenát hozta a közös kajálásra, aki szerint az egyenruha levételével a nap végén szimbolikusan el kell engedni az ügyeket. Buck látja a srác tekintetét, ha becsukja a szemét, Athena szerint ez is el fog múlni, Bobby pedig hálásan biccent neki.

Abby otthon készülődik, de amikor Buck nyilatkozik a tévében, visszarohan, majd a gyönyörködést az anyukája zavarja meg, aki bezárta magát a kétajtós, nyilván borzalmasan nagy fürdőbe. Carla, az új ápoló időben jön, és rögtön Alzheimer biztossá varázsolná a lakást ezermester férje segítségével: minden zárat le kell szedni, kivéve a bejárati ajtóét. Carla a betegekkel suttogó, Abby rögtön hálás, és az első rész ápolónőjéhez képest tényleg maga a csoda a kirendelt ápolónő.

vlcsnap-2018-06-17-15h24m11s385.png

vlcsnap-2018-06-17-15h24m29s094.png

vlcsnap-2018-06-17-15h25m20s687.png

Athenáéknál továbbra is fagyos a hangulat, May nem is akar suliba menni, mert „beteg”, azaz topban fetreng az ágyban félig kitakarva, Férj ajánlkozik, hogy figyel a lányra, addig Athena elviheti a kisfiút az iskolába. Abby már a munkahelyén fogadja a következő esetet: dobermannok támadtak egy férfire, Athena van a közelben, de előtte megáll az egyik gyorsétteremnél 4 sajtburgerért és krumpliért, külön zacskóban, Hen és Chimney érkeznek ki elsőként a helyszínre. A pasas vízzel locsolja a kutyákat, akik elég nagyok, így mind a négy szendvicsre szükség lesz: ezzel csalogatja be a gardróbba az állatokat. Kis flört a végén, de Athena még házas, Hen pedig jó barátnőhöz méltóan figyelmezteti a rendőrnőt:

A férjed a pasikra bukik, tehát nem sokáig fogod viselni a jegygyűrűt.

A tolóajtó csukva volt, a bejárati is, tehát a kutyák csak úgy juthattak be, ha ott laknak, érkezik is a lakás tulaja, a néger pasas pedig, aki a 911-et hívta, betörő volt. Abby és Carla ismerkednek, már közösen boroznak, Carla pedig összeveszett a férjével, így ráér. Tommy-ra, a barátra, aki egy éve szakított Abby-vel, terelődik a szó, a kapcsolat végéhez az anyuka betegsége vezetett, az országos hírekben pedig megint Buckot faggatják, most arról, hogy egyedülálló-e. Buck erre szerényen felel:

Csak az egyenruhára buknak, és nem tudom, ha anélkül látnának, ugyanúgy éreznének-e…

vlcsnap-2018-06-17-15h25m33s776.png

vlcsnap-2018-06-17-15h26m21s695.png

Kiindulva a riporternő, Carla és Abby tekintetéből, el tudjuk képzelni, hogy igen, egyenruha nélkül is gyönyörű látvány lenne a srác. Abby felhívná, Carla randit szeretne, majd a diszpécser elmondja, hogy évek óta Buck volt az első, aki megdicsérte és megköszönte, hogy életet ment, és most a srácnak is segítségre van szüksége. Abby végül beadja a derekát, és felhívja a srácot, aki éppen tüzet olt a természetben. Abby Buck számát a jelentésből nézte ki, és a munkája során kiismerte az embereket. A srác megnyílik, Abby is hallott már meghalni embert, Buck saját magát okolja, hogy Devon nem fogta meg a kezét, a nő szerint ez teljesen rendben van, mert vannak, akik képesek meghozni a döntést. Buck megígéri, hogy rácsörög majd, Abby szerint pedig

Most már megvan a számom. Vagy hívd egyszerűen a 911-et.

Buck Devon temetésére ment el, ahol a húg mondott beszédet, majd kiszúrja a tömegben a tűzoltót, és tudni akarja, hogy mi történt odafent. Buck elmondja, hogy Devon feladta, de ezt a húg nem tudja elfogadni, és a srácot okolja a halála miatt. Devon ugyanis szeretett élni. Ahha. Nem lennék meglepve, ha depressziós lett volna. Ismeretlen nők egy irodában beszélgetnek, amikor a perverz ablakpucoló alatt elszakad a kötél.  Bobby menne fel biztosítani a kábelt, de Buck bevállalja, hogy ő megcsinálja. A rész végkifejletét nem látjuk, csak a magába roskadt Buckot, ugyanis a srác lefagyott a tetőn.

vlcsnap-2018-06-17-15h26m35s289.png

vlcsnap-2018-06-17-15h26m51s505.png

vlcsnap-2018-06-17-15h27m05s387.png

Buck jelentkezett az elitosztagba a tengerészethez, ahol csak keménylegénynek kellett lennie, és a kiképzés simán ment. Ott gépeket akarnak, ezért nem maradt, mert szeretett volna ember maradni. Tűzoltóként lehet továbbra is kemény arc, de segít az embereknek. Bobby is emlékszik az első halálesetére, még a ruháját is pontosan leírja. Van tanácsadója a tűzoltóknak is, célszerű lenne elmennie Bucknak az egyikükhöz – csak könyörgöm, ne nőhöz jelentkezzen be, mert abból szex lesz.

Na, hát ez nem jött be, fiatal, csinoska, rövid ruhás pszichológusnőhöz jött, közben Athena és Férj párterápián vannak. Buck habozott a küldetésen, Athena nem szereti, ha a bolondját járatják vele, mert tudta, hogy Férj meleg, csak szeretett volna közös életet, családot a férfivel. Még nem tudja ezt elengedni. Buck szerint a munka része az emberek elvesztése, Férj szerint pedig Athena erős, okos gyönyörű asszony. Buck a fiút hibáztatja, hogy nem fogta meg a kezét, ennél a pillanatnál ül közelebb a pszichológus a sráchoz, akit még az időpontkérés előtt barátnak jelölte a csaj Facebookon. Férj szerint még sok mindennek örülhetnek együtt, szeretet nélküli házasságot nem akar, de szexmenteset igen, mert már benne vannak a korban. Férjnek ez az opció nem játszik, van valakije ugyanis. A rendelőben megvolt a szex, Buck szerint ez sokkal többet segített, mint a beszélgetés, a pszichológus rövid úton kidobja a srácot.

vlcsnap-2018-06-17-15h27m24s172.png

vlcsnap-2018-06-17-15h27m50s970.png

Athena megint munkában, hívja a rablót, fülledt hangú csevej, az utcán tíz méterre állt tőle, és amikor a tag menekülőre fogja, simán lerántja, a kiérkező járőrnek kell lenyugtatniuk a nőt. Abby is dolgozik, egy tervezett öngyilkosság helyszínéről hívják, egy férfi le akar ugrani, ugyanis a barátnője megcsalta. Buck szerint a pisztolyos megoldás jobb, Bobby pedig megmondja a taktikát: a Manőver. Buck eleinte nem akarja vállalni, de Bobby bízik benne.

Ő is megy fel a barátnőhöz, aki egyedi módon próbálja lebeszélni párját az ugrásról (ugorj csak, ha jól esik; ha le mersz ugrani, megbánod), majd amikor a bocsánatkérés sem sikerül igazira, Bobby mesél egy párizsi lánykérésről az Eiffel-torony tetején, közben Buck ereszkedik és egy gyomorbarúgással belöki a lakásba a pasit. Az nem derül ki, hogy mit mondott a lány a házasságra, ugyanis az eset meg sem történt. Buckhoz az állomásra Devon húga jön bocsánatot kérni. Devon ugyanis depressziós volt, öngyilkos is akart lenni, de két hónappal ezelőtt megint elszigetelődött. A lány kérte a barátot, aki kizuhant, hogy vigye el valahova, így a húg most önmagát hibáztatja. Buck szerint egyikük hibája sem volt, van, akit nem lehet megmenteni, használja Abby segítő szavait.

vlcsnap-2018-06-17-15h28m36s534.png

vlcsnap-2018-06-17-15h28m47s135.png

vlcsnap-2018-06-17-15h28m58s207.png

Abby Carlával és az anyukájával egy étteremben vacsoráznak, az ápolónő pedig meggyőzi a diszpécsert, hogy hívja randira Buckot, aki éppen edz, de azért felveszi a telefont. Buck rögtön Abby életkorát akarja tudni, ugyanis telefonon hívja, és manapság már Messenger, Snapchat meg komoly esetben Facetime van, de azért tetszik neki ez a régimódi kommunikációs forma. A randira azért nemet mond, mert bár kedveli a csajt, túlzásba vitte az intim kapcsolatokat, és a randi tuti szexszel végződne, Abby pedig itt gondolkozik el a generációs különbségeken. A terapeutás esetre is köpni-nyelni nem tud, Buck pedig nem randizik vele, mert tetszik neki a csaj, és nem akarja elveszíteni. Egyelőre csak telefonon fogják tartani a kapcsolatot, mint a régi időkben.

Abby napi mondása: a jófajta nem jobb, mint a rosszfajta igen.

Athena otthon túladagolva találja a lányát a szobában, és hívja is a 911-et. Ebből látszik, hogy bár minden nap ilyen esetekkel találkoznak, ha velük történik hasonló, ugyanúgy pánikolnak, mint mindenki más.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása