Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nem véletlenül volt olyan hosszú Carl haja

2018. augusztus 28. 17:00 - Sick Rhymes

landscape-1511524301-screen-shot-2017-11-24-at-115109.jpg

Amikor Rickék megérkeztek és belakták Alexandriát, a társaság nagy része kicsit rendbe is tette magát. Még Rick is levágta a nagy szakállátt. Egyedül Carlnak maradt meg a hosszú, lassan vállig érő haja, és kiderült, hogy ehhez maga Scott Gimple showrunner ragaszkodott.

Greg Nicotero kottyintotta el, hogy Gimple azért ragaszkodott Carl hosszú hajához, mert már tudta, hogy a képregényhez hasonlóan, itt is el fogja veszteni az egyik szemét. Ráadásul Gimple azért is szerette volna a hosszabb hajat, mert ezzel kevésbé van kiemelve Carl kötése a fején. Rövidebb hajjal szerinte a néző folyamatosan azt figyelte volna, mi lett Carlból ahelyett, hogy az eltakaró hosszú hajnak köszönhetően nem csak azt látja a néző, hogy mi lett belőle, hanem hogy mi volt, és mi lehet még a jövőben. Érdekesség egéybként, hogy a készítők voltak olyan jó fejek, és úgy kötötték fel a bandázst, hogy a Carlt alakító Chandler Riggs a "rosszabbik" szemével átlátott rajta, vagyis nem kellett fél szemmel dolgoznia. Mondjuk valószínűleg ezért tartja rosszul a puskát is:

carlgrimes2.jpg

Ha már Carl haja, megmutatom, hogy néz ki most Chandler Riggs a nyolcadik évad vége után:

 

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2018.08.28. 23:17:55

meg mert egy 29 éves csaj a dublőrje :D
süti beállítások módosítása