Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Két új sztárvendéget is üdvözöl a Shameless 9. évada

2018. augusztus 27. 17:37 - Dzsudibí

katey-sagal-courteney-cox.jpg

Megrögzött Shameless fanként én már számolom vissza a napokat jövő vasárnapig (hétfőig), szeptember 9-én este 9-kor indul ugyanis a Shameless kilencedik évada (nem európai idő szerint, of korsz). Annál is inkább, mert a Variety-n megjelent hírek szerint két olyan színésznővel bővül a csapat, akiket azt hiszem minden túlzás nélkül állíthatjuk, mindenki ismer. Az egyikük nem más, mint Courtney Cox, azaz a Jóbarátok Monica Gellerje, aki a legendás sorozat óta ugyan feltűnt pár szerepben, de az újságok címlapjain mégis inkább elbaltázott botox és egyéb állagmegóvási céllal végzett plasztikai beavatkozásaival tűnt fel, úgyhogy én például mara kíváncsi vagyok, mozgóképen hogy néz most ki a most 54 (!!!) éves színésznő. A másik nagyágyú pedig nem más, mint az a Katey Sagal, aki a Rém Rendes Család Peggy-jeként lett világhírű, de nem kevésébé volt jelentős szerepe a Sons of Anarchy-ban sem az irányításmániás crazy milf bitch Gemma-jaként. 

Cox a hírek szerint egy Jen Wagner nevű színésznőként tűnik majd fel, akinek a múltban akadtak problémái a piával (kinek nem), és Lip lesz az ő józanságát felvigyázó gárdedámja, amíg a városban van, úgy sejtem inkább kevesebb, mint több sikerrel. Sagal Ingrid Jones-t játsza majd, egy őrült pszichiátriai beteget, akivel Frank a sürgősségin találkozik, és természetesen azonnal fellángol közöttük a szenvedély, szerintem őrületesen jó páros lesznek majd, én nagyon nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből az írók. 

 A sorozat szokás szerint idén is két nagyobb etapra lesz osztva, az első 7 rész szeptemberben rajtol, a második 7 pedig 2019-ben egy rövidebb szünetet követően. A rohadt életbe, de nagyon várom már.

Címkék: shameless
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása