Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jim Parsons miatt lesz vége a The Big Bang Theory-nak

2018. augusztus 24. 15:28 - Dzsudibí

jim-parsons-variety-facetime.jpg

Mint arról már tegnap beszámoltunk, a szeptemberben kezdődő 12. évad lesz az utolsó a The Big Bang Theory-ból. Ahogyan azt már sejteni lehetett, valóban Jim Parsons áll a sorozat befejezésének hátterében, ő ugyanis nem vállalta a továbbiakban a szereplést Sheldonként, Chuck Lorre, a sorozat producere szerint pedig nincs értelme nélküle folytatni. A döntésről egyébként maguk a sorozat szereplői is csak szerdán értesültek, amikor Lorre minden előzetes bejelentés nélkül a teljes stábot összehívta, és megkérte Parsonst, hogy prezentálja a döntését. Színésztársai és maga Lorre is próbálta meggyőzni, hogy maradjon még legalább egy évad erejéig, Parsons azonban úgy tűnik hajthatatlan.

Ez persze nem jelenti azt, hogy őt magát ne viselné meg a dolog, hiszen azért mégiscsak 12 éve forog a sorozat, és ez hozta meg számára a világhírt: azóta számos filmben és színházi szerepben láthatták őt a nézők. Erről árulkodik legutóbbi insta posztja is, melyben elég hosszasan vallott arról, mit is jelent számára a búcsú.

“It is hard (nearly impossible, actually) to really accept that this is a picture of the first of the final 24 episodes we will shoot for The Big Bang Theory, I feel very fortunate that we have another 23 episodes to shoot this season because I am hopeful that with each and every one, my level of REALLY accepting this fact will sink in.”

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.08.25. 08:51:20

Az eső 9 évad még vicces, de amik utána jöttek.....pfff
Nem is volt ebben több, többiek is befutottak biztos ők is kipróbálnák magukat valami másban.
Wollowitz és Kootrahppali-ra épülő sorozat még működhetne, eltudnák adni a showt, ahogy a Jóbarátokból Mettlöblan.
Holstadtert tőlem az első évad után akár el is üthette volna egy kamion, annyira jelentéktelen, a leggyengébb karakter, még a comic boltos csávó is erősebb nála.

Cutofftheirheads 2018.08.28. 10:04:51

Nem ez lenne az első sorozat, amiből kilép a főszereplő. Hosszú távon egy színésztől sem várható el, hogy beskatulyázódjon. Csak ugye egy jó sorozat úgy hat a nézőkre, mint a drog, és hát fájdalmas a leszokás.

beat76 (törölt) 2018.08.28. 13:56:56

@szociál: Mettlöblannak nem sikerült eladni semmit,csak szánalmas próbálkozásai voltak,mert nem tudott szabadulni a karaktertől...
süti beállítások módosítása