Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Into the Badlands 2x04 Palm of the iron fox (“A vasróka tenyere”)

2018. augusztus 23. 15:00 - vero.na

intoe.png

Quinn és Veil kísérteties párbeszédével kezdünk, Quinn indul valami gyanús küldetésre, Veil ezalatt menne néha Henry-vel a napfényes üregbe. Quinn megengedi, de egy embert hátrahagy, hogy vigyázzon a szeretteire, ezzel a lendülettel kinezve Henry-t örökösének. Majd lelkesítő beszédet tart embereinek, majd mi letaroljuk és újraélesztjük a Badlands-et, meglássátok. Távozásuk után Veil szökni próbál a napfényvermen keresztül, de nem jön össze. Erre megmérgezi a rá vigyázó szamurájt, hátha úgy sikerül. De nem, hiába nyírja ki, miután idejekorán magához tér, a kulcs a lakatba törik, Quinn meg zabos lesz.

into2.png

Kezdetét veszi a konklávé, pontosabban az azt megelőző állófogadás, ahol Quinn legifjabb embere is ott van pincérként, inkognitóban. Az Özvegy és Waldo megállapítják, hogy a fehér bárónak, Chau-nak kell benyalni, hogy legyen esélyük a többieknél is. Közben otthon Odessa, akiből Özvegy-kommandós, azaz pillangó lett, felpiszkálja Tildát, hogy neki kellett volna menni, nem Waldo-nak. Tilda el is mereng ezen. Quinn embere üzen a konklávéről, lassan jöhettek ti is, srácok. El is indulnak valami csatornán keresztül. Az Özvegy próbál Chau lelkére (ha van neki olyan) beszélni, de nem egyszerű, mert Chau a jobbágyok bárója, az Özvegy meg felszabadítani akarja őket. Chau csak akkor áll mellé, ha az Özvegy nem fogad be több szökött jobbágyot, és csak azért, mert a háború senkinek se jó. Az Özvegy nem örül e feltételnek, de fontolóra veszi. Waldo rábeszéli a kompromisszumra.

into3.png

Végre tényleg elkezdődik a konklávé, az Özvegy megjegyzi, hogy ő csak visszaszerezte, amit Quinn elvett, Ryder pedig uszít ellene, és javasolja az Özvegy száműzését. Ezalatt Quinn-ék beosonnak. A bárók leszavazzák az Özvegyet - Chau is, a megállapodás ellenére -, de felbukkan Quinn, megparancsolja embereinek a bárók kiírtását, és Ryder után indul, aki kis híján összefossa magát az apja láttán. A többiek mindenki mindenki ellen alapon ölni kezdik egymást, Tilda is felbukkan, megmenti Waldo-t, a végére csak az Özvegy kis csapata és Chau maradnak meg.

into4.png

into5.png

into6.png

Ryder fülét-farkát behúzva menekül, de Quinn elkapja. Az apa megpróbálja elérni, hogy a fia leszúrja, de Ryder nem képes rá. Ez a veszte, mert erre Quinn megöli. A saját fiát.

into7.png

into8.png

 M. K., szokásához híven, bajba keveri magát, mikor felügyelet nélkül bedrogozik, hogy ismét harcoljon a sötét oldalával.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása