Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Új sorozatot indít az HBO Kathryn Hahn főszereplésével

2018. augusztus 22. 18:00 - Dzsudibí

 kathryn-hahn.jpeg

Az HBO általában igen könnyen kiszagolja, mi kell a népnek, ha új sorozatról van szó és van érzékük ahhoz, hogy mit érdemes megfilmesíteni. Ezúttal Tom Perrotta Mrs Fletcher című könyvére esett a választásuk, és szerintem nem kockáztatok nagyot, ha azt mondom, hogy tuti sikerre van ítélve. A főszereplő, Eve Fletcher szerepét nem más, mint Kathryn Hahn vállalta, aki bevallom, szívemnek igen kedves karakter, és nem mellesleg számos alkalomal bizonyított már, többek között a Transparentben, a Parks and Recreation-ben, de igen hitelesen játszotta az iszákos nagypofájú anyukát a Bad Moms-ban is. 

A történet szerint egyedülálló anyukát játszik, akinek egy szem fiacskája, Brendan (Jackson White) fősulira megy, Eve pedig egyedül marad a családi fészekben, így számára nem marad más cél, amivel kitölthetné üres napjait, mint megtalálni végre a boldogságot és enyhíteni kínzó szexuális frusztrációin. A könyv egyébként azonnal a New York Times best-seller listájára került a megjelenése után, így nem véletlen, hogy az HBO kapott is utána, mint tyúk a takonyra. Perrotta szerint a könyv alapvetően a pornográfia, a közösségi média, a koleszos szexuális élmények, és a nemi szerepek témakörét boncolgatja, mégis teszi mindezt viccesen és komikusan. Joggal tehetnénk fel a kérdést egyébként, hogy vajon mit tudhat egy középkorú férfi egyedülálló anyukák szexuális frusztrációiról, de Perrotta mindenkit megnyugtat, hogy a témában nála sokkal szakavatottabb és tapasztaltabb nők állnak mellette, akik mindvégig segítették és tanácsokkal látták el a könyv megírása során. Hahn igazi telitalálat erre a szerepre, nála jobbat elképzelni sem tudnék, úgyhogy én nagyon kíváncsian várom a premier dátumát, amit egyelőre sajnos nem tettek még közzé.

Címkék: hbo mrs fletcher
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása