Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szuper szpojleres Trónok Harca nyilatkozatok (NOT!)

2018. augusztus 22. 15:31 - Dzsudibí

cq5dam_web_1200_675.jpeg

Az AV News készített a minap egy hiánypótló, őrületesen csodálatos válogatást arról, hogy a Trónok Harca sztárjai milyen nyilatkozatokat tettek a sorozat utolsó évadával kapcsolatban. Nem hiszem, hogy előre lelőném a poént azzal, hogy a válogatás lényege természetesen az volt, hogy ezek a személyes élményeket és véleményeket felsorakoztató interjúk mennyire üresek és semmitmondóak, és hogy valójában egyik sem több egy alaposan meghámozott buboréknál. Egyikről épp a múlt héten írtam, de menjünk szépen sorjában. 

Kit Harrington, aki Jon Snow-ként a saját nagynénjét is megdugta, azt mondta, hogy a forgatás egy csodálatos utazás volt, és mindig is többet jelentett neki egy sima melónál, egy családdá váltak, és minden percét imádta a közösen eltöltött időnek. Vagyis megtudtuk, hogy Kit Harrington részt vett a Trónok Harca forgatásán.

“It’s just been this amazing journey, and I kind of said to them in my wrap speech that it’s always been more than a job. It’s like they were a family and it was my life. I’ve loved every minute. I’ve been quite emotional the last week, thinking about having ended—having finished it.”

Peter Dinklage még Harringtont is felülmúlta buborékhámozásban, és tőle végre értesültünk arról, hogy vége a sorozatnak.

“It’s time. Story-wise, not just for all our lives. It’s the perfect time to end it. Sometimes shows stay on a little too long, the jumping-the-shark thing.”

Nathalie Emmanuel-el készült interjúról ugyebár már volt szó korábban, aki alárulta nekünk, hogy az utolsó évad kivételesen nem lesz unalmas.

"So, this season is going to be incredibly satisfying for people. It is going to be incredibly exciting and heartbreaking."

Ian Glen, azaz az örökifjú Jorah the Mormont még ennél is tovább merészkedett, és színészektől oly szokatlan módon rendkívül elismerően nyilatkozott a scriptről és az írókról.

"“When I read it, I thought it was rather brilliant. I am a bit of a fan of the series as well, and it satiated my expectation and hopes."

Lena Headey, vagyis a számomra évadról évadra szimpatikusabb Cersei által megosztott bennfentes információk minden kíváncsi rajongó elképzeléseit felülmúlták, ugyanis elárulta nekünk, amit aztán már tényleg nem lett volna szabad: tartanak olvasópróbákat, és tartogat még meglepetéseket az utolsó hat rész.

“I can tell you that we had a giant read-through with all the cast in October. And I think pretty much everybody cried at one point. And it was ... pretty surprising.”

A sorban a talán egyedüli kakukktojás Wilf Scolding alias Rhaegar Targaryen Insta posztja, amit később aztán törölt is, mivel ebből valóban lehet következtetni arra, hogy mi vár ránk a nyolcadik évadban. Scolding ugyanis szelfizett egyet Belfastban, ami köztudottan az egyik forgatási helyszín volt a sok közül, és a gyengébbek kedvéért még oda is írta alá, hogy "More flashbacks!", azaz még több flashback várható majd Rhaegar Targaryen-ről. 

A válogatás egyébként azért szemtelen egy kicsit, mivel a szereplőket nyilván még a wc-n ülve szarás közben is arról faggatják, hogy mi várható, míg ők természetesen lófaszt nem mondhatnak, különben nyilvános kivégzés várna rájuk. Amit mindenesetre megígérhetek, hogy amennyiben a jövőben bármelyik szereplő további ábszolút nem informatív nyilatkozatot tenne, azt élő egyenes adásban fogjuk közvetíteni, mint eddig is.

Címkék: hbo trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása