Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jax Teller halott, és az is marad

2018. augusztus 21. 15:41 - Dzsudibí

hunnam-style-lede.jpg

Charlie Hunnam elég hamar rövidre zárta a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy Jax Teller-ként visszatér-e majd a hamarosan induló Sons of Anarchy spinoffban, a Mayans M.C.-ben. Hunnam új filmjének, a Papillon premierjén kérdezték arról, hogy a rajongók láthatják-e majd visszatérni, jó eséllyel természetesen csak egy emlékképként vagy valakinek a visszaemlékezésében, hiszen Jax finoman szólva sem győztesként jött ki a motor vs. kamion csatából az utolsó részben. 

Hunnam azonban nem akarja rajongóit egy pillanatig sem áltatni, ezért kerek perec közölte, hogy nem kíván visszatérni. Döntését azzal indolta, hogy egyfelől a forgatás során nagyon összenőtt karakterével, melyet addig nem is realizált igazán, míg Jax Teller története be nem fejeződött, és Hunnam számára fájdalmas volt az elválás. Mi több, Jax Teller karaktere - ahogyan fogalmazott - szent számára, és nem kívánja meggyalázni az emlékét. A mai napig a házában a falon őrzi Jax mellényét, amit azonban soha nem vesz fel, mert úgy érzi, az tiszteletlen lenne vele szemben, és nem kívánja ezt a jó hagyományt megtörni a Mayans M.C. kedvéért sem. Mondjuk nem akarok rosszmájú lenni, de soha ne mondd hogy soha, és mindig van az a pénz, mindenesetre aki addig sem bírja Hunnam nélkül, nézze meg az új filmjét, amiben ráadásul a szintén SOA-s Tommy Flanagan is játszik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása