Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x22 – Fekete kontra kék (évadzáró)

2018. augusztus 20. 15:00 - szde

Fekete kisfiúk szórakoznak azzal, hogy házakhoz csöngetnek be, majd elfutnak. A zsaruk jönnek, akik kicsit erőszakosan lépnek fel a gyerekekkel szemben, az egyikük vissza is szól, majd megbilincselik. A néger rendőr szerint ez már túlzás, és ebből tanultak, így a fehérnek muszáj elengednie a srácokat. Otthon kiderül, hogy 1987-ben járunk, a kisfiú elmondja az apjának, hogy mi történt, azt csinálta, amit a faterja tanított neki. Ez pedig itt a fekete kontra kék, a kissrác pedig Hondo.

vlcsnap-2018-08-18-11h21m00s629.png

Immár a jelenben helyszínre érkezik a csapat, Jimmy sehol. A túszok veszélyben vannak, Luca végre kipróbálhatja az új járgányát, a tankszerű-izét, Jimmy is befut végre, mert az anyját kellett melóba fuvarozni, mert rátört a szorongás, és nem akart tömegezni. Hát rendben, eszem a szívét. A csapat közben behatol a helyszínre, Luca a járgányával, a lakásban csak egy ember van, nincsen se fegyver, se túsz, viszont van helyette egy rakás bombaalkatrész, amiket fekete környéken akar felrobbantani az ember.

Na, jönnek az FBI-tól is, Christiant, a kamu embert azért figyelik, mert rákeresett bombagyártó oldalakra, ráadásul egy fehér fajvédő csoport tagja. Az viszont nem derül ki, hogy ki hívta fel a 911-et Christian miatt, nem lennék meglepve, ha az FBI-os fickó lett volna az. Hondo apja közben eltűnt, így Luca és Deac segítségét kéri. Az HQ-n FBI2.0 fogadja Christiant, akit a tények izgatják, és nincsen fekete a középhátvédek között. Hondo viszont Dél-LA-ben nőtt fel, a faszi meg tud valamit, hogy feketék zsarukra vadásznak. Deac nem hallott ilyen pletykát, de Hondo máris munkába áll. A hívást egy siketek számára fejlesztett programmal bonyolították le, közben a tévében épp Doki jelenti be, hogy indul a kormányzóválasztáson.

vlcsnap-2018-08-18-11h21m51s193.png

vlcsnap-2018-08-18-11h22m00s486.png

vlcsnap-2018-08-18-11h22m19s802.png

Annie jön Deaconhöz, hogy jó hírekkel várja: tünetmentes, aminek mindenki nagyon örül, rögtön ünnepelni is kell, de az asszony előtt ezt nehéz lesz eltitkolni. Jimmy-t anyu fárasztja, ez az első munkanapja, aki Chrisnek fakad ki, majd jön az FBI-os informatikus, akinek megvannak a nevek a nickek mögött, és le akarja nyúlni Chris felsőjét. Jimmy-t közben anyu hívja, hogy a férje testvére felbukkant a munkahelyén. Jimmy nem menne, mert dolgozik, de végül megsajnálja az anyját. Chris nem akar többet hazudni, így Jimmy mondja azt Hondo-nak, hogy idézést kell kivinnie, és időben vissza fog érni az akcióra.

Megvan Hondo Sr, aki épp egy nőre nézett rá, akinek a háza körül idegenek ólálkodnak. Hondo elmondja az apjának, hogy bombát készülnek robbantani, az öreg szerint nem fair, hogy ő nem lesz az utcán, amikor több ezren meg igen. Hondo Sr marad a tanácsadói irodában. Jess és Victor rájöttek a lakás titkára, azaz, hogy FBI menedék volt, így a kamuhívást is visszavezették FBI2.0-hoz. A pasast senki se vette komolyan, Hicks is ki van akadva, és ki kell engedni Christiant, mivel illegálisan hatoltak be. Hondo ennek nagyon nem örül, a csapata sem tudja feldolgozni, így Mumford és Rocker jönnek segíteni, mert Jimmy hiányzik. Hondo csekkolta Jimmy sztoriját, ami ugye nem állt meg, Chris pedig tétlenül áll az eset előtt.

vlcsnap-2018-08-18-11h22m52s472.png

vlcsnap-2018-08-18-11h22m44s042.png

vlcsnap-2018-08-18-11h23m52s847.png

Jimmy jön anyuhoz, aki még mindig stresszel, én egy bármivel már agyoncsaptam volna. A nagybácsi még mindig kint áll, és tényleg ő a nagybácsi. A többiek követik Christiant, Hondo a régi haverjait, Kis Vörössel az élen is benne vannak a buliban, ők követik a tagot, de közben tök hangosan telefonál, ez az inkognitó nem fog sokáig élni. Nagybácsi könnyen megtalálta anyut, ugyanis a börtön felhívja ilyenkor az áldozatok családtagjait, és most akarja a nyakláncot, ami miatt ugye pár résszel ezelőtt anyu betört a régi házába. Anyu végül odaadja a nyakláncot, Nagybácsi meg csak anyu szemébe akart nézni, hogy elmondja, egy gonosz banya, aki a pokolban fog égni. Nagybácsi meg húzzon vissza Arizonába, felejtsék el egymást.

Kis Vörös követi a tagot, aki már egy bűntárssal van, és mivel elég feltűnően fotózik, lebukik. Hondo-ék a motoros után rohannak, majd amikor körbekerítették, a tag felborult, és a hátizsákban lévő bomba miatt felrobbant. Kis Vörös elvesztette Christiant, akinek a társai már mind itt vannak LA-ben, de eddig nincsen nyomuk. Hondo Sr is elment, Mumford pedig Deacont találja meg a bulival kapcsolatban. Doki elmondja Jessnek, hogy sajnálja az egészet, a reformokat csak felhasználta, hogy előrébb jusson, ha pedig sikerrel jár, akkor lesz egy erős támogatója. Ha meg nem, hát akkor meg fogja oldani, mert erős nő.

vlcsnap-2018-08-18-11h24m13s811.png

vlcsnap-2018-08-18-11h25m00s663.png

vlcsnap-2018-08-18-11h25m18s728.png

Jimmy végre bejött, és megtaláltak egy videót, amiben feketék tényleg a fehér rendőrök ellen esküdnek, de kiderült, hogy csak random videókból vágtak össze jeleneteket, amit egy összeeskövés-oldal rögtön fel is kapott. A Micheaux-parkban lesz a robbantás, ahol egy csomó fekete fogja tölteni az időt, és mivel Hondo Sr már ott van, csendben kell kiürítenie a parkot. Amúgy nem lennék meglepve, ha a kiürítés helyére rakták volna az igazi bombákat, miközben a kukába helyezetettek csak elterelés céljául voltak ott. Na, Hondo-nak is leesik a dolog, hogy az utcán parkoló kamionban lesz a nagyobb bomba. Hondo eltalálja Christiant, aki beül a kamionba, és elindul, míg a többiek elfogják a többi robbantót.

HQ-n Hicks és Jess nézik élőben az eseményeket, a kamion száguldozik, egy zsúfolt piac felé tart, Hondo pedig nem bevág elé, hanem áthajt rajta. Nice job, well done. Hondo Sr is hasznosnak bizonyult, és büszke a fiára, bár a fekete kontra kéknek nincsen vége. Már az események lecsengése után Hondo és Jess beszélgetnek, a nőt a csapat támogatni fogja, majd Jess előhozakodik vele, hogy valami faszi randira hívta az önkéntesek közül, és csak nem akarja, hogy ez így kellemetlen legyen, mert hát még mindketten sokáig itt lesznek. Jimmy a boxzsákot püföli, Hondo jön, és elmondja neki, hogy bár elismerte a hazugságot, hétfőtől már másik helyen fog kezdeni, mégpedig az egyenruhások között. Értelmetlen vitatkozás, a többiek meg premier plánból nézik végig a vitát, Chris mégis bízik benne, hogy Hondo egyszer csak visszaveszi a srácot.

vlcsnap-2018-08-18-11h25m31s542.png

vlcsnap-2018-08-18-11h25m40s764.png

Deac készül a nagy eseményre, Jimmy még nem érkezett meg, de Annie és Jess már kint várnak. A nő amúgy sejtette, hogy a fogadalmukat fogják megújítani, azonban Deacon még tartogat a számára meglepetést. Mégpedig: 200 nap betegszabija van, szóval most szépen kiveszi, és addig Annie visszamehet a jogi suliba, hogy befejezze azt. Annie-t nagyon meghatja ez az önfeláldozás, de nem mehet vissza az iskolába, ugyanis megint terhes.

Ősszel akkor itt lesz a második évad, én pedig ígérem, hogy akkor már minden hétre kész lesz az új hogyvolt, csak a nyáron nem mindig sikerült a munka és nyaralás között úgy kivitelezni a dolgokat.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.lena 2018.08.21. 07:51:55

Köszönjük az egész évados hogyvoltot! :)

szde 2018.08.22. 10:53:14

@m.lena: Köszönöm az olvasást! :)
süti beállítások módosítása