Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rhea Seehorn aggódik, hogy mikor írják ki a Better Call Saul-ból

2018. augusztus 17. 17:00 - Dzsudibí

better-call-saul-episode-209-jimmy-odenkirk-press-1200.jpg

A Late Night show-ban vallott Seth Meyers-nek a Better Call Saul sztárja, Rhea Seehorn félelmeiről. A Kim Wexler karakterét játszó színésznő retteg attól, hogy ki(ny)írják a sorozatból, minden egyes alkalomal, amikor megkapják a következő rész scriptjét, azonnal átfutja, hogy megéri-e az adott rész végét:

“Patrick Fabian [who plays Howard Hamlin] and I, every time we get the scripts, we flip through them as fast as possible and then we call each other: ‘I’m not dead! You’re not dead!,' and then we get back to doing the work. But yea, you always have to check.”

Vagyis félelmével nincs egyedül, Patrick Fabian ezek szerint hasonlóan bizonytalan saját jövőjét illetően, és mindketten csak akkor bizonyosodhatnak meg affelől, hogy legalább még egy rész erejéig játszhatnak a sorozatban, amikor a forgatókönyvet kézhez kapják. Seehorn aggódalma egyáltalán nem alaptalan, ugyanis a sorozat alapvetően Jimmy McGill-ről és az ő útjáról szól, amit Saulként jár be, és olyan karakterek bőrébe bújni, akik nem szerepeltek már a Breaking Bad-ben is, nem egy életbiztosítás: láthattunk már erre korábban is példát, amikor a Chuck McGill-t játszó Michalel McKeant tették el láb alól. 

A korábbi híresztelésekkel ellentétben mára bizonyossá vált, hogy a sorozat ötödik évadában (még) nem fog feltűnni sem a Walter White-ot alakító Bryan Craston, sem Aaron Paul Jesse Pinkman-je, így a rajongók továbbra is tűkön ülve (haha, értitek, TŰKÖN) várhatják, hogy milyen meglepetéssel készülnek a következő évadra az írók.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2018.08.18. 14:43:18

"...a sorozat ötödik évadában (még) nem fog feltűnni sem a Walter White-ot alakító Bryan Craston, sem Aaron Paul Jesse Pinkman-je..."

Valaki magyarázza már meg nekem, legyen szíves, hogy miért is kellene Walter White-nak feltűnnie? Mármint a rajongók tömeges kielégítésén kívül mi? Egy karakter, aki a BB első részéig egy senki kis tanár volt, onnan indult az ő története, mit keresne itt? Elsétál a háttérben?

De tényleg, valami magyarázza már meg, mert tényleg szeretném érteni, hogy miért is kellene beleerőltetni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.08.21. 16:24:28

@Is:

Max csak annyi lenne hogy bemegy a gyorsétterembe kajálni , de szerintem is felesleges a flessért.

....................................................................................................

És ha kiírják Rheát ?
Ő már befutott, nincs mitől aggódnia tuti kap szerepeket, elég profi a csaj.
süti beállítások módosítása